زمان شروع راه ابریشم
-
من که دیروز خریدم امروزم صبر کردم دیدم از فیزیک و شیمی و زیست خبری نیست نشستم 3 جلسه از پیله های ریاضی رو دیدم
-
من که دیروز خریدم امروزم صبر کردم دیدم از فیزیک و شیمی و زیست خبری نیست نشستم 3 جلسه از پیله های ریاضی رو دیدم
Pourya 2002 همین الان فیزیک آقای کازرانیان رو گذاشتن بالاخره
-
-
زیستم اومد
-
زیست که تکراریه
-
H_R آره یعنی پیله نداره ؟
-
از 1مهر شروع میشه راه ابریشم درسته من فیزیک و شیمیو خریدم یعنی از امروز شروع میشه لطفا جواب بدید
-
H_R پیله های زیست برای شما هم کامل شدن ؟
-
H_R پیله های زیست برای شما هم کامل شدن ؟
Mostafa Mostafavi Nia نه فقط همون جلسه صفر هست که قبلا اینستا گذاشتن
-
چقدر عجولید
پَ چِتونه؟!
آلاء که نمیخواد بره مریخ،الان کامل نشد یه روز دیگه کامل میشه،دیگه این که هی میاین مدیرو تگ میکنید چیه!؟
-
Mostafa Mostafavi Nia نه فقط همون جلسه صفر هست که قبلا اینستا گذاشتن
H_R ۴ تا پیله هم گذاشتن
-
H_R ۴ تا پیله هم گذاشتن
-
H_R ۴ تا پیله هم گذاشتن
@Infinitie-A واسه من فقط ۳ تا هست که
-
چقدر عجولید
پَ چِتونه؟!
آلاء که نمیخواد بره مریخ،الان کامل نشد یه روز دیگه کامل میشه،دیگه این که هی میاین مدیرو تگ میکنید چیه!؟
@Infinitie-A در زمان شروع راه ابریشم گفته است:
چقدر عجولید
پَ چِتونه؟!
خب دانشآموزیم دیگه
برنامه ریزی ما هم از ۱ مهر شروع میشد واسه همین امروز پرید
-
چقدر عجولید
پَ چِتونه؟!
@Infinitie-A برنامه داریم خب... الان یک ساعت هم واسمون مهمه....امروز گفته بودن برنامه پیله ها اغاز میشه ولی هنوز واسه رشته ریاضی چیزی فعال نشده
-
@Sahar-tuo
-
@Sahar-tuo
-
منم برنامه دارم
ولی خب برنامه باید جای انعطاف داشته باشه
که یه وقت اگه همچین اتفاقی افتاد کل روز نشینیم دیگه درس نخونیم و به جای اینکه کاسه چه کنم چه کنم رو دست بگیریم میتونستیم بجاش فیزیک بخونیم چمیدونم شیمی یا اصلا هرچیزی -
-
بچه گرفتم چی شد واسه پیله های زیست اگه از سایت برید هست اپ نیست