b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام به همگی...به نظرمن اینکه اقای اقاجانی بی نظیر درس میدن حرفی نیس...واقعا مطلب رو جا میندازن حداقل برا من اینجوریه...ولی الان 15بهمنه..پس کی میخواد تموم بشه ما هنوز فصل 2شیمی 2هستیم...حالا درسته 2فصل
از پیش تدریس شده ولی هنوز کتاب شیمی 3 و 3فصل از شیمی 2مونده...اینم که بریم فیلم های پارسال رو ببینیم اصلا دلیل قانع کننده ای برای من نیست...یه کاری که شروع شده باید تموم بشه ولی درست نه اینکه فک کنم باید تا 14تیر هنوز فیلم شیمی گوش بدیم...... -
استاد آقاجانی از شما و گروه آلا واقعا ممنون اجرتون با خوده خوده خداااااااااااااااااااااااااااااا
-
نمیدونم .من فقط اینجوری احساس میکنم یا شما هم همین احساسو دارین ...
آلا بهمن ماه رو خیلی داره آروم میره جلو ..والبته حق داره .....چون هیچ کس کمک مالیی به اون صورت انجام نمیده .....
اما بهمن مثل اول شهریور یا مهر نیست ..ماها باید تا آخر اسفند کتابا رو یه دور ..بزنیم ....من شخصا تکیه گاهم آلاست ...
#کمک #مالی#یادمون#نره ....
#من#استرس #دارم..**:( -
amir.javad فکر میکنم درگیر کارای اردو هستن
-
سلام دوستان آقا مدیر گفته
بچه ها ساکت بشن تا معلم بیاد
منظورم این بود این هفته مهندس برای شنبه و یک شنبه برای ضبط می روند استودیو شاد باشید
-
سلام دوستان آقا مدیر گفته
بچه ها ساکت بشن و درس هاشون بخونن تا معلم بیاد
منظورم این بود این هفته مهندس برای شنبه و یک شنبه برای ضبط می روند استودیو شاد باشید
-
سلام دکترسارا عزیز.....ببین درخوب بودن استاد هیچ شکی نیست چندین بارهم خدمشون عرض کردم که واقعا هیچکس حاضر نیست برای ما اینکار رو بکنه....و بی نهایت از لطف و محبتشون ممنونم......من خودمم برای اسیدوباز کتاب شیمی3دارم فیلم های پارسالشونو نگاه میکنم...ولی دچار سردرگمی میشیم من تو تابستون سنیتیک رو باهاشون گوش داده بودم ولی باخودم میگفتم نکنه فیلم های امسال نکته بیشتری بگن واسه همین وقتتم انگار دوبار تلف شد و مجبور شدم دوباره گوش بدم خب قطعا یه تفاوت هایی هم داشت...واسه همین میگم دلیل قانع کننده ای برام نداره جز تلف کردن وقتم.......مرسی.......موفق باشی
-
محبوبه در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دکترسارا عزیز.....ببین درخوب بودن استاد هیچ شکی نیست چندین بارهم خدمشون عرض کردم که واقعا هیچکس حاضر نیست برای ما اینکار رو بکنه....و بی نهایت از لطف و محبتشون ممنونم......من خودمم برای اسیدوباز کتاب شیمی3دارم فیلم های پارسالشونو نگاه میکنم...ولی دچار سردرگمی میشیم من تو تابستون سنیتیک رو باهاشون گوش داده بودم ولی باخودم میگفتم نکنه فیلم های امسال نکته بیشتری بگن واسه همین وقتتم انگار دوبار تلف شد و مجبور شدم دوباره گوش بدم خب قطعا یه تفاوت هایی هم داشت...واسه همین میگم دلیل قانع کننده ای برام نداره جز تلف کردن وقتم.......مرسی.......موفق باشی
با دیدن فیلمای پارسال هیچوقت وقتت تلف نمیشه محبوبه جان
ب هر حال خود استاد گفتن اسید و باز رو بعد از عید تدریس میکنن
تدریس پارسال و امسالم فرق چندانی با هم ندارن!من همیشه دو تا رو میبینم
شما هم موفق باشی =)) -
محبوبه در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ببخش دوست عزیز من دخالت میکنم
درسته تفاوتهایی هس
اما نه در حدی که شما پشیمون شی
چون کتاب همون کتاب دبیرم همون دبیر
باز میل خودتون -
مبحث اسید و بازو کی میزاری؟
-
mr masoud در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مبحث اسید و بازو کی میزاری؟
گفته شده که چندین بار!
بعد از عید تدریس میشه! -
سلام
بنده به تازگی متوجه شده موسسه ای شب قبل از ازمون اقدام به فروش سوالات و کلید سوالات میکند
خواستم به بچه ها بگم
اسم موسسه هم میگم:(کانون فرهنگی اموزش قلمچی)
و حدود 12000 نفر فقط در رشته تجربی اقدام به خرید سوالات و کلید میکنند
در نتیجه تراز و نتیجه ی ازمون ما کلا کشکه -
سلام و خسته نباشید خدمت الایی های عزیز جا داره از زحمات بی مضایقتون از صمیم قلب قدر دانی کنم و از استاد عزیز و باارزشمون جناب اقای اقجانی تشکر کنم .استااااد امید خیلی ها بعد خدا به شماس
-
t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
بنده به تازگی متوجه شده موسسه ای شب قبل از ازمون اقدام به فروش سوالات و کلید سوالات میکند
خواستم به بچه ها بگم
اسم موسسه هم میگم:(کانون فرهنگی اموزش قلمچی)
و حدود 12000 نفر فقط در رشته تجربی اقدام به خرید سوالات و کلید میکنند
در نتیجه تراز و نتیجه ی ازمون ما کلا کشکهچ اهمیتی داره کانون؟تو کنکور که نمیشه خرید!!
کانون رو ترازی نگاه نکنید،دیدتون این باشه که بر اساس تلاشم چقدشو نتیجه گرفتم؟ -
t.mohammadmahdi1999gmail.com
سوالاتش هم انصافا آبکی هست شیمی پیش دانشگاهی این هفتش رو به جز سوال آخرش هر کدومش رو زیر 30 ثانیه میشد زد
بیشتر سوالاتش هم توسط دانشجوها طرح میشه.شما که شرکت کردی ناراحت نباش حالا مهم اینه که خودت رو محک بزنی تا روز کنکور مشخص نیست که کی چه رتبه ای میاره -
sahba
حرف شما درسته ولی وقتی 12000 نفر و بیشتر اقدام به خرید سوالات و بدتر از همه کلید ازمون میکنند
شما به عمق فاجعه باید پی ببرید