مشکل سایت
-
سلام چرا سایت مشکل داره فیلم ها باز نمیشن
-
@M-an در مشکل سایت گفته است:
سلام
دقیقا از کی این مشکل براتون پیش اومده؟چند بار تا حالا توی این چند روز اینجوری شده. امروز سالم بود یهو دوباره قطع شد.
فکر کنم به خاطر تغییراتیه که زحمت میکشید توی سایت اعمال میکنید. چون بعد از اینکه قطع میشه و دوباره وصل میشه آگهی های جدید میاد روی صفحه اصلی. -
سلام چرا سایت مشکل داره فیلم ها باز نمیشن
-
@M-an در مشکل سایت گفته است:
سلام
دقیقا از کی این مشکل براتون پیش اومده؟مدیر جون واسه من کلا سایت بالا نمیاد
-
سلام برای من هم همینطوره از ساعت 12 فک کنم برامن قطع شده
برای من مخابراته -
https://forum.alaatv.com/post/1519274
این روش رو امتحان کنید
و نتیجه رو اطلاع بدین@M-an معمولا تنظیمات خودش پیشفرض همونجوری ایشون گفتن هستا
-
@M-an معمولا تنظیمات خودش پیشفرض همونجوری ایشون گفتن هستا
-
Mahdi Arefpoor در مشکل سایت گفته است:
@M-an معمولا تنظیمات خودش پیشفرض همونجوری ایشون گفتن هستا
بله همین طوره
شما هم این مشکل رو دارین ؟ شرکت اینترنتی شما چیه ؟
@M-an بله اولین بار من نزدیک ساعت ۱۳ امروز دیدم سایت بالا نیومد ، ولی سریع درست شد ، بعدش چند بار قطع شد و درست شد بازم ، الان هم مدتیه که قطعه و وصل نمیشه کلا صفحه اصلی سایت بالا نمیاد ، شرکت مخابرات
-
@M-an بله اولین بار من نزدیک ساعت ۱۳ امروز دیدم سایت بالا نیومد ، ولی سریع درست شد ، بعدش چند بار قطع شد و درست شد بازم ، الان هم مدتیه که قطعه و وصل نمیشه کلا صفحه اصلی سایت بالا نمیاد ، شرکت مخابرات
-
Mahdi Arefpoor
بله پیگیریم
مخابراتی ها این مشکل پیش اومده@M-an یه نکته ایم هست فکر کنم باهاش بفهمید مشکل چیه شاید از سمت شما نباشه کلا ، اینکه با فیلترشکن اوکیه همه چی
-
@M-an یه نکته ایم هست فکر کنم باهاش بفهمید مشکل چیه شاید از سمت شما نباشه کلا ، اینکه با فیلترشکن اوکیه همه چی
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
@DedSec
-
این پست پاک شده!
-
Mahdi Arefpoor
بله پیگیریم
مخابراتی ها این مشکل پیش اومده@M-an در مشکل سایت گفته است:
Mahdi Arefpoor
بله پیگیریم
مخابراتی ها این مشکل پیش اومده@M-an در مشکل سایت گفته است:
Mahdi Arefpoor
بله پیگیریم
مخابراتی ها این مشکل پیش اومدهکی درست میشه این چندمین باره الان این مشکل پیش میاد
-
@Dr-Aryan فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی با همون فیلترشکن باز کنید اوکیه ، فکر نمیکنم طول بکشه این داستان احتمالا زود درست میشه