-
#تدریس #شیمی جلسه 33 - آقای #آقاجانی
قسمت دوم انرژی یونش
#ریاضی
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5496
@alaa_sanatisharif
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
m.d در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شیمی پیش آقای آقاجانی کی قرار می گیره؟
سلام برای بار هزارم عرض میکنم
بعد از اعمال تغییرات قرار خواهد گرفت
-
سلام استاد میشه اون سه صفحه ی جرم مولی ها و بگذارین؟کهگفتین بچه هایانرژی اتمی حفظ میکنند.
میخوام همه رو یاد بگیرمنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهelinamoradi123 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام استاد میشه اون سه صفحه ی جرم مولی ها و بگذارین؟کهگفتین بچه هایانرژی اتمی حفظ میکنند.
میخوام همه رو یاد بگیرمسلام. حفظ کردن زیاد باعث میشه اشتباهاتت بالا بره. ولی اگه خیلی دوست داری میتونی اینا رو هم به ترکیباتی که استاد گفتن اضافه کنی.(آقای مسعود جعفری مدرس انرژی اتمی هستن)
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینتیک تموم شد؟ یا مونده بازم؟
-
سلام به نظرتون فیلم های سال قبل را ببینم خوبه یا فیلم های همین امسال را دانلود کنم؟ تفاوتی بین فیلم های سال قبل و امسال وجود داره؟
-
سلام به نظرتون فیلم های سال قبل را ببینم خوبه یا فیلم های همین امسال را دانلود کنم؟ تفاوتی بین فیلم های سال قبل و امسال وجود داره؟
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohsen76 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
اگر مبحثی رو نیاز دارید از پارسال ببینید ک جا نمونید
بستگی به خودتون داره ک کدوم سبک رو پسند کنید وگرنه هر 2 کامل هستن
-
elinamoradi123 به نظرم این کار خیلی جالب نیست
شما 20 تا عنصر مهم رو که میدونید زیاد تکرار میشه حفظ کنید، از حفظ مطالب زیاد پرهیز کنید چون خیلیاشون از یادتون میره
و اینکه چیزای بیشتری و مهم تری برای حفظ کردن هست! اونارو حفظ کنید!کاش استاد سینتیک رو تموم میکردن
آزمون تا آخر سینتیک هست متاسفانهنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm.jafari9877 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
elinamoradi123 به نظرم این کار خیلی جالب نیست
شما 20 تا عنصر مهم رو که میدونید زیاد تکرار میشه حفظ کنید، از حفظ مطالب زیاد پرهیز کنید چون خیلیاشون از یادتون میره
و اینکه چیزای بیشتری و مهم تری برای حفظ کردن هست! اونارو حفظ کنید!کاش استاد سینتیک رو تموم میکردن
آزمون تا آخر سینتیک هست متاسفانهسلام مباحثی ک فکر میکنی تدریس نشدن از پارسالی ها ببین
-
mohsen76 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
اگر مبحثی رو نیاز دارید از پارسال ببینید ک جا نمونید
بستگی به خودتون داره ک کدوم سبک رو پسند کنید وگرنه هر 2 کامل هستن
alireza_ysf75 یعنی سبک درس دادن امسال با سال قبل فرق میکنه من فیلم های امسال را ندیدم
-
m.d در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شیمی پیش آقای آقاجانی کی قرار می گیره؟
سلام برای بار هزارم عرض میکنم
بعد از اعمال تغییرات قرار خواهد گرفت
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalireza_ysf75
شیمی پیش آقای آقا جانی کی قرار می گیره ؟
اینم جاب بدید برا بار هزار و یکم چون رند نباشه -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شیمی و زندگی رو چرا نمی گذارید؟سینیتیک رو تموم میکردید.
-
alireza_ysf75
شیمی پیش آقای آقا جانی کی قرار می گیره ؟
اینم جاب بدید برا بار هزار و یکم چون رند نباشه -
شیمی و زندگی رو چرا نمی گذارید؟سینیتیک رو تموم میکردید.
mohammadsalehhassni.1gmail.com قطعا تجربه ی ما تو کنکور بیشتره پس اعتماد کنید
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام .
این قسمتی که مونده رو استاد بعد از تعادل تدریس میکنه بنظرم. -
خب استاد ک زدش به شیمی 2 اگ میشه فصل 3 شیمی2 رو هم تدریس بدن
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط ghavami94 انجام شده
تدریسش هست می تونید دانلود کنید ولی ترکیبیه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان سوالی که آخر جلسه 28 بود از سوا های دوپینگ رو کسی حل کرده ؟؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
تحليل شيمي کنکورهاي آزمايشي استاد آقاجاني کجاست؟ هست يا نيست ؟ دومين بار است مي پرسم و جواب يوخ؟ -
سلام
تحليل شيمي کنکورهاي آزمايشي استاد آقاجاني کجاست؟ هست يا نيست ؟ دومين بار است مي پرسم و جواب يوخ؟نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgh در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
تحليل شيمي کنکورهاي آزمايشي استاد آقاجاني کجاست؟ هست يا نيست ؟ دومين بار است مي پرسم و جواب يوخ؟توی کانال خودشون قرار میدن.
@shimiaghajani96 -
gh در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
تحليل شيمي کنکورهاي آزمايشي استاد آقاجاني کجاست؟ هست يا نيست ؟ دومين بار است مي پرسم و جواب يوخ؟توی کانال خودشون قرار میدن.
@shimiaghajani96نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهARTHUR در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
gh در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
@shimiaghajani96
https://telegram.me/shimiaghajani96 -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام کسی نمی دونه استاد کی کتاب پیش یک رو قرار می دن؟یه سوال دیگه اینکه امکانش هست کتاب یا جزوه ی پیش2وسوم هم قرار بدین؟ممنون می شم اگه جواب بدین