b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام استاد میشه اون سه صفحه ی جرم مولی ها و بگذارین؟کهگفتین بچه هایانرژی اتمی حفظ میکنند.
میخوام همه رو یاد بگیرم -
elinamoradi123 به نظرم این کار خیلی جالب نیست
شما 20 تا عنصر مهم رو که میدونید زیاد تکرار میشه حفظ کنید، از حفظ مطالب زیاد پرهیز کنید چون خیلیاشون از یادتون میره
و اینکه چیزای بیشتری و مهم تری برای حفظ کردن هست! اونارو حفظ کنید!کاش استاد سینتیک رو تموم میکردن
آزمون تا آخر سینتیک هست متاسفانه -
راستی انقدر انرژی اتمی رو بزرگ نکنید چون به عمل کار برآید به سخندانی نیست خیلی از بچه ها از شهرهای خیلی دور از تهران و بدون اسم های دهان پر کن تو کنکور شرکت کردند و تک رقمی شدن در حالی که خیلی ها با اسم های دهان پرکن توفیقی نداشتند در ضمن اگرم کسی به خاطر المپیاد بخواهد اونارو برتری بده فکر کنم اشتباه می کنه چون اصلا شهرستانا معلم خوب المپیاد ندارن یا کم دارن و اینکه دغدغه شونم نیت اما کنکور دغدغشونه و اینم اثبات کردن که بهترینن حتی از دبیرستان های عادی پس زیاد به این چیزها توجه نکنید چون تو کنکور هرچی میاد از تو کتابه که در اختیار همه است نگران نباشید و فقط خودتونو با خودتون م قایسه کنید
-
m.d در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شیمی پیش آقای آقاجانی کی قرار می گیره؟
سلام برای بار هزارم عرض میکنم
بعد از اعمال تغییرات قرار خواهد گرفت
-
elinamoradi123 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام استاد میشه اون سه صفحه ی جرم مولی ها و بگذارین؟کهگفتین بچه هایانرژی اتمی حفظ میکنند.
میخوام همه رو یاد بگیرمسلام. حفظ کردن زیاد باعث میشه اشتباهاتت بالا بره. ولی اگه خیلی دوست داری میتونی اینا رو هم به ترکیباتی که استاد گفتن اضافه کنی.(آقای مسعود جعفری مدرس انرژی اتمی هستن)
-
سینتیک تموم شد؟ یا مونده بازم؟
-
سلام به نظرتون فیلم های سال قبل را ببینم خوبه یا فیلم های همین امسال را دانلود کنم؟ تفاوتی بین فیلم های سال قبل و امسال وجود داره؟
-
mohsen76 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام به نظرتون فیلم های سال قبل را ببینم خوبه یا فیلم های همین امسال را دانلود کنم؟ تفاوتی بین فیلم های سال قبل و امسال وجود داره؟
سلام
اگر مبحثی رو نیاز دارید از پارسال ببینید ک جا نمونید
بستگی به خودتون داره ک کدوم سبک رو پسند کنید وگرنه هر 2 کامل هستن
-
m.jafari9877 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
elinamoradi123 به نظرم این کار خیلی جالب نیست
شما 20 تا عنصر مهم رو که میدونید زیاد تکرار میشه حفظ کنید، از حفظ مطالب زیاد پرهیز کنید چون خیلیاشون از یادتون میره
و اینکه چیزای بیشتری و مهم تری برای حفظ کردن هست! اونارو حفظ کنید!کاش استاد سینتیک رو تموم میکردن
آزمون تا آخر سینتیک هست متاسفانهسلام مباحثی ک فکر میکنی تدریس نشدن از پارسالی ها ببین
-
alireza_ysf75 یعنی سبک درس دادن امسال با سال قبل فرق میکنه من فیلم های امسال را ندیدم
-
alireza_ysf75
شیمی پیش آقای آقا جانی کی قرار می گیره ؟
اینم جاب بدید برا بار هزار و یکم چون رند نباشه -
شیمی و زندگی رو چرا نمی گذارید؟سینیتیک رو تموم میکردید.
-
mohammadsalehhassni.1gmail.com قطعا تجربه ی ما تو کنکور بیشتره پس اعتماد کنید
-
خب استاد ک زدش به شیمی 2 اگ میشه فصل 3 شیمی2 رو هم تدریس بدن