b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
سلام
استاد یه مطلب تو کانالشون گذاشتن و گفتن اگه بازدیدش به 25000 نفر برسه فیلم جمعبندی پیش 1 رو ضبط میکنن
حالا دوتا سوال:
1.آیا همون مطالبی که تو همایشاشون گفتن رو به ما هم میگن؟
2.ایا جزوه ای که تو همایشاشون به بچه ها دادن رو به ما هم میدن؟ -
t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
استاد یه مطلب تو کانالشون گذاشتن و گفتن اگه بازدیدش به 25000 نفر برسه فیلم جمعبندی پیش 1 رو ضبط میکنن
حالا دوتا سوال:
1.آیا همون مطالبی که تو همایشاشون گفتن رو به ما هم میگن؟
2.ایا جزوه ای که تو همایشاشون به بچه ها دادن رو به ما هم میدن؟یه چیز خوب میدونم
به هیچ عنوان فرق نمیزارن برا کسایی مث ما که مجازی هستیم چه حضوری بریم -
negar2012
سلام دوستان یه چیز رو لازم بود که بهتون یاد آوری کنم اونم اینکه بدونید آلا و دبیراش نمیگم که کم و کاستی ندارن اما شک نکنید ک همه سعی میکنن بهترین کاراشون رو ارائه بدن و هیچ فرقی بین دانش آموزان مجازی و حضوری وجود نداره پس لطفا زود قضاوت نکنید ،یا علی التماس دعا -
عاقا این که نشد کار عاخهههههه
من خودم یه نفری پوستم کنده شد انقد که این پست رو تو سوپر گروه های تلگرام forward کردم
حالا استاد میگه آمار فیک بوده ( اخه شما بگین این انصافه؟؟؟؟) -
اخه امار فیک چه ربطی به بازدید از سایت ایشون داره.خب پست سین خورده.مگه قراره هر کی پست رو خوند روی لینک جزوه پولی سایتتون کلیک کنه که وب گذر رو چک میکنید؟اخه اینم شد حرف؟این شد دلیل؟:))بچه ها فروارد کردن تو سوپر گروه سین خورد حالا لزوما باید25هزار دانش اموز ببینن؟خب این کار با تلگرام نمیشه که شما برو دم حوضه قلمچی روز ازمون بگو...بگذریم....امان از بهانه ...خخ...الان اوج حملات به سوی من رو شاهدید
-
Best در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخه امار فیک چه ربطی به بازدید از سایت ایشون داره.خب پست سین خورده.مگه قراره هر کی پست رو خوند روی لینک جزوه پولی سایتتون کلیک کنه که وب گذر رو چک میکنید؟اخه اینم شد حرف؟این شد دلیل؟:))بچه ها فروارد کردن تو سوپر گروه سین خورد حالا لزوما باید25هزار دانش اموز ببینن؟خب این کار با تلگرام نمیشه که شما برو دم حوضه قلمچی روز ازمون بگو...بگذریم....امان از بهانه ...خخ...الان اوج حملات به سوی من رو شاهدید
قضیه چیه دوست عزیز؟
-
@parastu23
قضیه خیلی جدیه
با توجه به تمام علاقه و ارادتی که به استاد دارم ولی باید بگم که
ایشون مارو گذاشته بودن سر کار به 2 دلیل زیر:
1.گفتند این پست به 25k برسه برا همینم من و تمام دوستانم تو هرچی سوپر گروه که تو تلگرام بوده مطلبو فروارد کردیم تا به زور بعد از چندین ساعت رسید به 18k
2.حالا استاد رفتند امار بازدید سایت رو چک کردن در حالی که ایشون گفتن بازدید پست تلگرام به 25k برسه ...... اگه میگفتند امار سایت باید به 25k برسه ما ادرس سایت رو فروارد میکردیم نه اون پست رو
بعدشم تلگرام یه نرم افزار انلاین هست و امکان هک و دستکاری در امار اون وجود نداره
از همگی و به خصوص کادر الا و استاد معذرت میخوام که انقد صریح حرفمو زدم چون ساعت 1.30 شبه و خوابم میومد یکم حال نداشتم رک صحبت نکنم
بازم معذرت -
@parastu23 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قضیه چیه دوست عزیز؟
استاد قرار بود ی فیلم همایش رو بزارن برای بچه ها مثلا ی جور هدیه بود
اما گفتن امار باید برسه به 25 کا
بچه ها پست ها رو فرو کردن تو گروه های تلگرام
اما بعدش استاد گفتن نه این امار فیک هستش و بعدا میزاریم تا اامار واقعی باشه -
بیخیال دوستان بیاین وارد حاشیه نشیم و از امکاناتی که تا اینجا به لطف الا در اختیارمونه نهایت استفاده رو ببریم
-
من فکر میکنم که بعد امتحانات دی ادامه فیلم ها را شاهد باشیم
-
سلام ببخشید جزوه ای که استاد در حین تدریس بخش سینتیک پیش دارن در سایت قرار نگرفته؟؟
-
چرا بقیه فیلما نمیاد
-
سلام . می خواستم بدونم ادامه فیلم به امید خدا کی در سایت قرار خواهد گرفت؟
ما همچنان منتظر فیلم های بسیار عالی استاد هستیم -
negar2012 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
پویا
سلام . پس چرا نیومد فیلما؟ میشه بگیم کی میاد؟#شیمی_شریف
#آقاجانی
امروز (یکشنبه 12 دی) فیلمبرداری مبحث #عوامل_موثر_بر_تعادل از شیمی پیش دانشگاهی1 (بخش تعادل) در پنج جلسه انجام شد. (سه جلسه تدریس نکات + 2 جلسه حل تست)
به زودی از طریق #سایت_صنعتی_شریف
www.m-aghajani.com
www.sanatisharif.irمباحث بخش تعادل؛
#مفاهیم_تعادل ️
#مسائل_ثابت_تعادل ️
#خارج_قسمت_واکنش ️
#تفسیر_ثابت_تعادل ️
#عوامل_موثر_بر_تعادل ️
#شیمی_و_زندگی ️
@shimiaghajani96ضبط کتاب خوانی مبحث #شیمی_و_زندگی (فرایند هابر) نیز قبلا در سه جلسه انجام شده است. و بعد از آپلود فیلم های عوامل موثر بر تعادل برروی سایت قرار می گیرند.
-
سلام بعد مدت ها کامنت میذارم.
همه که کنکوری نیستن. بریبکس توی سوپرگروه ها فوروارد کردن معلومه که بین انبوه پیام ها اصلا دیده نمیشه و خونده نمیشه . چون مطالب چرت زیاده. دیده هم بشه چند درصد کنکوری ان
بهترین راه تبلیغات هوشمنده. اگه خود استاد و یا یکی هزینه تبلیغات توی سایت و یا انجمن (کنکور دات این ) که بازدید زیادی داره رو برعهده بگیره و تبلیغ کنه مطمعنا بازده خیلی بالایی داره .
یا یه نوع تبلیغ هوشمند دیگه اعلامیه زدن بیرون حوضه های آزمون و مدارس هست. -
اینکه بگیم سرکار بودیم و... نامردیه
آلا و اساتیدش بی چشم داشت دارن برامون کار میکنن و زحمت میکشن.اولش که با آقاجانی و دبیران زیست آلا اشنا شدم اصلا باورم نمیشد رایگانه
کلاس کنکور تو خونه -
واقعا بچه ها انصاف داشته باشید
اخه استاد تا الان چ کم و کاستی واسه ما گذاشته
تا الانم منت برسر ما گذاشته
من از الا و استاد محترم ب خاطر تمام زحماتشون مچکرماستاد اقاجانی بی نظیرن
-
جواب استاد خدمتتون ههه
در پاسخ به این کامنت مستقیما نیاز هست ورود کنم چون شاگرد مجازی هستید و کمتر از شخصیت بنده در کلاس های حضوری آگاه!
دوست عزیز افکار احمقانه ت رو میتونی برای خودت و نهایتا اطرافیانت محفوظ بداری و سعی کنی شعور اندک ت رو گسترش ندی
شمایی که شعور پایینت شما رو و قلیل افراد دیگه ای هم سنگ شما رو متوجه هدف ما نکرد که اتفاقا یک بار دیگه اون رو نشر دادیم تا شاید اندک شعورت متوجه موضوع بشه که متاسفانه گویا نشد
مجبوریم دوباره برای تو پست رو تکرار کنیم هرچند عدم داشتن شعور نشات گرفته از بسیاری عوامل هست و بعید می دانیم این کار ما برای تان کارساز شود.
#سورپرایز
》》》با رسیدن بازدید 25k از پست زیر تا روز دوشنبه، ضبط #جمع بندی ویژه شیمی پیش 1 (سینتیک + تعادل) توسط مهندس آقاجانی》》》 می دانیم هنوز بسیاری دانش آموزان از آن بی خبرند و با هزینه های گزاف اقدام به خرید دی وی دی های آموزشی موسسات با کیفیت بسیار پایین می کنند. 《《《
حالا اینکه شما بیای این لینک رو در به قول خودت سوپر گروه بذاری تا به 25k برسه ناشی از درک و فهم و شعور پایین (عذر می خوام از کلمه ی پایین) شماست. و کامنتی که گذاشتی تاکیدی موکد بر آن.
در آخر، مجدد تاکید میکنم که سخت متاسفم از اینکه دانش آموز مجازی هستید و نه دانش آموز حضوری!
تا شما را به نحوی شایسته و در خور شعورتان از کلاس درس بدرقه میکردیم تا علاوه بر تدریس شیمی شعور رو هم یادت میدادیم تا هر برداشتی که به مغز معیوب و ناقصت رسید به زبون نیاری
تا در مراحل بعدی زندگی احساس خوشمزه بودن هم بهت دست ندهمتاسفانه حضور امثال شما در کلاس های درس ما در کنار دانش آموزان ممتازمان مشکلی حل نشدنی در طول سالهای تدریس بنده و سایر همکاران بوده است و البته یک اشکال یا مزیت! و تمایز بزرگ بنده از سالهای ابتدایی تدریس این بوده که اشخاصی هم تیپ شما که همواره نتایجی در خور شعورشان کسب کرده اند در کلاس های ما جایی نداشته اند.
موفق باشید!