راهنمایی می خواستم . لطفااا
-
سلام بچه ها من پشت کنکور تجربی با دیپلم ریاضی هستم
موندم چیکار کنم . برنامه هام جلو نمیره
سوالم اینه :
به نظرتون از اول مهر برم قلم چی یا نه ؟؟
لطفااا کمکم کنید
با توجه به اینکه اگر برم به نظر خودم خیلی بهتر می تونم کار کنم . لطفااا نظراتتون رو بگید
خواهش میکنم -
حتما برین!هدفمند باشه خیلی خوب میشه!باید هدفمند باشین
-
سلام منظورت از جلو نرفتن اینه ک مثلا میگی شیمی 1 فصل میخونم ولی نمیرسی ؟
-
سلام منظورت از جلو نرفتن اینه ک مثلا میگی شیمی 1 فصل میخونم ولی نمیرسی ؟
alireza_ysf75 یعنی اینکه برنامه میریزم . برنامم خوبه .
ولی به نظر خودم با اون کیفیتی که باید بخونم . نمی خونم -
alireza_ysf75 یعنی اینکه برنامه میریزم . برنامم خوبه .
ولی به نظر خودم با اون کیفیتی که باید بخونم . نمی خونمsosha
بازه های هر درس رو کمتر کن
به جای 6 صفحه 4 صفحه بخون
وقت زیاد دارید الکی فشار میارید به خودتون اون موقع ک باید نمیخونید دیگه ! -
بستگی داره شما تو چ بازه ای برنامه ریزی میکنید واسه ی ماه؟ یه هفته؟ 10روز ؟ و .. اصلا برچ اساس برنامه ریزی میکنید .. آیا ب درسی ک دوست دارین بیشتری زمان رو اختصاص میدین یا نسبت ب این ک این درس ضریبش بیشتره یا چون فلان درس رو ضعیف هستید بیشترین زمان رو بهش اختصاص میدین؟ بر اساس کدوم نیاز ؟ ... مثلا بعضی ها برنامه مینویسن ک مثلا عرض میکنم صب فلان ساعت باید بیدار شم از ساعت 6تا7ونیم فلان درس رو بخونم حالا 10 دقیقه استراحت دوباره پارت بعدی از ساعت فلان تا فلان ..فلان درس ! ... این طور برنامه ریزی ک واقعا غلطه چون ما کامپیوتر نیستیم ک ، یا مثلا بعضی ها ممکنه اینطور برنامه بریزن امروز 2ساعت شیمی 4ساعت زیست 1ساعت دینی .. بعد براش وقت میگیرن تند تند میخوان بخونن و تموم کنن ک تو ساعت تعیین شده درسشون تموم بشه اینم خوب نیس چون فکرت ب اینه ک ساعت درس خوندنت داره تموم میشه و اینا .. همیشه کیفیت مهم تر از کمیته .. من نمیگم مدیریت زمان ن ... ولی خیلی خودتون رو ب این چیزا محدود نکنید ..شاید بستگی ب سرعت خوندن شما داشته باشه ک کندخوان باشی .. من نمیدونم درسته یا نه ولی مثلا خودم ی روز دینی رو میخواستم فقط واسه این بخونم ک برنامه ی اون روزم کامل بشه و واقعا از روی بی حوصلگی خوندم در عوض زیستم رو 10سوال بررسی کردم تو 3 ساعت ک اصلا نفهمیدم چطور گذشت .. البته این 3 ساعت تایم مفید نبود و بینش استراحت داشتم ... ولی خب باید فهمید دقیقا از چی تو برنامه راضی نیستید ؟ این ک ب حجم تعیین شده برای خوندن نمیرسید یا این ک ب زمانی ک ب ی درس میدید ولی بازدهی نمیبینین یعنی آخرش ک تموم میشه نمیتونین ب این سوال جواب بدین ک خب حالا چی بلدم ؟ و چی یاد گرفتم
-
منم پشت کنکوریم و ثبت نام کردم برای قلمچی چون برنامشو دیدم خوب بود آزموناش زود ب زود برگذار میشه و حجم مطالعاتی هر سری کم هست و این ک شما خیلی میتونید مرور داشته باشین .. شما باید مطالب هر آزمونتون رو حداقل 5 دفعه تکرار کنید تا فراموش نکنید نه اینکه صرفا یک آزمون بدین و آزمون قبلی رو بذارین کنار و برین سراغ ادامه ی ماجرا و آزمون های دیگه .. کنکور فقط مرور ...