b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
منم موافقم که اگه یک کتاب را درست و حسابی بخونی بهتر از اینه که سه تاکتاب را نصفه بخونی اما خوب با توجه به سبکجدید سوالات کنکور فکر میکنم دیگه مبتکران که تقریبا همه مون داریمش به تنهایی کافی نیست پیشنهاد من اینه که در کنار مبتکران واجب از مبتکران تکمیلی هم استفاده کنید البته با توجه به نزدیک بودن زمان جمع بندی کتاب هایی که حالت آزمونی دارند مثل موج آزمون فار یا الگو میتواند انتخاب مناسب دیگری باشد. دوستانی که از کتاب خیلی سبز استفاده میکنند توجه داشته باشند که حتما تست های سریz را حل کنند در این سوالات معمولا ایده های جالبی وجود دارد که هنوز در کنکور سراسری مطرح نشدند اما امکان طرح سوال از آن مباحث وجود دارد
-
دوستان من یه مدت وقفه افتاد بین درس خوندنم یعنی واقعا سردرگم شدم
حالا چند روزه دارم جدی تر میخونم
میشه با روزی یه فیلم آلای شیمی +کتاب مفاهیم خط ویژه+تست حل کردن زیاد و مرور و دوره از مبتکران به درصد بالا برسم؟
سوالم کلیشه ایه اما واسم مهمه بدونم نظرتونو که آیا کتاب مفاهیم گاج +تدریس استاد+تست آخر هرفصل مبتکران واسه درصد 70جوابگو هست؟
پایم متوسطه و نمیتونم منابعمو تغییر بدم -
ممنون که جواب میدین !!!!!
-
سلام بچه ها تیکه ی آخر فیلم جلسه ی 67من مشکل مال شما هم ایجوریه؟
-
nasim.kh96 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان من یه مدت وقفه افتاد بین درس خوندنم یعنی واقعا سردرگم شدم
حالا چند روزه دارم جدی تر میخونم
میشه با روزی یه فیلم آلای شیمی +کتاب مفاهیم خط ویژه+تست حل کردن زیاد و مرور و دوره از مبتکران به درصد بالا برسم؟
سوالم کلیشه ایه اما واسم مهمه بدونم نظرتونو که آیا کتاب مفاهیم گاج +تدریس استاد+تست آخر هرفصل مبتکران واسه درصد 70جوابگو هست؟
پایم متوسطه و نمیتونم منابعمو تغییر بدمنه متاسفانه جواب گو نیست...هر چی بیشتر تست بزنین درصدتون بالاتر میره
-
سلام دوستان
اگه فیلمای پارسال استاد رو ببینم مثل این فیلما کامل هستند؟؟اخه ابنجا یکم پیشروی کند هستش میخام زودتر تموم کنم -
@Mohamad.amina در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان
اگه فیلمای پارسال استاد رو ببینم مثل این فیلما کامل هستند؟؟اخه ابنجا یکم پیشروی کند هستش میخام زودتر تموم کنمبله کاملن
-
سلام به نظرتون چ کتابی تستوی تالیفیش در حد قلمچیه
-
سلام کیا امروز ازمون دادن؟؟
-
باسلام
آیا کسی میدونه چطور میشه سوالات دوپینگ کن شیمی2 کتاب استاد آقاجانی رو تهیه کرد و یا کی ایشون قراره این سوالات روبر روی سایت قرار بدن؟ -
الو دوستان کسی جلسه ی 67شیمی رو دان کرده؟مشکلی نداشت آخرش؟ مرسیتون میشم جواب بدید.
-
سلام,کسی میدونه بخش 3 شیمی پیش کی تدریس میشه؟اگه فعلا تدریس نمیشه فیلمای پارسال رو بگیریم,میشه یکی جواب بده
-
spitter spiter h'سلام تدرسش میره برا بعد عید.
-
سلام استاد.اگه میشه جزوه ای رو که تدریس می کنید و رو سایت بزارید
-
سلام فکر میکنم ویدیو جلسه شصت و هفتم مشکل داره استاد دارن درس میدن یهویی تموم میشه !!!