b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
به نظرتون شیمی امسالو ببینیم یا از پارسال؟
-
من سه فصل شیمی دو رو که از جدیدا تدریس کردن دیدم
حالا نمیدونم برم پارسالی هارو ببینم یا همینارو؟؟ -
gh2020
اگر با برنامه خوندنتون تداخل پیدا میکنه و باعث میشه عقب بمونید و نیاز دارید،بنظرم آموزشای مربوط به سال قبل رو دانلود کنید و پیش برید!
ولی اگر خیلی چیز مهمی نیست یا مثلا میتونید حالا برید پیش هم مطالعه کنید خب سینتیک رو به عنوان مثال شروع کنید و یاد بگیرید تااون موقع بازم شیمی 2 چند جلسه آماده شده!
اینجوری میتونید 2تا کتابو با همدیگه پیش ببرید ولی اگه دوست ندارید خب راحت آموزشای سال قبل رو ببینید،هیچ مشکلی نیست،همشون یه مطلب داخلشون گفته شده -
شما جای من بودید چیکار میکردید
الان ازمون هم دارم جلوتر هم شاید بره
ولی فک میکنم این اموزشا بهترن
سر دو راهی گیر کردم -
gh2020 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شما جای من بودید چیکار میکردید
الان ازمون هم دارم جلوتر هم شاید بره
ولی فک میکنم این اموزشا بهترن
سر دو راهی گیر کردماز لحاظ کیفیتی، آموزش پارسال با امسال هیچ تفاوتی نداره
من خودم گسسته، هندسه تحلیلی و شیمی2 رو از سالهای پیش استفاده کردم و کاملا تراز هامم عالی هستن در این دروس -
Šàřà@ اگر تعداد تست ها در حدی باشه که به تسلط نسبی برسی اشکالی نداره ایده خوبیه میتونی در این سه ماه و اندی تسلط کافی برسی
-
سلام استاد.خسته نباشید.امید وارم سلامت باشید.ولی نمیدونم چرا دیگه شیمی رو درس نمیدید؟
میشه بی زحمت استو رو درس بدید.خدا خیرتون بده.ومن الله التوفیق -
سلام استاد جونم سلامتی رو به رشدی؟
-
سلام
استاد امید وارم همیشه زندگیتون همراه با شادی وسلامتی باشه دستون درد نکه عااااااااالی هستین.
فقط یک خواهش داشتم که اگه میشه
واگه قرار هس همایش جمع بندی داشته باشین
مسائل رو جدا جمع بندی کنین
قربون دستاتون -
یکی به خاطر یه مقدار پول بخیه یه نفرو باز میکنه یکی هم رایگان به خاطر ارزش های مقدس وقتشو میزاره ببینید بین انسان ها چه تفاوت هایی میتونه باشه بابت لحظه لحظه وقتی که برامون میزاری ممنون
-
بهترین استاد شیمی کشور
-
سلام ی سوال داشتم
مگه یون های منگنز 2+ /3+ نیستن؟
پس چرا تو تجزیه پتاسیم پر منگنات نوشته شده
منگنز(iv)اکسید
ممنون مشم اگه ج بدید -
سلام.خیییییییییییلی از مجموعه ی آلا که بی دریغ زحمت میکشن و وقت میذارن سپاسگزارم.اجرتون با خدا. ولی میشه لطفا سرعت ضبط فیلمارو بالا ببرین؟توی بهمن ماه خییییییییلی کند پیش رفت این فیلما تو همه ی درسا.