-
m.d در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شیمی پیش آقای آقاجانی کی قرار می گیره؟
سلام برای بار هزارم عرض میکنم
بعد از اعمال تغییرات قرار خواهد گرفت
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalireza_ysf75
شیمی پیش آقای آقا جانی کی قرار می گیره ؟
اینم جاب بدید برا بار هزار و یکم چون رند نباشه -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شیمی و زندگی رو چرا نمی گذارید؟سینیتیک رو تموم میکردید.
-
alireza_ysf75
شیمی پیش آقای آقا جانی کی قرار می گیره ؟
اینم جاب بدید برا بار هزار و یکم چون رند نباشه -
شیمی و زندگی رو چرا نمی گذارید؟سینیتیک رو تموم میکردید.
mohammadsalehhassni.1gmail.com قطعا تجربه ی ما تو کنکور بیشتره پس اعتماد کنید
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام .
این قسمتی که مونده رو استاد بعد از تعادل تدریس میکنه بنظرم. -
خب استاد ک زدش به شیمی 2 اگ میشه فصل 3 شیمی2 رو هم تدریس بدن
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط ghavami94 انجام شده
تدریسش هست می تونید دانلود کنید ولی ترکیبیه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان سوالی که آخر جلسه 28 بود از سوا های دوپینگ رو کسی حل کرده ؟؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
تحليل شيمي کنکورهاي آزمايشي استاد آقاجاني کجاست؟ هست يا نيست ؟ دومين بار است مي پرسم و جواب يوخ؟ -
سلام
تحليل شيمي کنکورهاي آزمايشي استاد آقاجاني کجاست؟ هست يا نيست ؟ دومين بار است مي پرسم و جواب يوخ؟نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgh در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
تحليل شيمي کنکورهاي آزمايشي استاد آقاجاني کجاست؟ هست يا نيست ؟ دومين بار است مي پرسم و جواب يوخ؟توی کانال خودشون قرار میدن.
@shimiaghajani96 -
gh در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
تحليل شيمي کنکورهاي آزمايشي استاد آقاجاني کجاست؟ هست يا نيست ؟ دومين بار است مي پرسم و جواب يوخ؟توی کانال خودشون قرار میدن.
@shimiaghajani96نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهARTHUR در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
gh در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
@shimiaghajani96
https://telegram.me/shimiaghajani96 -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام کسی نمی دونه استاد کی کتاب پیش یک رو قرار می دن؟یه سوال دیگه اینکه امکانش هست کتاب یا جزوه ی پیش2وسوم هم قرار بدین؟ممنون می شم اگه جواب بدین
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.
من شیمی رو با استاد شروع کردم و دارم باهاشون پیش میرم.
با نهایت قدردانی از شما آلایی های گرامی و استاد عزیز خواستم بگم که
استاد الان از برنامه آزمون من که گزینه دو هست عقب تر هستن .
میخوام بدونم برنامه کلی فیلمای صفر تا صد چیه؟ اگه باهاش پیش بریم تا عید پایه و پیش یک جمع میشه ؟ خیالمون راحت باشه؟ -
سلام.
میخوام بدونم برنامه کلی فیلمای صفر تا صد چیه؟ اگه باهاش پیش بریم تا عید پایه و پیش یک جمع میشه ؟ خیالمون راحت باشه؟نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شدهathena taghavi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.
میخوام بدونم برنامه کلی فیلمای صفر تا صد چیه؟ اگه باهاش پیش بریم تا عید پایه و پیش یک جمع میشه ؟ خیالمون راحت باشه؟سلام تمامی فیلم ها ان شاءالله تا قبل عید تموم میشن خیالتون راحت باشه .
برای شیمی هم میتونید ازفیلم های کلاس کنکور۲ استفاده کنید میشه گفت فرقی با فیلم های کلاس امسالشون نداره . -
athena taghavi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.
میخوام بدونم برنامه کلی فیلمای صفر تا صد چیه؟ اگه باهاش پیش بریم تا عید پایه و پیش یک جمع میشه ؟ خیالمون راحت باشه؟سلام تمامی فیلم ها ان شاءالله تا قبل عید تموم میشن خیالتون راحت باشه .
برای شیمی هم میتونید ازفیلم های کلاس کنکور۲ استفاده کنید میشه گفت فرقی با فیلم های کلاس امسالشون نداره .نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه خدارو شکر . خیلی ممنون از لطفتــــون
-
فااطمه خدارو شکر . خیلی ممنون از لطفتــــون
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهathena taghavi با اجازه ی فااطمه جان من یه موردم اضافه کنم که امسال جلسات کتابخوانی شیمی پیش هم داشتن استاد.دیدنشون خالی از لطف نیست ولی در باقی مسائل سبک و تیپ سوالات بسیار مشابه و بعضا یکسانه
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشین. چرا تست های دوپینگ استاد اقاجانی داخل کتابشون.نیستش؟؟؟
-
HASSSAN.K.J.. در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام استاد فرمودند دارند مقداری ادیت می کنند و تست های دوپینگ و کتاب پیش 1 رو برامون می فرستند
سرشون خیلی شلوغه و به عشق شما آلایی ها شب های زیادی رو بیدار می مونند و این کارها رو انجام میدن!
-
سلام استاد فرمودند دارند مقداری ادیت می کنند و تست های دوپینگ و کتاب پیش 1 رو برامون می فرستند
سرشون خیلی شلوغه و به عشق شما آلایی ها شب های زیادی رو بیدار می مونند و این کارها رو انجام میدن!
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط banoo انجام شدهsohrab در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اتفاقا امروز که یکی از فیلم های پارسال رو میدیدم (جلسه ی53)یکی از بچه ها به جوابی رسیده بود که استاد بهش گفتن دام تست و در ادامه فرمودن یادم باشه تو ویرایش بعدی کتاب حتما این گزینه رو اضافه کنم.ت
گویا تست های هیجان انگیز تری تو راهه -
سلام تو فیلم های پارسال قسمت شیمی و زندگی از سینتیک رو پیدا نمیکنم اگه میشه یکی لینکشو بهم بده