b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
دوستان مبحث آرایش لوییس و در کدوم پارت میشه پیدا کرد؟ خیلی ممنون
-
needdaa در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
همه مباحث تدریس شدند ؟؟؟؟
یا هنوز بعضی از مباحث موندن؟؟؟؟دوست عزیز اگه دقت کنید میبینید خیلی از مباحث هنوز تدریس نشدن. به امید خدا ان شاالله اگه آلا پایدار باشه تکمیل میشه ولی شما منتظر نباشید و اگه مبحثی رو میخواین بخونید و تو صفر تاصد نیست، از کلاس کنکور ۲ ببینید که کاملا همه مباحث تدریس شده فقط ۲ جلسه ناقصی داره اونم به دلیل مشکلات فنی فیلم از دست رفته.
-
انشالله که طرح آلا پا برجا باشه وبه مسیرش ادامه بده . کاری که آلا طی این مدت کرده خیلی از دانش آموزا رو از کلاس کنکور با مبلغ های نجومی نجات داده . دستتون درد نکنه یه دنیا سپاس
-
سلام خدمت دوستان
بنده قبلا کتاب صفر تا صد شیمی 2 رو قبلا خریدم و مطالعه کردم خیلی کتاب خوبی بود ! فیلماش هم کلا مال سال 94-95 رو دارم از سال دوم تا پیش
الان خواستم کتاب سوم و پیش رو بخرم از سایت اقاجانی ( میدونم که پیش 1 تو سایت هست ولی دوپینگ رو نداره ) میخواستم بپرسم ترتیب صفحات کتاب جدید که روی سایت هست با قیلمای 94-95 همخوانی داره ؟ جزوه رو باید دست نویس کنی یا نه نوشته شده تمام قسمتاش ؟ -
m_azad20 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خدمت دوستان
بنده قبلا کتاب صفر تا صد شیمی 2 رو قبلا خریدم و مطالعه کردم خیلی کتاب خوبی بود ! فیلماش هم کلا مال سال 94-95 رو دارم از سال دوم تا پیش
الان خواستم کتاب سوم و پیش رو بخرم از سایت اقاجانی ( میدونم که پیش 1 تو سایت هست ولی دوپینگ رو نداره ) میخواستم بپرسم ترتیب صفحات کتاب جدید که روی سایت هست با قیلمای 94-95 همخوانی داره ؟ جزوه رو باید دست نویس کنی یا نه نوشته شده تمام قسمتاش ؟سلام، اگه تو اون فیلم ها استاد از کتابشون استفاده می کنند که بعید میدونم تغییری باشه چون تا اونجایی که میدونم امسال فقط استاد یه تغییرات جزئی روی کتاب صفر تا صد شیمی 2 بوجود آوردن و حرفی از تغییرات روی کتاب پیش 1 نزدن.
-
سلام بچه ها برای ماندن پشت کنکور سال سوم چکار کنم تاریخ معافیت تا سال ماه 11سال 96هست دمتون گرم چکار کنم
-
Farhad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها برای ماندن پشت کنکور سال سوم چکار کنم تاریخ معافیت تا سال ماه 11سال 96هست دمتون گرم چکار کنم
سلام واقعا جاي اين سوال اينجاس ؟؟؟؟؟؟
بريد ازاد ثبت نام كنيد
از ي مشاور هم كمك بخوايد ك دقيق باشه راهنماييشون -
atoosiii در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ببخسید یه سوال من الان برای کنکور سال 97 قسمت های صفر تا صدو دانلود کنم یا کلاس کنکور 2؟؟
از نظر محتوا هیچ فرقی با هم ندارن و مطالب یکسان به طور کامل تدریس میشن. ولی صفر تا صد هنوز ناقص هست و کامل نشده ولی کلاس کنکور کامل هست و فقط 2 جلسش نیست که اونم به علت از دست رفتن فیلم بوده و کاری ساخته نیست!
-
یه سوال داشتم کتاب تست دوپینگ و چطور می تونم بخرم ؟؟
-
4444noli4444 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یه سوال داشتم کتاب تست دوپینگ و چطور می تونم بخرم ؟؟
سایت استاد آقاجانی همراه با کتاب های شیمی (2/3/پیش1) به صورت pdfهست میتونید خریداری کنید . البته شیمی پیش 1 کامل به همراه دوپینگ داخل سایت آلاء هستش .
-
پاسخنامه تستای دوپینگو از کجا میشه پیدا کرد ؟