مشاوره
-
سلام خوبین؟
️
من سال دوزادهمم و رشته تجربی، کنکوری۱۴۰۰
دهمویازدهم رو خوندم ولی فک میکنم کامل و درست نخوندموهمین استرسمو خیلی بیشتر کرده
به نظر شما مشاوره بگیرم خوبه؟؟
فک میکنم خیلی وقتم کمه️
با مشاور گرفتن استرسمو کمتر میشه و بهتر میتونم بخونم آیا؟؟؟
دانش-آموزان-آلاء دانش آموز کنکوری تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @مشاوره-انگیزشی-کنکور -
سلام خوبین؟
️
دهمویازدهم رو خوندم ولی فک میکنم کامل و درست نخوندموهمین استرسمو خیلی بیشتر کرده
فک میکنم خیلی وقتم کمه️
دانش-آموزان-آلاء دانش آموز کنکوری تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @مشاوره-انگیزشی-کنکورPourya Akbari ببین اولا اینکه اصلا فکر نکن وقتت کمه.دوم اینکه بهت تبریک میگم پایه رو خوندی.حس بدی که داری رو میتونی با یه هفته وقت گذاشتن و مرور از بین ببری.اگه هم که فکر میکنی واقعا نمی تونی خودت برنامه ریزی کنی،مشاور چرا که نه؟مشاورِ خوب البته که کمک کننده اس!
موفق باشی -
سلام خوبین؟
️
فک میکنم خیلی وقتم کمه️
دانش-آموزان-آلاء دانش آموز کنکوری تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @مشاوره-انگیزشی-کنکورPourya Akbari سلام
مشاوره بری خوبه
زمانم کم نیست اگه استفاده کنی. از همین زمان میتونی کولاک کنینمیدونم سال چند ولی یه پسری از منطقه کردستان از سربازی که برمیگرده شروع میکنه به خوندن حدود ۳ماه وقت داره تو همون سه ماه رتبه تک رقمی میاره
همچی شدنیه اگه بخوای
موفق باشی
️
-
Pourya Akbari سلام
مشاوره بری خوبه
زمانم کم نیست اگه استفاده کنی. از همین زمان میتونی کولاک کنینمیدونم سال چند ولی یه پسری از منطقه کردستان از سربازی که برمیگرده شروع میکنه به خوندن حدود ۳ماه وقت داره تو همون سه ماه رتبه تک رقمی میاره
همچی شدنیه اگه بخوای
موفق باشی
️
Nazanin Jamali من خودم حتی پایرم نخوندم تازه دارم شروع میکنم
-
Nazanin Jamali من خودم حتی پایرم نخوندم تازه دارم شروع میکنم
Nazanin Jamali منم مثل توعم
و ایمان دارم که میتونم
-
Nazanin Jamali منم مثل توعم
و ایمان دارم که میتونم
Hadis Esmati موفق باشی پس حتما اتفاق میفته
️
️
️
-
Hadis Esmati موفق باشی پس حتما اتفاق میفته
️
️
️
-
Pourya Akbari ببین اولا اینکه اصلا فکر نکن وقتت کمه.دوم اینکه بهت تبریک میگم پایه رو خوندی.حس بدی که داری رو میتونی با یه هفته وقت گذاشتن و مرور از بین ببری.اگه هم که فکر میکنی واقعا نمی تونی خودت برنامه ریزی کنی،مشاور چرا که نه؟مشاورِ خوب البته که کمک کننده اس!
موفق باشیHadis Esmati ممنون
-
Pourya Akbari سلام
مشاوره بری خوبه
همچی شدنیه اگه بخوای
موفق باشی
️
Nazanin Jamali ممنون
-
Hadis Esmati ممنون
Pourya Akbari خواهش میکنم موفق باشی
️
-
Pourya Akbari خواهش میکنم موفق باشی
️
Nazanin Jamali همچنین
-
Pourya Akbari ببین اولا اینکه اصلا فکر نکن وقتت کمه.دوم اینکه بهت تبریک میگم پایه رو خوندی.حس بدی که داری رو میتونی با یه هفته وقت گذاشتن و مرور از بین ببری.اگه هم که فکر میکنی واقعا نمی تونی خودت برنامه ریزی کنی،مشاور چرا که نه؟مشاورِ خوب البته که کمک کننده اس!
موفق باشیHadis Esmati بله خوندم ولی همش استرس دارم و فک میکنم ک هیچی یادم نیست دوس دارم بیش از پنج بار مرورشون کنم ک واسم بشه یه چیز خیلی عادی
-
Hadis Esmati بله خوندم ولی همش استرس دارم و فک میکنم ک هیچی یادم نیست دوس دارم بیش از پنج بار مرورشون کنم ک واسم بشه یه چیز خیلی عادی
Pourya Akbari تو دیگه وارد مرحله وسواس ذهنی شدی.راه حل:کم محلی
کلید واژه:برو به جهنم ای افکار وسواس زا -
این پست پاک شده!