b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
narjes96@ بله با آزمون میرم جلو
-
amir.javad بنظر من اون قسمتایی که باید برای ازمون بخونین اگه توی فیلمای جدید هست اونا رو نگاه کنین.و اگه فعلا نیست از فیلمای قدیم استفاده کنین تا از از مون جا نمونین.
من همین کارو میکنم -
narjes96 درسته ..خیلی ..ممنون از راهنمایتون این کار برای ازمونام خیلی خوب میشه^^
حالا من تصمیم ..گرفته بودم ..برگردم ..درس ها رو یه بار ..دیگه از اول فیلم ها ی جدید رو نگاه کنم ..نکات جدید رو وارد کنم ..... -
سلام دوستان
فیلم های پارسال توی بخش استوکیومتری کتابخوانی هم داره؟ -
سلام
آلا کارش درسته منم در حد توانم بهش کمک میکنم حتما
ولی
اینجا نوشتید صفر تا صد ولی ممکنه نرسیید بنظرم یه برنامه کلی از شیمی بذارید تا بتونیم برنامه بریزیم من الان برم شیمی 3 سال93 بخونم وقتی میتونم برناممو جوری تنظیم کنم که وقتی استاد میخوان تدریس کنن من بخونم خیلی بهم ریخته میذارن اگه یه برنامه بزارن عالی میشه من قتی یه چیزی با یه منبعی جلو اومدم نمیتونم هی منبع عوض کنم دوره کردنش و کلا بهم میریزه روش مطالعاتی واسترس میگیرم -
سلام به دوستان آلاءی
خواستم از استاد آقاجاجی خواهش کنم که اگه میشه شروع کنن مبحث اسید و باز مربوط به فصل3 پیش رو تدریس کنن. -
احمد محمدولی از سال پیش استفاده کن
-
ببخشید شرمنده.
اشتباه تایپی بود،به جای استاد آقاجانی به اشتباه آقاجاجی نوشته شد.
با عرض پوزش. -
مباحث سال پیش استاد وقتشون خییلی زیاده و متاسفانه وقت ما هم کمه.
-
سلام .... استاد خواهش میکنم زود تر مبحث اسید و باز رو شروع کنین ... مرسی
-
Mehdi_hexer در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام .... استاد خواهش میکنم زود تر مبحث اسید و باز رو شروع کنین ... مرسی
بعد عید تدریس میشه
-
من سال دوم رو با فیلم های پارسالی استاد تموم کردم ..و الان هم .....دارم استوکیومتری و سینتیک و تعادل رو باهم میخونم ..با کمک فیلم های پارسالی استاد ...فک کنم ..واسه هفته ی بعد هم برسم ..به اسید و باز ...^^استاد عزیز سپاس گذارم:))))))))))))))
-
سلام
خسته نباشید
یه سوال داشتم :اردو آلا چجوریه؟
همه میتونن شرکت کنن؟
اساتید اردو همین اساتیدی هستند که فیلم ضبط میکنند؟ -
فصل سوم پیش کی شروع میشه؟
-
t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
خسته نباشید
یه سوال داشتم :اردو آلا چجوریه؟
همه میتونن شرکت کنن؟
اساتید اردو همین اساتیدی هستند که فیلم ضبط میکنند؟سلام
مراجعه کنید به تاپیک های زیر
بله هرکسی که بخواد می تونه شرکت کنه
http://forum.alaatv.com/topic/2849/برنامه-نوروز-آلاء
http://forum.alaatv.com/topic/2978/اردوی-مطالعاتی-نوروز-با-نظارت-مستقیم-آلاء -
آقا برای چه فیلم ها قرار نمی گیره خیلی داره کند پیش میره
-
سلام لطفا ...درمورد ...اردوی آلا توضیحات کامل رو در کانال قرار بدین^^@@