b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
mohammadhassan
چی واقعیت داره؟؟؟؟؟؟این که استاد از دانشگاه آزاد مدرک گرفتن؟ -
mohammadhassan در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Drmehdi معلومه خیلی قدیمیه ، حداقل واسه سال 90 !
یادمه سال اول که بودیم کانون این ایده رو تازه شروع کرده بود
خودتون حساب کنین دیگه
قدیمیه فیلما
من اول با استاد آقاجانی آشنا شدم بعد با آلا -
استاد در فیلم ترمودینامیک سال سوم در یکی از قسمت ها بشدت با دانشگاه ازاد مخالف بودند ، کاملا هم حق دارند ، مطمئنم این عکس اشتباهی رخ داده
-
عزیزان دانشگاه آزاد که بد نیست
یکی از فامیلای ما هم دانشگاه آزاد عمران خوند و بعد 20 ملیون خرج کرد بعد از تموم شدن درسش رفت سر کار و 2 برابر پولی که خرج کرده بود رو در آورد و یکی دیگه از فامیلا مون هم صنعتی شریف خونده و هنوز کار نداره -
xaniar ms96 sad96 banoo @دکتر-محبوبه
دوستان سوء تفاهم شده، من نگفتم مدرکشون چی هست و چی نیست! اتفاقا اگه دانشگاه آزادم رفته باشن خیلی هم سواد دارن، تو رشته های مهندسی توانایی همش بستگی به فرد داره. فقط برام جالب بود.
گرچه اون دانشگاه آزادی هم که نوشته بود توجه من رو جلب کرد ولی خب ایشون هر جا هم خونده باشن سواد زیادی دارن و استاد محترمی هستند. من و دیگران ایشون رو خیلی دوست داریم. -
xaniar ms96 sad96 banoo @دکتر-محبوبه
دوستان سوء تفاهم شده، من نگفتم مدرکشون چی هست و چی نیست! اتفاقا اگه دانشگاه آزادم رفته باشن خیلی هم سواد دارن، تو رشته های مهندسی توانایی همش بستگی به فرد داره. فقط برام جالب بود.
گرچه اون دانشگاه آزادی هم که نوشته بود توجه من رو جلب کرد ولی خب ایشون هر جا هم خونده باشن سواد زیادی دارن و استاد محترمی هستند. من و دیگران ایشون رو خیلی دوست داریم.دقیقا منم همین نظر رو داشتم
-
xaniar در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
استاد در فیلم ترمودینامیک سال سوم در یکی از قسمت ها بشدت با دانشگاه ازاد مخالف بودند ، کاملا هم حق دارند ، مطمئنم این عکس اشتباهی رخ داده
هیچ اشتباهی رخ نداده خود استاد تدریس کردن فیلمش هم هست و اسلاید ها رو خودشون نوشتن فیلم هاش رو سایت کانون هستش ..........
-
Drmehdi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
xaniar در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
هیچ اشتباهی رخ نداده خود استاد تدریس کردن فیلمش هم هست و اسلاید ها رو خودشون نوشتن فیلم هاش رو سایت کانون هستش ..........
http://www.kanoon.ir/Amoozesh/Teacher/1263/محمدرضا-آقاجانی -
دوستان تو کلاس کنکور2 استاد اقاجانی سال 94_95 در قسمت پنجمفصل5شیمی2, استاد میگه تست رو در ساعت بعد حل میکنیم ولی فیلم ساعت بعد همین جلسه تو سایت نیست!
چــــــرا؟؟؟؟ -
یه تناقض بین تدریس استاد و کتاب شیمی 2 مبتکران و حفظیات لقمه مهروماه
استاد تو دو جلسه اول لانتانید ها و اکتاینید ها رو معرفی کردن
که گفتن لانتانید ها از عدد اتمی 57 تا 70 هستن (57 و 70 هم جزء لانتانید ها) در صورتی ک توی این دو تا منبع گفته شده عنصر لانتان با عدد اتمی 57 جزء لانتانید ها نیس و لانتانید ها از 58 تا 71 هستن
درمورد اکتینید ها هم همینطور. استاد گفتن از عدد اتمی 89 تا 102 اکتینید ها هستن ( 89 و 102 هم جزء اکتینید ها) ولی توی منابع گفته شده عنصر اکتینیم با عدد اتمی 89 جزء اکتینید ها نیس و اکتینید ها ااز 90 تا 103 هستنکسی اگه اطلاعی داره از این موضوع منو هم روشن کنه
ممنون -
-
ahmad.mola در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
erfan199 استاد درست گفتن یه سوال قلمچی هم واسه امسال گفته بود که لانتانید ها از عدد اتمی 57 تا 70 هستند
یعنی لانتان هم جزء لانتانید ها هست دیگه؟
-
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
همایش #شیمی پایه آقای #آقاجانی - قسمت 2
️ مدت:2 ساعت و 40 دقیقه
#ریاضی #تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/36/6311@alaa_sanatisharif
-
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
همایش #شیمی پایه آقای #آقاجانی - قسمت 2
️ مدت:2 ساعت و 40 دقیقه
#ریاضی #تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/36/6311@alaa_sanatisharif
-
-
انتشار زنگ 3 همایش: وقتی که ریز مباحث تدریس شده در زنگ 1 و 2 همایش در انجمن آلاء نوشته شد.
forum.alaatv.comدر انجمن آلاء می توانید با دوستاتون بحث علمی داشته باشید، در مورد فیلم هایی که می بینید نظر بنویسید و همچنین ریز مباحث تدریس شده در هر فیلم رو بنویسید که در سایت منتشر بشه.