b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
farhadhamid29 من سینتیک و نوشتم ولی فقط خودم میفهمم!!! در جریانی که!!بدخط
-
ali5338 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
به نظرم توي نوشتن ريز مباحث يكم زياده روي ميكنيد.....اينقدر خودتونو اذيت نكنيد چخبره...
نظر نده بچه ها به همین کارتون ادامه بدید دمتون گرم
ali5338 علی آقا شوخی کردم، ولی دقیق و کامل بودن ریز مباحث خیلی مهمه که بچه ها دارند زحمت می کشن و بزرگی می کنند و وقت میذارند براش، شما هم اگه بهشون ملحق بشی و کمک کنی خیلی خوب میشه، -
raziyehmsv در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
با سلام خدمت همه ی زحمت کشان مجموعه الا..آیا شیمی 2 و 3 تا قبل عید تدریس میشن؟
شیمی 2 قبل از عید، شیمی 3 هم صفر تا صدش تو سایت هست اگه می خواهید ازون استفاده کنید
-
ragis در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یک سوال اگه میشه از اقای اقاجانی بپرسید کل شیمی کی تموم میشه مرسی و ممنون خواهشا جواب بدید مثل هزاران سوالم نوشد جوابگو نیست
سوالی اگه تکراری باشه جواب نمیدیم دلیلش هم اینه که میشه سرچ کرد و پیام های قبلی رو خوند.
در مورد شیمی هم طرز تفکر من اینه که- صفر تا صد شیمی 3 به طور کامل رو سایته
- شیمی کنکور ایشون هم به طور کامل رو سایته
پس کسی بخواد بخونه می تونه بخونه و مشکلی براش پیش نمیاد.
می مونه بحث صفر تا صد شیمی کنکور که امسال شروع کردیم، در حد توان داریم میریم جلو. دیگه هرچی خدا بخواد همون میشه!
این ماه بچه های آلاء خیلی تو کارا کمکون کردند که باعث شد تو برخی درس ها بتونیم سرعت رو زیاد کنیم.
-
Šàřà در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خسته نباشید بعد از شیمی پیش یک وارد شیمی دو ميشيم یا شیمی سوم؟
گفتن 2وم
-
negar2012 گفته است:
Mohammad.A سلام. من همشو دست نویس نوشتم. راهشو بلد نیستم چجوری بفرستم.
سلام،اگر بتونید از صفحات عکس بگیرید و آپلود کنید و بفرستید خیلی ممنونتون میشم؛
البته خب میتونید وقتی عکس گرفتید همه رو تبدیل به فایل زیپ کنید تا برای آپلود فقط یک فایل رو یکجا آپلود کنید و هی هر عکس رو جداگونه نیاز نباشه آپلود کنید!
یا از برنامه ای که farhadhamid29 گفتند استفاده کنید. -
Mohammad.A چه برنامه ایه؟
-
negar2012 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Mohammad.A چه برنامه ایه؟
با موبایلتون نرم افزار Cam Scanner رو از طریقِ بازار دانلود و نصب کنید،با این نرم افزار میتونید عکس بگیرید از چیزی که میخواید و بعدم راحت به فایلِ PDF تبدیل کنید که شما میخواید از جزوه که نوشتید عکس بگیرید!
اینم لینکِ نرم افزار هستش داخل بازار:
https://cafebazaar.ir/app/com.intsig.camscanner/?l=fa
از جزوه تون عکس بگیرید که تهیه کردید و بعدم راحت به فایل PDF تبدیل کنید و اینجا آپلود کنید تا بقیه هم بتونن استفاده کنن -
یه چیزی بگم مسخرم نکنیدا
من توی آزمون قلمچی اون سوالی بود ک غلظل رو بر حسب مول بر لیتر بر ثانیه داده بود بعد مول بر دقیقه میخواست من میتونستم فقط تبدیلش کنم به مول بر لیتر بر دقیقه
کی بلده چطوری لیترو ازین وسط برداریم سوال چهارمشم بود فکنم -
یه چیزی بگم مسخرم نکنیدا
من توی آزمون قلمچی اون سوالی بود ک غلظت رو بر حسب مول بر لیتر بر ثانیه داده بود بعد مول بر دقیقه میخواست من میتونستم فقط تبدیلش کنم به مول بر لیتر بر دقیقه
کی بلده چطوری لیترو ازین وسط برداریم سوال چهارمشم بود فکنم -
به نظرم آموزشهای سال 95 بهتر بود و کامل تر
البته امسال اون جنبه کتابخونیه عالیه ولی من با 95 بیشتر یاد گرفتم تا 96 نمیدونم چرا -
Mohammad.A باشه شب بعد کلاس میام میذارم
-
D.r Esmaili خب ضبدر لیتر کن دیگه همین.
-
D.r Esmaili در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یه چیزی بگم مسخرم نکنیدا
من توی آزمون قلمچی اون سوالی بود ک غلظت رو بر حسب مول بر لیتر بر ثانیه داده بود بعد مول بر دقیقه میخواست من میتونستم فقط تبدیلش کنم به مول بر لیتر بر دقیقه
کی بلده چطوری لیترو ازین وسط برداریم سوال چهارمشم بود فکنمً
ضرب در لیتر کن -
سلام. عزیزان خداییش اعصابم به هم ریخته. نمیدونم فیلم های پارسال استفاده کنم یا از امسال، ویدئو های سال گذشته کامل شدن و آدم میدونه میتونه همشون رو نگاه کنه ولی از طرفی کیفیت فیلم برداری، صدا و ... به اندازه فیلم های امسال نیست. و از طرف دیگه نمیدونم چقدر طول میکشه تا استاد ویدئو های امسال رو ضبط کنن.
لطفا اون عزیزانی که با ویدئو های سال قبل پیش رفتن راهنمایی کنن