b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
Farhad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ﺳﻼﻡ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﭙﺮﺳﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﭼﻨﺪ ﻗﺴﻤﺖ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺩﺭﺱ ﺁﻻﺀ ﮐﻪ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﺗﺪﺭﯾﺲ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﮐﻪ ﺗﺎ ﻋﯿﺪ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﺑﺮﺳﻮﻧﻢ ﺑﺎﺗﺸﮑﺮ ﺍﺯ ﺁﻻﺀ
سلام
فیزیک تا حالا 64 قسمت اومده تا عید تقریبا 60،65 روزه.هر روز یه قسمت +خر قسمتی که جدید میاد.
شیمی 58 قسمت روزی یه جلسه + هر قسمتی که جدید میاد
بقیه هم با همین روال.عمومی ها رو هم میتونی یک روز در میان یه جلسه ببینی. -
سلام رفقا!
یه سوال سینیتیک هست خیلی گیجم کرده!یه لطفی بکنین اگه مقدوره جواب بدید!ممنون
سوال:در واکنش c4H4---:2 c2H2 سرعت متوسط واکنش در 10 ثانیه اول واکنش،دو برابر سرعت متوسط واکنش در بازه زمانی 10 تا 15 ثانیه است.
چنانچه سرعت تولید c2H2 در 10 ثانیه اول برابر 0/1 m/s باشد و شمار مول های اولیه c4H4 در لحظه 25 قانیه برابر0/125 مول باشد،شمار مول های اولیه c4H4 چقدر است؟
جواب آخرشم شده 1 مول!! -
Mohammad.A سلام
خب من هم هیچ پیش زمینه ای از استوکیومتری نداشتم و ندارم.الان تازه میخوام سوم رو شروع کنم ولی پیش یک رو با ایشون پیش رفتم و راضی ام
هرچی نیاز باشه توضیح میدن
جوری حل میکنن سوالو ک ابهامی پیش نیاد.
شما ببینید پشیمون نمیشید -
دوستان کسی جزوه دستنویس مربوط به آموزش "0 تا 100 کنکور 96" رو نداره که تمام 58 جلسه رو نکته برداری کرده باشه و نیازی به نوشتن جزوه دوباره نباشه؟ (چند تاپیک دیدم ولی همه ی جلسات نیستن و من همه رو میخوام)!
-
سلام..ببخشید برا سوم کی شروع به ضبط میکنین اگر ضبط نمیشه فیلمای پارسالو ببینم آخه میگن فیلمای سری جدید بهتره
-
zahra1754 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام..ببخشید برا سوم کی شروع به ضبط میکنین اگر ضبط نمیشه فیلمای پارسالو ببینم آخه میگن فیلمای سری جدید بهتره
%(#197824)[این دقیقا پستی هست که جنابِ آقاجانی توی کانال تلگرامشون قرار دادن:]
برنامه ی ادامه ی ضبط مهندس آقاجانی (#صنعتی_شریف) :
بعد از اتمام بخش تعادل، به شیمی 2 بازخواهیم گشت.
و تا اتمام شیمی 2 و بعد شیمی پایه (شیمی 3) به شیمی پیش دانشگاهی برنخواهیم گشت.
شیمی پیش 2 به سبک امسال قطعا بعد از عید ضبط خواهد شد.
اتفاقی که در کلاسهای حضوری ایشان نیز می افتد.
درصورت نیاز به بخش های اسید و باز و الکتروشیمی، می توانید به فیلم های سال گذشته مراجعه نمایید. -
Mohammad.A سلام. من همشو دست نویس نوشتم. راهشو بلد نیستم چجوری بفرستم.
-
negar2012 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
برنامه Cam Scannerرو از بازار دانلود کن بعد باهاش جزوه رو اسکن کن وتبدیلش می کنه به pdf
-
farhadhamid29 من سینتیک و نوشتم ولی فقط خودم میفهمم!!! در جریانی که!!بدخط
-
ali5338 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
به نظرم توي نوشتن ريز مباحث يكم زياده روي ميكنيد.....اينقدر خودتونو اذيت نكنيد چخبره...
نظر نده بچه ها به همین کارتون ادامه بدید دمتون گرم
ali5338 علی آقا شوخی کردم، ولی دقیق و کامل بودن ریز مباحث خیلی مهمه که بچه ها دارند زحمت می کشن و بزرگی می کنند و وقت میذارند براش، شما هم اگه بهشون ملحق بشی و کمک کنی خیلی خوب میشه، -
raziyehmsv در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
با سلام خدمت همه ی زحمت کشان مجموعه الا..آیا شیمی 2 و 3 تا قبل عید تدریس میشن؟
شیمی 2 قبل از عید، شیمی 3 هم صفر تا صدش تو سایت هست اگه می خواهید ازون استفاده کنید
-
ragis در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یک سوال اگه میشه از اقای اقاجانی بپرسید کل شیمی کی تموم میشه مرسی و ممنون خواهشا جواب بدید مثل هزاران سوالم نوشد جوابگو نیست
سوالی اگه تکراری باشه جواب نمیدیم دلیلش هم اینه که میشه سرچ کرد و پیام های قبلی رو خوند.
در مورد شیمی هم طرز تفکر من اینه که- صفر تا صد شیمی 3 به طور کامل رو سایته
- شیمی کنکور ایشون هم به طور کامل رو سایته
پس کسی بخواد بخونه می تونه بخونه و مشکلی براش پیش نمیاد.
می مونه بحث صفر تا صد شیمی کنکور که امسال شروع کردیم، در حد توان داریم میریم جلو. دیگه هرچی خدا بخواد همون میشه!
این ماه بچه های آلاء خیلی تو کارا کمکون کردند که باعث شد تو برخی درس ها بتونیم سرعت رو زیاد کنیم.
-
Šàřà در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خسته نباشید بعد از شیمی پیش یک وارد شیمی دو ميشيم یا شیمی سوم؟
گفتن 2وم
-
negar2012 گفته است:
سلام،اگر بتونید از صفحات عکس بگیرید و آپلود کنید و بفرستید خیلی ممنونتون میشم؛
البته خب میتونید وقتی عکس گرفتید همه رو تبدیل به فایل زیپ کنید تا برای آپلود فقط یک فایل رو یکجا آپلود کنید و هی هر عکس رو جداگونه نیاز نباشه آپلود کنید!
یا از برنامه ای که farhadhamid29 گفتند استفاده کنید. -
Mohammad.A چه برنامه ایه؟