b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
حسین ثار الله
بله من از رو پاسخ نامه خارج کشور دیدم. می شد گزینه 4 -
سلام.اقای اقاجانی در صفرتا صد کنکور امسال مثل کلاس کنکور سال گذشته تدریس میکنند؟من تا الان فیلم های پارسال رو نگاه میکردم لطف کنید اگه متفاوته با پارسال بگید تا فیلم های امسال رو هم ببینم....ممنون
-
سلام تورو خدا بگین شیمی سه رو کی قرار میدین و این که تا کی کل صفر تا صد شیمی تکمیل میشه یه زمان تقریبی بگین لطفا فداااااتووووون.
-
سلام می شه لطفا بگید کتاب خوانی استاد رو از کدوم قسمت بگیرم ممنونم من تازه وارد مجموعه الا شدم لطفا راهنمایم کنید
-
یعنی توی فیلمها درسی از جلسه ۲۰ به بعد شروع می شه
-
afarin از قسمت 22 به بعد شروع میشه.خودتون اگر روی هر جلسه کلیک کنید،توضیحات رو مشاهده کنید متوجه میشید موضوع هر جلسه چیه.
-
مگه میشه استاداقاجانی درس بده و ادم عاشق شیمی نشه؟
-
دوستان یه سوال.
تو یکی از تستا که جایی دیدم در جواب برای اینکه mol/L.s (مول بر لیتر بر ثانیه) رو به mol/s(مول بر ثانیه) تبدیل کنه،ضرب در 10 L لیتر کرده بود.کسی میدونه چرا؟ -
من با زدن درصد 100در درس شیمی کار خاصی نکردم.جز اینکه خودمو گول زده باشم.
-
سلام من امسال پشت کنکوری هستم ایا فیلم های امسال رو نگاه کنم یا فیلم های سال قبل رو؟
کدوم بهتره بنظرتون؟ -
sohrab در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان ریز مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااحثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثث
بدید ثواب داره به خدا!
من توضیحات آخرین قسمت کتاب خوانی رو مینویسم امروز
شرمنده من همه رو نمیبینم بقیه ی دوستان اگه دیدن لطف کنن باقی رو بنویسن تا من برسم