b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
بچه ها فصل سوم شیمی پیش تو فیلم های پارسال هست؟؟
-
مرسی
-
nazanin_gh در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها فصل سوم شیمی پیش تو فیلم های پارسال هست؟؟
بله هست
-
سلام دوستان
من شیمیم از پایه ضعیفه البته بیشتر تو بخش های غیر محاسباتی به خاطر همین آموزش شیمی مبتکران رو گرفتم.اگه کسی هست که استفاده کرده باشه لطف کنه بگه که آیا تست هاش برای کنکور کافی هستند ؟ اگه کافی نیست با وجود این کتاب چه کتاب تستی استفاده کنم که مکمل اموزش شیمی مبتکران بشه ؟ -
سلام دوستان وقت بخیر میگم من کتاب استاد اقاجانی رو میخوام برا شیمی ۳ و پیش از کجا گیر بیارم
-
faridvaysee1367
فقط پیش1 و سال دوم رو گذاشتن اینجا و رایگانه.بقیه هم هنوز چاپ نشده. -
چرا استاد اقاجانی این یه ماهه هیچی تدریس نمیکنه؟
بابا امتحانا نزدیکه دیگه خیلی داره دیر میشه. -
برا امتحانات نخونید برا کنکور بخونید شما سال 4 دانش اموز نیستید کنکوری هستید!!
-
من سال 4 گیر دادم به امتحانات معدلم شد 19.71 دوست بنده براش مهم نبود معدلش شد 17 اون پزشکی درامد با 2000 تا رتبه کمتر من! دیدگاه صحیح داشته باشید در غیر این صورت 1 سال دیگه باید بمونید پشت کنکور و سال بعد روحیتون پایینه افسورده میشید و خیلی سخت میشه ادامه دادن مسیر!!
-
بچه ها فیلمای جدید شیمیو از کجا باید دان کرد؟
-
این پست پاک شده!
-
Dr.fatemeh در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها فیلمای جدید شیمیو از کجا باید دان کرد؟
هنو نیومدن روی سایت ک دان بکنید
-
سلام
چند روز پیش تو کانال گفتن که فیلما ظبط شده
پس چرا نمیان؟