b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
@00alireza در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ببخشید این فایل کتاب شیمی 2 استاد رو که گذاشتید رو فقط برای فیلم های سال های گذشته میشه استفاده کرد ؟ چون بعضی از قسمت های کتاب خالی هست و باید نوشته بشه
سلام
برای امسال هم میشه استفاده کرد -
پس جاهایی رو که باید پر بشه رو باید چکار کرد چون بودت اونا نمیشه کتاب رو خوند
-
یه سوال دیگه هم داشتم . کسی میدونه استاد توی کدوم آموزشگاه های تهران تدریس میکنن ؟
-
@00alireza در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
پس جاهایی رو که باید پر بشه رو باید چکار کرد چون بودت اونا نمیشه کتاب رو خوند
خب استاد تدریس میکنن دیگه شما هم کتابو تکمیل میکنید
ی سری سوالا حل میشن بهش اضافه کنید + ی سری مطالبی ک استاد میگن -
سلام بچه ها کسی پاسخ نامه تشریحی تست های دو پینگ رو نداره؟
-
فقط سال دوم
-
alireza_ysf75 اقا من عذرخواهی میکنم ببخشید عصبانی بودم
-
سلام خسته نباشید خدا قوت اجرتون با امام حسین
ببخشید اگه سوالم شاید درست نباشه ولی واقعا نیاز دارم بدونم ممنون میشم جوابمو بدید
من توی ازمون های سنجش شرکت میکنم.تا عید مباحث رو جمع میکنه.ولی دروس شیمی ریاضی فیزیک رو تصمیم گرفتم با الاء پیش برم.
ایا تدرس های استادای عزیز تا بعد از عید که دوران جمع بندیمه ادامه داره و خرد خرد جلو میرن؟
و اینکه الان این صفحه برای کنکور 96هست و پله پله فیلم هارو همینجا اپلود میکنید یا باید در سایت دنبال هر قسمت گشت؟
سوال سوم اینکه استاد عزیز کل کتاب ها (دوم.سوم.پیش)رو تدریس میکنند یا بخش هایی که نیاز هست فقط؟اون بخش هایی که تدریس نمیکنن رو از کجا باید بفهمیم خودمون باید بخونیم؟
ممنون میشم جواب سه سوالم رو بدید.
ممنونم از راهنمایی که میکنید و ممنون از تدریس هلی فوق العاده تون. -
Kiyarash
سلام
سوال اول: با توجه به حرف ادمین ها تدریس ها تا قبل از عید تموم میشه و بعدش فکر کنم فیلم های جمع بندی میاد.سوال دوم : لینک فیلم ها هم تو همین تاپک قرار داده میشه .
سوال سوم :همه ی استادا همه چیو تدریس میکنن چه پیش چه پایه
هر چیزی که تو کتاب هست و هر چی که برای کنکور لازمه تدریس میشه.
موفق باشید -
Kiyarash
سلام و وقت بخیر
من هم مثل شما دانش آموز آلا هستم اما تا جایی که اطلاع دارم
به امید خدا تمامی دروس تا قبل عید تموم میشن
نیازی به گشتن توی سایت نیست هر کلاس صفحه ی خودش رو داره و لیست فیلم ها در اون قرار میگیره مثلا
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/26/
شیمی امسال استاد آقاجانی
و این که اسمشون هست صفر تا صد کنکور یعنی تمامی مباحث مورد نیاز پایه و کنکور تدریس میشه(عالیه مگه نه؟) -
@ROOHIA در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Kiyarash
سلام
سوال اول: با توجه به حرف ادمین ها تدریس ها تا قبل از عید تموم میشه و بعدش فکر کنم فیلم های جمع بندی میاد.سوال دوم : لینک فیلم ها هم تو همین تاپک قرار داده میشه .
سوال سوم :همه ی استادا همه چیو تدریس میکنن چه پیش چه پایه
هر چیزی که تو کتاب هست و هر چی که برای کنکور لازمه تدریس میشه.
موفق باشیدچه با هم گفتیم
-
mohammadsalehhassni.1gmail.comreplied to mohammadsalehhassni.1gmail.com on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadsalehhassni.1gmail.com کسی پاسخ ها رو نداره؟
-
سلام/بی زحمت اگه میشه اول انرژی های یونش رو بزارید ک ما این هفته سنجش داریم/سپاااااس
-
mojtaba.ettehad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام/بی زحمت اگه میشه اول انرژی های یونش رو بزارید ک ما این هفته سنجش داریم/سپاااااس
سلام، ترتیب تدریس و بارگزاری فیلم ها بر اساس طرح درس دبیر می باشد.
اگر بنا به هر دلیلی به مبحثی زود تر احتیاج دارید، از فیلم های پارسال و یا دبیر دیگه ای توی اون مبحث استفاده کنید.
این درخواست هم تکراری بود
-
سلام
یه سوال داشتم و اونم اینکه که شیمی کنکور برای کنکور 96 بصورت کامل آماده می شود؟؟؟ -
fazel در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
یه سوال داشتم و اونم اینکه که شیمی کنکور برای کنکور 96 بصورت کامل آماده می شود؟؟؟سلام سوالتون تکراریه
بله به امید خدا تا قبل کنکور همه ی مباحث پیش و پایه تدریس میشن
کافیه یکم سوالات قبلی رو بخونین -
من شیمی م خوبه
قواعد و روش های واکنش نویسی هم بلدم
فقط تنها اشکالم که داره دیوونم میکنه و ریشه توی دوم دبیرستانم داره
اینه که جدول هایی که تو شیمی دوم درس3هست رو کامل حفظم ولی توی واکنش نویسی که واردش میکنم جواب نمیده
مثلا Hبا یه بار مثبت وNبا یه بار مثبت ترکیب که میشه میدهNH3 در صورتیکه توی جدول بار هردوتاشون صفرهراهنماییم کنید واقعا خودتون میدونید چقد مهمه این زیروندا ولی چرا با کتاب فرق میکنن
راهنماییم کنید اگر جزوه ای هست یا بخشی از کتاب درسی هست یا هرچی بهم بگید.
سپاس -
بارN وH مثبت و یک هست.ببخشید حواسم نبود گفتم صفر