b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
mohammadhassan در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
baghi1377 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
بچه ها بنظرتون استاد آقاجانی از آلا جدا شده اند؟سلام، ایشون خودشون مستقل از آلاء فیلم هاشون رو ضبط میکنن و قراره که فیلم های کنکور ادامه پیدا بکنه.
چرا آخه؟
-
mohadeseh.m.m میدونید از کجا دان کنم که کامل باشه. اونایی که تو فیلم ها میده همه جدا شده ست. مثلا تو سنتیک قاون سرعت خودش جزوه داره و ... میخوام مثلا کل سنتیک یک جزوه باشه.
-
momen1378 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohadeseh.m.m میدونید از کجا دان کنم که کامل باشه. اونایی که تو فیلم ها میده همه جدا شده ست. مثلا تو سنتیک قاون سرعت خودش جزوه داره و ... میخوام مثلا کل سنتیک یک جزوه باشه.
momen1378 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شیمی 2 رایگانه اما شیمی 3 و پیش پولیه
-
mohadeseh.m.m کو؟
-
mohadeseh.m.m پس چیکار کنیم ؟
-
mohadeseh.m.m در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mahdiya بلد نیستم اینجا ارسال کنم
-
این پست پاک شده!
-
-
sohrab سلام. استاد اقاجانی گفتن طبق برنامه ازمونا بقیه فصلارو قراره تدریس کنن.کدوم کتابو اول پیش میبرن؟اول شیمی۲رو تموم میکنن بعد نیم سال دوم ویدیوها شیمی۳رو میزارن؟؟؟چون تو کانالشون گفتن برنامه ما واسه نیم سال دوم، شیمی ۲عه و پیش ۱. من زوج درسو میخاستم سوم بزنم. ولی الان شک دارم ک نکنه ی وقت برسم ب ترمودینامیک بعد ایشون بخان ویدیوهاشو تو نیمه دومه سال بگیرن. لطفن جوابمو بده یکی خیلی سردرگمم ک چیکارکنم!
-
mohadeseh.m.m ممنون
-
این صفحه ی 290 جزوه شیمی 3 مهندس آقاجانیه، بخش پاسخنامه ی تست های کنکور 94 و 95
چرا پاسخنامه ش اینجوریه ؟؟ 94 ریاضی و تجربی خارج از کشور خالین!
چرا داخل و خارج 95 تجربی و ریاضی هرکدوم 35 تا جواب دارن؟؟ مگه توی این سال ها 35 تا تست از شیمی 3 اومده ؟
چطوری باید مرتبش کنم ؟ ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه -
راستی جزوه شیمی 2 مهندس آقاجانی ( جزوه ی خریدنی! ) چرا مثل شیمی 3 و پیش دانشگاهی واسه تست های دوپینگش پاسخنامه کلیدی نداره ؟؟
از کجا بدونیم جواب تست های دوپینگش چی میشه ؟ -
HossEin freedom شما خریدین واسه شیمی 2 جزوه رو
-
reza.m1999 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
HossEin freedom شما خریدین واسه شیمی 2 جزوه رو
آره خریدم
چون جزوه شیمی 2 دانلودی اصلا تست دوپینگ نداره که حالا بخواد پاسخنامه همراهش باشه یا نباشه ! -
HossEin freedom خریداری کردیشون