b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام دوستان سوالی که آخر جلسه 28 بود از سوا های دوپینگ رو کسی حل کرده ؟؟؟؟؟؟
-
ARTHUR در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
gh در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
تحليل شيمي کنکورهاي آزمايشي استاد آقاجاني کجاست؟ هست يا نيست ؟ دومين بار است مي پرسم و جواب يوخ؟توی کانال خودشون قرار میدن.
@shimiaghajani96
https://telegram.me/shimiaghajani96 -
سلام کسی نمی دونه استاد کی کتاب پیش یک رو قرار می دن؟یه سوال دیگه اینکه امکانش هست کتاب یا جزوه ی پیش2وسوم هم قرار بدین؟ممنون می شم اگه جواب بدین
-
سلام.
من شیمی رو با استاد شروع کردم و دارم باهاشون پیش میرم.
با نهایت قدردانی از شما آلایی های گرامی و استاد عزیز خواستم بگم که
استاد الان از برنامه آزمون من که گزینه دو هست عقب تر هستن .
میخوام بدونم برنامه کلی فیلمای صفر تا صد چیه؟ اگه باهاش پیش بریم تا عید پایه و پیش یک جمع میشه ؟ خیالمون راحت باشه؟ -
athena taghavi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.
من شیمی رو با استاد شروع کردم و دارم باهاشون پیش میرم.
با نهایت قدردانی از شما آلایی های گرامی و استاد عزیز خواستم بگم که
استاد الان از برنامه آزمون من که گزینه دو هست عقب تر هستن .
میخوام بدونم برنامه کلی فیلمای صفر تا صد چیه؟ اگه باهاش پیش بریم تا عید پایه و پیش یک جمع میشه ؟ خیالمون راحت باشه؟سلام تمامی فیلم ها ان شاءالله تا قبل عید تموم میشن خیالتون راحت باشه .
برای شیمی هم میتونید ازفیلم های کلاس کنکور۲ استفاده کنید میشه گفت فرقی با فیلم های کلاس امسالشون نداره . -
athena taghavi با اجازه ی فااطمه جان من یه موردم اضافه کنم که امسال جلسات کتابخوانی شیمی پیش هم داشتن استاد.دیدنشون خالی از لطف نیست ولی در باقی مسائل سبک و تیپ سوالات بسیار مشابه و بعضا یکسانه
-
سلام خسته نباشین. چرا تست های دوپینگ استاد اقاجانی داخل کتابشون.نیستش؟؟؟
-
HASSSAN.K.J.. در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام استاد فرمودند دارند مقداری ادیت می کنند و تست های دوپینگ و کتاب پیش 1 رو برامون می فرستند
سرشون خیلی شلوغه و به عشق شما آلایی ها شب های زیادی رو بیدار می مونند و این کارها رو انجام میدن!
-
sohrab در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
HASSSAN.K.J.. در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام استاد فرمودند دارند مقداری ادیت می کنند و تست های دوپینگ و کتاب پیش 1 رو برامون می فرستند
سرشون خیلی شلوغه و به عشق شما آلایی ها شب های زیادی رو بیدار می مونند و این کارها رو انجام میدن!
اتفاقا امروز که یکی از فیلم های پارسال رو میدیدم (جلسه ی53)یکی از بچه ها به جوابی رسیده بود که استاد بهش گفتن دام تست و در ادامه فرمودن یادم باشه تو ویرایش بعدی کتاب حتما این گزینه رو اضافه کنم.ت
گویا تست های هیجان انگیز تری تو راهه -
سلام تو فیلم های پارسال قسمت شیمی و زندگی از سینتیک رو پیدا نمیکنم اگه میشه یکی لینکشو بهم بده
-
دستت درد نکنه
-
سلام و عرض خسته نباشید
ببخشید مباحث رو نمیتونید زمان بندی کنید؟
مثلا بگید مبحث انرژی یونش تا این تاریخ تمومه و مبحث بعدی چیه
چون میخوام برناممو طبق شما بچینم