-
پس چیشد اخرش چرا نمیگین ما باید چیکار کنیم برای کتابای اقا جانی میزارین تو سایت یا ن اگ اینکارو نمیکنین لااقل بگین اگ سفارش بدیم برامون میارن یا ن چون شدیدا ب کتاباش احتیاج دارم
soley.cr7 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
پس چیشد اخرش چرا نمیگین ما باید چیکار کنیم برای کتابای اقا جانی میزارین تو سایت یا ن اگ اینکارو نمیکنین لااقل بگین اگ سفارش بدیم برامون میارن یا ن چون شدیدا ب کتاباش احتیاج دارم
فکر میکنم دیگه سفارش هم نمیتونید بدید چون کتاب شیمی 2 و شیمی پیش1 چاپ نمیشه
-
می خواستم ببینم این کتاب شیمی ۲ مهندس آقاجانی تست هاشون پاسخنامه تو کتاب هست بعدشم حدود چند صفحه است چند عدد کاغذ بخرم و بعدشم من الآن پول ندارم کتاب چاپ کنم فقط از کلاس های مهندس جزوه برمی دارم و کتاب چهارگزینه ای شیمی دوم مبتکران سال ۹۲ از کتابخانه آوردم تست اون می زنم بعدش موج آزمون برای شیمی خوبه
ببخشید یکم طولانی شد باتشکر از آلاءFarhad
سلام
این جزوه که اینجا قرار داده شده فقط درس و تستهای مربوط به کنکور سراسری هست و جمعا 199 صفحه هست.
تستهای دوپینگ (تستهایی که سطحشون از کنکور سراسری بالاتره) رو دارن ویرایش میکنن و بعدا قرار خواهند داد.
اگر دسترسی به کامپیوتر دارید از کامپیوتر بخونید و حل کنید تا کامل بشه بعد چاپ کنید. -
@َAsiyeh.A قرار شد هفته ی بعد ضبط کنن و تا یکشنبه بذارن
-
حالا این روز یک شنبه یا دوشنبه چن قسمتشو میتونن بزارن؟
-
واقعا دم الاء و همکاراشون گرم......واقعا خسته نباشن
-
امکانش هست اون 3 صفحه جرم مولی ترکیبات رو قرار بدید؟؟خواهشا
-
سلام.
برای مقایسه ی انرژی دومین یا سومین یونش چندعنصربایدچکار کرد?روندخاصی داره? -
دورد
من شیمی رو همراه با تدریس شیمی صفر تا صد اومدم جلو. الان می خوام بدونم باید بیش ازین ها بخونم یا همراه آلا بیام جلو خوبه؟؟؟؟
سپاس -
دورد
من شیمی رو همراه با تدریس شیمی صفر تا صد اومدم جلو. الان می خوام بدونم باید بیش ازین ها بخونم یا همراه آلا بیام جلو خوبه؟؟؟؟
سپاسfazel
خودتون تست و تمرین زیاد انجام بدید -
سلام
کسی میدونه کی مباحث جدید گذاشته میشه؟ -
omidapple
سوال من هم هست.....کی و چه مبحثی؟؟؟؟ -
اقا ببخشید ریز مباحثو تو هر جلسه قبل اینکه ویدیو قرار داده بشه باید بنویسیم یا اینکه شما اول ویدیورو قرار می دین بعد ریز مباحثو اضافه می کنین
-
اقا ببخشید ریز مباحثو تو هر جلسه قبل اینکه ویدیو قرار داده بشه باید بنویسیم یا اینکه شما اول ویدیورو قرار می دین بعد ریز مباحثو اضافه می کنین
hossein444
فیلم که اومد رو سایت دوستامون ریز مباحثو می نویسن ادمینا اضافه می کنن رو سایت .
حالا اگه بچه ها توضیح ننویسن
فیلم بردارا به جا ضبط جدید باید بشینن فیلما رو از نو ببینن براش توضیح بنویسن
دوباره خواهش می کنم هر کی هر فیلمی رو دید همون موقع ریز مباحثش رو بنویسه برامون بفرسته
ممنون -
من شیمیم ویرانه
الان احساس میکنم با استاد یکم راه افتادم
چه کتابی پیشنهاد میکنین تا یکم تست زنیم بهتر بشه؟ تستاشم نمیخوام خیلی سطح بالا باشه
سال سومم با تشکر -
من شیمیم ویرانه
الان احساس میکنم با استاد یکم راه افتادم
چه کتابی پیشنهاد میکنین تا یکم تست زنیم بهتر بشه؟ تستاشم نمیخوام خیلی سطح بالا باشه
سال سومم با تشکرerfan-fatehi
مبتکران یا خیلی سبز
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء