b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
mohammad300
سلام دوست خوب شما دیروز اردو بودید یا همایش خودشون
چون امسال مثل آقای آقاجانی اردو نیستند
یک سوال فیلم اردوی امسال به کلی ضبط نشدند دیگه هم قرارنیست ضبط بشه ؟
یک سوال دیگه فیلم فصل های آخر شیمی ۲ و کل شیمی ۳ پارسال چند قسمت و چند ساعت است پرسیدم تو صفحه خودش پرسید کسی جواب نداد
;-D -
Farhad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammad300
سلام دوست خوب شما دیروز اردو بودید یا همایش خودشون
چون امسال مثل آقای آقاجانی اردو نیستند
یک سوال فیلم اردوی امسال به کلی ضبط نشدند دیگه هم قرارنیست ضبط بشه ؟
یک سوال دیگه فیلم فصل های آخر شیمی ۲ و کل شیمی ۳ پارسال چند قسمت و چند ساعت است پرسیدم تو صفحه خودش پرسید کسی جواب نداد
;-Dسلام دوست عزيز شما هم از فیلمای امسال استفاده میکنید؟؟
-
Šàřà
سلام بپرسم از شما که شیمی با امسال نگاه می کنید یا پارسال من که امسال فقط با شیمی ۲ استاد رفتم جلو حالا سه ماه دیگر تا کنکور بیشترنیست فقط ۳ فصل شیمی ۲ رفتم جلو بیخیال امسال شدم می خوام ازبرم از فیلم های پارسال برم جلو فقط شیمی ۲و ۳ برای کنکور بخونم به نظرتون اشتباه نیست اگر روی این دو تاکتاب مسلط شد میشه نتیجه گرفت ممنونم جواب بدید اگر وقت دارید -
Farhad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Šàřà
سلام بپرسم از شما که شیمی با امسال نگاه می کنید یا پارسال من که امسال فقط با شیمی ۲ استاد رفتم جلو حالا سه ماه دیگر تا کنکور بیشترنیست فقط ۳ فصل شیمی ۲ رفتم جلو بیخیال امسال شدم می خوام ازبرم از فیلم های پارسال برم جلو فقط شیمی ۲و ۳ برای کنکور بخونم به نظرتون اشتباه نیست اگر روی این دو تاکتاب مسلط شد میشه نتیجه گرفت ممنونم جواب بدید اگر وقت داریدمنم با امسال پیش رفتم با این تفاوت که من قبل کلاسای آقای آقاجانی شیمی دو رو يه بار با مبتکران خوندم
پیش یک رو هم با فیلمای امسال خوندم استوکیومتری رو هم با فیلمای پارسال خوندم
من فیلمای پارسالو نگاه میکنم ديگه
به شما هم پیشنهاد میکنم نگاه کنید چون ببینید شیمی درسی نیست که بیخیال يه پایه بشيد با ریاضی ميشه همچين کاری کرد با فیزیک ميشه اما با شیمی و زیست نه
چون درس مهمیه
امیدوارم جوابم کمکتون کرده باشه -
mohammad300 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Šàřà نه استاد فقط پایه کار کردن ... بیشتر هم روی استوکیومتری سوم و فصل های ۴ و ۵ دوم .
امسالو ميگم امسال که بیشترش مونده
پارسالو ميدونم تکمیله
منظور من امسال بود -
Farhad سلام دوست عزیز ،بنده هم تو اردو بودم هم تو همایش جداگانه آقای آقاجانی که واقعا تو بحث شیمی یک اولتیماتوم قوی به ما ۳ ماه مونده به کنکور دادن ...
من يه اشتباه بزرگی کردم که فک کردم ارسال مهمون نداریم و نيومدم ايشون گرگان هم همایش ميذارن؟؟
-
Šàřà نه من همایش دیروز آقای آقاجانی رو گفتم که روی کدوم مباحث کار کردن ... من خودم با فیلم های پارسال آقای آقاجانی خوندم بعضی مباحث رو با فیلم های امسال رفتم ...
آها ايشالا تو کنکور کمکتون بکنه و با يه درصد عالی زحمتتون جبران بشه
-
اخه اومدم پایه رو ببینم مال پارسال ولی به ترتیب نیس اصلا . ادمو گیج میکنه
-
کتاب خط ویژه گاج برای شیمی (2 جلدی مسائل + مفاهیم) بخونید عالیه!!!+متن کتاب درسی برای جمع بندی شیمی
-
یه خبــــر بسیار عـــــــــــالی
همایش استاد اقاجانی فیلم برداری شد و در حال تدوینه و اگه سالم در بیاد ان شاالله رو سایته. اینو از آقا سهراب پرسیدم.
همه عوامل آلاء خدا خـــــــیرتون بده -
Mashlab313 اییول
-
Mashlab313 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یه خبــــر بسیار عـــــــــــالی
همایش استاد اقاجانی فیلم برداری شد و در حال تدوینه و اگه سالم در بیاد ان شاالله رو سایته. اینو از آقا سهراب پرسیدم.
همه عوامل آلاء خدا خـــــــیرتون بدهايشالا به هر چی میخان برسن
-
Mashlab313
خدا را شکر خدا یارتون باشد
-
از امروز میزارین فیلم دیگه انشالا
-
سلام
استاد به اون مشکل ما که همایش پایه ثبت نام کرده بودیم خیلی رسیدگی نشد
ممنون میشم اگه پیگیر باشین.
قربون استاد گلم