یه نکته ی مفید کنکوری
-
بچه های الائی و دوست داشتنی توجه کنید
یه لحظه یه چیزی اومد داخل ذهنم که این تاپیک رو بزنم .
سوال: این تاپیک برای چی هست ؟ کلا یعنی چی ؟
یعنی دوستان کنکوری خوبم نکته ی خاصی ، اینجوری بگم بهتره یه تجربه ی مفید کنکوری که بدرد کنکور همه می خوره رو داخل این تاپیک بیارن .
من خودم پشت کنکوری هستم سعی میکنم هر شب یه نکته یا یه تجربه از سال گذشتم رو بزارم تا همگی ازش استفاده کنید .
ممنون میشم دوستان هم یه همکاری کنید تا یه مجموعه پر از نکات خوب و مشاوره ای و اموزشی کنکوری جمع اوری کنیم .
مرسی دوستان خوبم -
اولین نکته
این کار رو انجام بدید به نظرم داخل روند ساعت مطالعتون خیلی بهتون کمک می کنه .
یه نمودار درست کنید برای خودتون به این صورت که خط عمودی ساعت مطالعه از صفر تا پانزده ساعت و خط افقی روزهای ماه و هر روز ساعت مطالعه ی خودتون رو داخل این نمودار رسم کنید
اینجوری می تونید اخر هر ماه یه میانگین ساعت مطالعه برای خودتون داشته باشید و ببینید عملکردتون چطوری بوده .
اینجا نمیدونم چرا من با گوشی عکس نمی تونم بفرستم وگرنه یه نمونه از نمودارهای پارسالم رو می فرستادم .
انشالاه که متوجه شده باشید و کمال استفاده رو ببرید -
درود بر دوستان!خیلی هم عالی!بهتون فقط یه نکته بگم!اینکه بخونین!فک نکین وقت زیاده!یکی دیگه هم اینکه تک کتابی نباشین!و اینکه به رتبه فلان فک نکین!رتبه فقط 1!و انرژیتون خیلی زیاد باشه!و با علاقه بخونین!با امید روزی که تو کنکور رتبه یک بشه 10 نفر!
-
دوستان عزیزم سلام و خداقوت
یه چیز عالی دارم واستون که خیلی می تونه بهتون کمک کنه دوستان.
هر شب رو یه مجموعه تست از قسمت هایی که همون روز مطالعه کردید برای خودتون درست کنید و اونها رو حل کنید داخل تایم باز به عنوان تست اموزشی و به عنوان یه مرور روزانه می تونید هر شب این کارو انجام بدید . الان می خوام برات یه محاسبه ی خوشگل بکنم . ببین دوست خوب من
شما اگر شبی یه مجموعه ی 40 تایی تست رو به عنوان تست اموزشی بزنی در صورتی که در انتخاب تست ها دقت کافی رو انجام داده باشی می تونی از این چهل تا تست دست کم بیستا نکته جدید یاد بگیری که اگر این کار رو در طول یک ماه بطور پیوسته انجامش بدی میشه ماهی ششصدتا نکته و سعی کنی هر شب نکات تست های شبها ی قبلی رو یه مرور بزنی به نظرم خیلی عالی هستش
و همچنین اینکه شما از بقیه در ماه 1200 تا تست جلو هستی
چون شما زمانی که بقیه دارن استراحت می کنن از وقتت استفاده ی مطلوب رو بردی .
به نظرم خیلی کار عالی هستش
مدفق باشید
شما رو تا نکته ی بعدی به خدای بزرگ می سپارم -
سلام
یه تاپیک دگ زده شده بود...با عنوان تجربه های کنکور 95...
این تاپیکو ببندین...از اون استفاده کنین...
با تشکر
http://forum.alaatv.com/topic/2044/تجربه-کنکوری-های-95