چرا پشتیبانی جواب نمیده؟
-
من درسمو متوقف کردم که با آلا و طرح پرچم بخونم ولی لینک نمیاره الان باید چیکار کنم؟؟چرا این سایت پشتیبانی نداره؟؟
-
یکم صبور باشین، شاید مشکلی پیش اومده
مشکلی باشه اعلام میشه
با هر موسسه ای که کار بکنین، پشتیبانی همون لحظه جواب نمیده
-
یکم صبور باشین، شاید مشکلی پیش اومده
مشکلی باشه اعلام میشه
با هر موسسه ای که کار بکنین، پشتیبانی همون لحظه جواب نمیده
@Amir-Bernousi بله میدونم ولی دو روز هستش که منتظرم میدونم حجم پیاما زیاده ولی دیگه دو سه روز هم زیاده که از هر طریقی پیام دادم کسی جواب نداده
-
@Amir-Bernousi بله میدونم ولی دو روز هستش که منتظرم میدونم حجم پیاما زیاده ولی دیگه دو سه روز هم زیاده که از هر طریقی پیام دادم کسی جواب نداده
Fatemeh Najafi
@M-an
ادمین -
چه مشکلی پیش اومده ؟
دقیق تر بگید می تونم راهنماییتون کنمسایت که پشتیبانی داره منتهی تعداد پیام ها زیاده طول می کشه همه جواب داده بشه
@M-an من رو لینکی که دریافت کردم میزنم و شماره و کدملی رو که پست کرده بودم میزنم و بعدش میگه این سفارش متعلق به شما نمیباشد چند بار امتحان کردم ولی با این لینک نمیشه و صفحه پرداختی برام نمیاد مشکل از کجاست؟
-
@M-an من رو لینکی که دریافت کردم میزنم و شماره و کدملی رو که پست کرده بودم میزنم و بعدش میگه این سفارش متعلق به شما نمیباشد چند بار امتحان کردم ولی با این لینک نمیشه و صفحه پرداختی برام نمیاد مشکل از کجاست؟
Fatemeh Najafi
خب من تو اون یکی تاپیک شما گفتم دلیلش چیه
راه حل رو هم گفتمشما با یه شماره موبایل و کد ملی دیگری وارد سایت شدین
باید با همون شماره موبایل و کدملی که به همراه نامه فرستاده بودین وارد سایت بشید
برای این کار هم یکبار از اکانتتون خارج بشید بعد با مشخصاتی که گفتم وارد بشید
لینک مستقیم خروج :
https://alaatv.com/logout -
Fatemeh Najafi
خب من تو اون یکی تاپیک شما گفتم دلیلش چیه
راه حل رو هم گفتمشما با یه شماره موبایل و کد ملی دیگری وارد سایت شدین
باید با همون شماره موبایل و کدملی که به همراه نامه فرستاده بودین وارد سایت بشید
برای این کار هم یکبار از اکانتتون خارج بشید بعد با مشخصاتی که گفتم وارد بشید
لینک مستقیم خروج :
https://alaatv.com/logout@M-an من همینکارو انجام میدم با چند تا گوشی شماره خودم و کدملیم ولی باز میاد که این سفارش برای شما نیست...ولی پیامک اینکه تایید شدم اومده برام
-
@M-an من همینکارو انجام میدم با چند تا گوشی شماره خودم و کدملیم ولی باز میاد که این سفارش برای شما نیست...ولی پیامک اینکه تایید شدم اومده برام