Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام
قضیه دادگاه الا چیه؟
چی شده؟ -
سلام بچه ها دیدین فیزیک اقای طلوعی برای نوسان نوشته اخرین جلسه تو هیچ کدوم از فیلماش الا این کارو نمی کرد به خدا خبری هس نم خوان به ما بگن
-
@Amir-As حالا شما هی بیا جو بده
استاد توی کنالشون گفتن این هفته موج میاد روی سایت -
t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
قضیه دادگاه الا چیه؟
چی شده؟سلام
خدا رو شکر
حل شد -
@Amir-As در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها دیدین فیزیک اقای طلوعی برای نوسان نوشته اخرین جلسه تو هیچ کدوم از فیلماش الا این کارو نمی کرد به خدا خبری هس نم خوان به ما بگن
سلام
برادر من چرا جو میدین
آخرین قسمت نوسان بوده نه آخرین جلسه فیزیک !!! -
بابا آخرین قسمت نوسان بوده برادر من
-
سلام ببخشید ویدیو های دوم ضبط نشده بقیش ؟؟؟؟
-
لطفا به مسوولین و دبیران زحمت کش الا این پیغام را برسانید که اگر فیلمی قرار میگیره جزوه مربوط ب اون فیلم رو هم بزارید همون جزوه ای که دبیران توی نمایشگر نشون میدن. به خدا تمامی وقت ما فقط داره صرف نوشتن جزوه میشه و کمتر به حل تست پرداخته شده.با تشکر .تو رو خدا یه فکری کنید لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
-
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان زحمت کش آلا
این سایت و هدف شما واقعا بی نظیر هستش و امید وارم همه بتونن تو بهترین دانشگاه ها درس بخونن
و بدلیل قرار دادن سه کیفیت مختلف از یک کلیپ از شما بی نهایت سپاسگذارم
به نظر من جزوه هایی که استادهای عزیز تدریس میکنن در کنار کلیپ ها قرار داده بشن کمک شایانی میکنه
چون بدلیل کم خوانا شدن نمایشگر در کیفیت متوسط بعضی مطالب اصلا خوانده نمیشود
با تشکر از زحمات بی دریغ و فراوانتان -
mohammad7798 اره اگه بشه خلی خوب میشه...من هر فیلمی برام یک ساعت و ربع طول میکشه تا نگا کنم...
-
mohammad7798 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
لطفا به مسوولین و دبیران زحمت کش الا این پیغام را برسانید که اگر فیلمی قرار میگیره جزوه مربوط ب اون فیلم رو هم بزارید همون جزوه ای که دبیران توی نمایشگر نشون میدن. به خدا تمامی وقت ما فقط داره صرف نوشتن جزوه میشه و کمتر به حل تست پرداخته شده.با تشکر .تو رو خدا یه فکری کنید لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اگه همین فیلما نبودن اصن تست زدن که هیچ وقت برا خوندن خود کتابم نمیاوردیم :| با نوشتن جزوه بیشتر یاد میگیریم حتی اگ وقت گیر هم باشه!
-
این پست پاک شده!
-
بله 10 سال پیش که مردم فیلم نداشتن چطور رتبه زیر 100 میشدن با روزی 14 ساعت مطالعه !!!! فیلم فقط 40 % کمکتون میکنه 60 % دیگش با خودتونه!!! اینو قبول کنید....فرق کسی که این فیلم ها رو میبینه و یاداشت میکنه ولی نمیخونه با کسی که اصلا فیلم ها رو ندیده ....فقط در داشتن جزوه خوبه اما در دانش فردی هر دو در یک سطح اند !! ولی کسی که این جزوه رو میخونه خیلی فرق پیدا میکنه ! متفاوت باشید تا برنده بشید ! این یک اصله
-
سلام جزوه سوم و پیش از کجا دانلود کنیم ؟
مدیر های محترم الا لطفا برای برسی کامنت ها و جواب گویی ادمین مناسب انتخاب کنید
تا سوالاتی که پرسیده میشه به جواب برسه ممنون -
Dr.Masters
اگ یه نفر 14 ساعت بخونه در روز قطعا موفق میشه بدون فیلم!ولی بعضی ها ب فیلمایی که رایگان دراختیارشون قرار میدن هم قانع نیستن منظور من هم همین بود ... قبول کنید وقتی یه صفحه از کتاب درسی کامل براتون شفاف سازی میشه وقتتون کمتر صرف خوندن خود کتاب میره تا وقتی که باید نصف ساعت مطالعه رو بذارین برا یاد گرفتن همون صفحه! -
سلام بر دوستان الاءی
خواستم بپرسم آیا آقای آقاجانی استوکیومتری رو هم تا عید تدریس میکنن؟ -
اینقدر بدم میاد از کسایی که از دستشون یا ساعشون عکس میگیرن میزارن پروفایلشون
-
اینقدر بدم میاد از کسایی که از دستشون یا ساعشون عکس میگیرن میزارن پروفایلشون
دوست عزیز اینجا تاپیک درسیه.
میخواین چت کنین تاپیک تو دلی هست. -
وجدانن یکی جواب منو هم بده
استاد آقاجانی شیمی3 رو هم درسی خواهند کرد؟