زمان شروع راه ابریشم
-
سلام به همگی پیله های شیمی برای من اومده فعلا که همش محاسباته...استاد پویان نظر ترکوندن...تا فردا صبح بقیه پیله ها هم قرار میگیرن...امشبو خوب بخوابید که فردا عازم سفریم...
سیدمحمد مهدی حسن زاده انشالله که به نتیجه برسیم یکم ویدیو ها وقت گیره ولی چه میشه کرد
-
بچه ها کلا واسه راه ابریشم از سایت برید بهتره
-
سلام به همگی پیله های شیمی برای من اومده فعلا که همش محاسباته...استاد پویان نظر ترکوندن...تا فردا صبح بقیه پیله ها هم قرار میگیرن...امشبو خوب بخوابید که فردا عازم سفریم...
سیدمحمد مهدی حسن زاده اره خداوکیلی
-
H_R اها خیلی ممنون
-
H_R اها خیلی ممنون
@Infinitie-A خواهش میکنم
-
H_R اها خیلی ممنون
-
@Infinitie-A H_R
بچه ها یه سوال انضباط هم تو امتحان نهاییمون مهمه؟
ینی تو کارنامه امتحان نهایی مطرح میشه؟@Sahar-tuo توی کارنامه نمره شو مینویسن
نمره ۳ سال انضباط هم مینویسن ولی مثل اینکه توی معدل نهایی تاثیری نداره -
سلام دوستان ، لطفا مواظب کلماتی ک به کار میبریم باشیم ، ک یوخ موجب دل ازری نشه ، دوما من خودم به شدت منتظرم و خیلیم هیجان داااااارم ، این یه نکته نکته دوم انگار امروز الا سرگرم پیامک های طرح پرچم هست پس همینطوری تحت فشارا ما دیگ بیشتر تحت فشار ندیمشون بهتره ، سوما توی فرسنگ اول چند تا پیله است ک اونا برای تقویت پایه و فرسنگ ها هم به منظور بودجه بندی ازمونه پس اندکی صبور باشیم در کنار هیجاااااان
@sadegh-gh32 ببخشید دیگه پیله ندارن ؟همین سری فقط باید ببینمیشون ؟
-
@sadegh-gh32 ببخشید دیگه پیله ندارن ؟همین سری فقط باید ببینمیشون ؟
farzaneh sadeghi سلام ، برا ما ریاضیا هنوز مونده ریاضی و فیزیک رو امرو انشالله اپلود میکنن ، والا اونجوری ک من فهمیدم بچه ها اگ در یه مبحث پایه ایی نیاز داشته باشند میتونن درخواست بدن و اگه واقعا نیاز بود انگار اضافه میشه ، ولی فکر کنم کامل و خوب جا بیوفته مطالب پیله
بله انگار پیله فقط قبل از فرسنگ اول ابجاد میشه
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد