b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
خيلٰي ممنون
-
@mehdi96 موندم چی بگم واقعا .......
جز اینکه با درس خوندن فقط بتونم بخشی از مهربونیاتون رو جبران کنم .
استاد خیلی خیلی متشکریم . اجرتون با امام حسین و اون بالایی
خیلی خیلی متشکرم .
در این روز مقدس به خودم و تمام الائی هایی که اینجا هستن و تمام اون بیمارایی که منتظر من هستن بهشون قول میدم که دیگه منتظرشون نزارم و فقط بیشترین و بهترین باشم از الان تا پایان عمرم و همیشه در خدمت مردم و برای این مردم عزیز باشم .مرسی واقعا .....
خدا را صد هزار مرتبه شکر می کنم که با سایت شما از طریق یکی از دوستانم اشنا شدم . -
دمت گرم استاد آقاجانی
-
سوال آخری که استاد گفتن خودمون حل کنیم تو جلسه21، جوابش می شه گزینه 4؟ 50 ثانیه؟؟
-
تشکر از آلا بابت خبر خوب در مورد کتاب
-
جلسه ی 22 (قسمت دهم)
مدت زمان:32 دقیقه و 10 ثانیه
بررسی دقیق و خط به خط ص 1 تا 5 کتاب درسی
_در ص 2 کتاب شیمی پیش 4 عکس وجود دارد استاد زیرنویس ! هر 4 عکس را موشکافی میکنند و قیدهای مهم و برجسته را متذکر میشوند از سرعت این 4 واکنش به صورت مقایسه ای هم سوال به عمل می آید
استاد ضمن تدریس واکنش های مورد نیازی که کتاب ننوشته را نیز مینویسند وشرح میدهند
_حاشیه ی ص 3 بسیار بسیار مهم است و جزو سوالات آزمون ها
تفاوت ترمودینامیک و سینتیک استاد مروری به دلتا جی و خود به خودی بودن واکنش از شیمی 3 میکنند تا این قسمت بهتر قابل فهم باشد
_برجسته کردن قید ها و کلمات مهم وکلیدی
_ص 3 واکنش روی با مس دو سولفات و نکات بسیار مهم پیرامون آن از جمله رنگ ها و موشکافی متن کتاب و منظور هر جمله(استاد با واکنش نویسی به طور کامل مفاهیم را بازگومیکنند)
_گریزی به شیمی 2 و 3 مثلا اسم مس دوبار مثبت و همه ی فلزات جامداند به جز جیوه و ...
_نکات فکر کنید ص 4 گفته شده و حل آن سخت نیست
_هم چون دانشمندان بسیار بسیار مهم است 100%سوال آزمون هاست و سوال آسانی هم نیست
استاد به بررسی مو به مو(بسیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار دقیق واکنش کتاب +نکات مروری و مورد نیاز از شیمی 2 و 3 در مورد حالت فیزیکی)میپردازند
تا قسمت ت ص 5 به سوالات پاسخ میدهند و نکات مهم تر را برجسته میکنند
و میگویند در جلسه ی بعد خواهند گفت که یک طراح آزمون ازین جدول چه سوالاتی را طرح میکند که بسیار مهم است
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5416 -
اینکه میخواید کتابشون رو بذارید خیلی خوبه . ولی من اصل کتاب رو میخوام . خوندن از رو مانیتور سخته برام . از کجا باید تهیه کنم؟
-
athena taghavi
سلام پرینت کنید :"چون حق نشر رو آلا گرفته بعید میدونم بتونید خود کتاب رو تهیه کنید جز اینکه آلا چاپ کنه !
اگر راهی داشتیم برای تهیه خوده کتاب حتما اطلاع میدیم
-
سلام میخواستم بپرسم کتاب های شیمی استاد رو از کدوم قسمت سایت میتونم دریافت کنم من هر چی گشتم پیدا نکردم!
-
سلام جلسات 15.16خرابه با کیفیت بالا
-
درست شدببخشید
-
حمید ایرانی
سلام هنوز رو سایت نیست
به زودی گذاشته میشه -
کتاب خودتونو میزارین رو یاست؟