چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟
-
@Dr.Bernosi در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
من مادی فعلا نمیتونم کمک کنم ولی چسمی هستما!
آقایی شما، این کمک مالی رو شوخی کردم
چند تا کار رو انجام بدید خیلی کمک بزرگیه ( همه )
- ریز مباحث تدریس شده رو بنویسید
- جواب سوالات درسی همدیگه رو بدید و به هم کمک کنید
sohrab در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
من مادی فعلا نمیتونم کمک کنم ولی چسمی هستما!
آقایی شما، این کمک مالی رو شوخی کردم
چند تا کار رو انجام بدید خیلی کمک بزرگیه ( همه )
- ریز مباحث تدریس شده رو بنویسید
- جواب سوالات درسی همدیگه رو بدید و به هم کمک کنید
من که تو زیست در خدمت دوستان هستم تا حد توانم!ولی دوس دارم بیام اونچا!البته یروز با ممد میایم
-
اقا سهراب نکنه سرور اسیاتک رو میگی ؟
-
اقا من یه راه حل بدم
با بچه های مدرستون جمع شین مثلا همون 40 نفر اینترنت 40 تومنی شارژ کنین بعد یه نفر دانلود کنه با فلش بین همدیگه رد و بدل کنین پا هر نفر فقط 1000 تومن میفته!!!!@atusa__63 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
اقا من یه راه حل بدم
با بچه های مدرستون جمع شین مثلا همون 40 نفر اینترنت 40 تومنی شارژ کنین بعد یه نفر دانلود کنه با فلش بین همدیگه رد و بدل کنین پا هر نفر فقط 1000 تومن میفته!!!!دمت گرم،
از این ایده خوشم اومد، خیلی خوب بود! پس تا الان به 1000 تومن هزینه رو کاهش دادیم! ایده ی دیگه نبود ؟ -
اقا سهراب نکنه سرور اسیاتک رو میگی ؟
-
@atusa__63 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
اقا من به شخصه هزینه اینترنتم واقعا بالاست
ما اینترنت مخابرات داریم تقریبا هفته ای 40 تومن بعضی موقه ها کمتر از یه هفته تموم میشه
البته من استفادم به نسبت بقیه خونواده کمترهچرا از نت نامحدود مخابرات استفاده نمی کنی ؟ من نت 512 نا محدود دارم ماهی 20 تومن سرعت دانلود هم 64 کیلوبایت بر ثانیه یعنی تو هر 45 دقیقه یه فیلم 60 دقیقه ای دانلودش تموم میشه،
شب تا صبح اگه بخوام می تونم کلی فیلم دانلود کنم!sohrab در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
اقا من به شخصه هزینه اینترنتم واقعا بالاست
ما اینترنت مخابرات داریم تقریبا هفته ای 40 تومن بعضی موقه ها کمتر از یه هفته تموم میشه
البته من استفادم به نسبت بقیه خونواده کمترهچرا از نت نامحدود مخابرات استفاده نمی کنی ؟ من نت 512 نا محدود دارم ماهی 20 تومن سرعت دانلود هم 64 کیلوبایت بر ثانیه یعنی تو هر 45 دقیقه یه فیلم 60 دقیقه ای دانلودش تموم میشه،
شب تا صبح اگه بخوام می تونم کلی فیلم دانلود کنم!خب یکی باس بیاد اینارو به بابای من بگه
قبول نمیکنه نامحدود بگیره به خاطر اینکه سرعتش حالا یه ذره پایینتره -
بیایم اونچا فلش بزنیم!دیگه دانلود هم نمیخوادش!نه هزینه!فقط یه فلشی هاردی میخوادش
-
sohrab نه آخه..نوشتین رو سایت ک اگه سرویس دهنده اسیا تک باشه..سرعت بیشتری رو تجربی میکنیم..و در وقت صرفه جویی میشه
-
بیایم اونچا فلش بزنیم!دیگه دانلود هم نمیخوادش!نه هزینه!فقط یه فلشی هاردی میخوادش
-
اقا من یه راه حل بدم
با بچه های مدرستون جمع شین مثلا همون 40 نفر اینترنت 40 تومنی شارژ کنین بعد یه نفر دانلود کنه با فلش بین همدیگه رد و بدل کنین پا هر نفر فقط 1000 تومن میفته!!!!دمت گرم،
از این ایده خوشم اومد، خیلی خوب بود! پس تا الان به 1000 تومن هزینه رو کاهش دادیم! ایده ی دیگه نبود ؟sohrab
من براتون رایگان دانلود میکنم نفری 500تومن میگیرم
اگه دیدم مشتری شدین تا 250تومن هم تخفیف میدم -
این برای ما هزینه داره!
این برای ما هزینه داره!
چچوری؟
-
zahra1303 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
ی سوال این ک فیلم رو آنلاین ببینیم با اینکه دانلودش کنیم ی حجم نت مصرف میشه ؟؟؟؟
نه یکسانه، دانلود کنی بهتره چون بعدا راحت دوباره می بینی ولی اگه آنلاین استفاده کنی دفعه ی بعد هم از حجمت کم میشه!
-
این برای ما هزینه داره!
چچوری؟
این برای ما هزینه داره!
چچوری؟
یه نفر باید باشه که جواب شما رو بده ؟ یکی باید باشه که هماهنگ کنه و.....
اینا همه اش یعنی هزینه ی نیرو کار!
-
شبتون خوش
-
حداقل جمعه شب این بحث رو مطرح میکردین
-
sohrab خدانگهدارز
-
sohrab
عمو سهراب نرومن که گفتم
جهنم ضرر فلش بیارین رایگان براتون میریزم رو فلش فیلمارو -
فکر کنم یکی ی ترفندی زده آقا سهراب فهمیده حالا داره دنبالش میگرده میخواد خودش بیاد لو بده
zahra1303 این یه تله اس...