Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
آقا دکتر طلوعی فوق العاده است یعنی فوق العاده ها درسنامه گاج نقره ای یه جوریه ولی سئوال عالیه حالا با وجود استاد طلوعی درسنامه از استاد پیش میره منبع تست هم گاج نقره ای و اگه خوب همه تستاشو کار کنین با درسنامه وحشتناک و عالی استاد قول میدم همه کسایی که با این ترکیب جلو برن بالای 80 درصد میزنن
-
mohammadsaleh96 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آقا دکتر طلوعی فوق العاده است یعنی فوق العاده ها درسنامه گاج نقره ای یه جوریه ولی سئوال عالیه حالا با وجود استاد طلوعی درسنامه از استاد پیش میره منبع تست هم گاج نقره ای و اگه خوب همه تستاشو کار کنین با درسنامه وحشتناک و عالی استاد قول میدم همه کسایی که با این ترکیب جلو برن بالای 80 درصد میزنن
نظرتون درباره نشرالگو چیه؟ البته سوم.
-
vani در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
میشه ب استادبگین وقتی توضیح میده ی خورده کنار بایسته...
من میگم ک سرتو بگیر کنار از کنار مانیتور ببینید استاد ک نمیتونه بخاطر شماها وایسه کنار شما خودتو وفق بده
-
mohammadhasan در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
نظرتون درباره نشرالگو چیه؟ البته سوم.
تست بزن هرچی میخاد باشه
من ک خودم کلا فقط سوال کنکور حل میکنم
گاجم بیشترش کنکوره ی سری تالیفی و صفر تا صدم داره
الگو هم خب تستاش نسبت ب همه سنگین ترن -
mohammadhasan دوست عزیز چون نداشتم نظری در موردش ندارم
-
DR.PeRshIA داداش نظر شما متین ولی یهو دید از شانس ماها کنکور 120 در جه برگشتو طراحان گرامی حال نداشته باشن کلن یه چیزی بدن که مثل ........ تو گل بمونیم که امیدوارم خدا روی هیچ بچه کنکوری این فاجعه رو نیاره فکرشم دردناکه ولی خلاصه تو درس ریاضی و فیزیک دست طراح بازه و میتونه هرچی عشقش میکشه سئوال بده ولی از اینورم اگه کسی فیلمای استاد طلوعی خوب درک کنه و تجزیه وتحلیل کنه دیگه در فجیع ترین شرایط 50 رو میشه زد
-
DR.PeRshIA داداش نظر شما متین ولی یهو دید از شانس ماها کنکور 120 در جه برگشتو طراحان گرامی حال نداشته باشن کلن یه چیزی بدن که مثل ........ تو گل بمونیم که امیدوارم خدا روی هیچ بچه کنکوری این فاجعه رو نیاره فکرشم دردناکه ولی خلاصه تو درس ریاضی و فیزیک دست طراح بازه و میتونه هرچی عشقش میکشه سئوال بده ولی از اینورم اگه کسی فیلمای استاد طلوعی خوب درک کنه و تجزیه وتحلیل کنه دیگه در فجیع ترین شرایط 50 رو میشه زد
اخه همچیم چیزی توی 30 ساله کنکورر هیچ وقت نبوده ک بخان تمام سوالا سبکشون عوض شه
الان مثلا امسال ریاضی فقط 4.5 تا سوال ی جوری سبک جدید بوده اونم دواتش توی هندسه بوده
ب نظر من کسی وقت بزاره رو سوالای کنکور بعید میدونم ضرر کنه -
DR.PeRshIA من گفتم ضرر داره عایا ، به نظر شما تست مکملم بزنی روش مشکلی پیش میاد عایا ضرر میکنی شما نه که نمیکنی درست میگم
-
DR.PeRshIA من گفتم ضرر داره عایا ، به نظر شما تست مکملم بزنی روش مشکلی پیش میاد عایا ضرر میکنی شما نه که نمیکنی درست میگم
نه بزنی ضرر ننیکنی این روش برای منو کسایی ک از فیزیک و ریاضی خیلی علاقه ای ندارن خووبه
-
DR.PeRshIA اگه البته میگم اگه ها وقت داشتی یه سر به مصاحبه نفرات برتر تو سایت konkur.in بزن هم یه انگیزه ای میشه برات و هم به مصاحبه هاشون خوب توجه کن بعد منظورمو به طور کامل درک میکنید حالا باز خود دانی هرجور دوس داری عمل کن من فقط نظرمو گفتم
-
DR.PeRshIA داداش با این تدریس خوب مگه جایی برای علاقه نداشتنم میمونه عایا ؟؟؟؟؟؟؟
شما یه سری به تلگرام آقای ثابتی بزنی یه کلیپ هست یارو ضعیف ترین درسش تو دبیرستان ریاضی و فیزیک بوده همت کرده تلاش کرده توکنکور93% ریاضی زده 92% فیزیک زده