Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
@Dr.Bernosi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
zahra1303 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@Dr.Bernosi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
http://s8.picofile.com/file/8267607750/خلاصه_درس_قسمت_اول_حرکت_شناسی.pdf.html
اینا رو ک من نوشتم دکتر .. توضیحاتش بالا هست
گفتم یه چزوه خلاصه ای باشه!البته گفتم که!شما همه کارشو کردین
بعله متوجه شدم و زود ویرایش کردم ولی شما زودتر جوابمو دادین
-
من هیچوقت قانون کپی رو از یادم نمیبرم،چون خیلیا اینچوری حقمو از بین بردن
-
فیلم ها کلا بدون حضور بچه ها سر کلاس ضبط میشه امسال برا فیزیک؟
-
سلام
ببخشید
جلسه3 فیزیک قسمت های
اخرش زمان پخش ایراد داره.پخش نمیشه
چیکار باید کرد؟؟؟
-
saeeb در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام وخسته نباشید ودرود بر آلایی ها ببخشید جزوه استاد طلوعی روکی میذارین ممنون میشم ازپاسخگویی توکانال خودشون یه جزوه گذاشتن مختصربود وتست هایی که اینجااسلاید کردن اونجا نبود ممنون میشم ازپاسخگویی شما
سلام به زودی در سایت منتظر خواهد شد
جزوه تو کانال برای جلسات 1 و 2 بودabdollah در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام واقعا خیلییییییییی ممنونم هم از اقای طلوعی و هم از دست اندرکاران الاء.در امتحانات قلم چی سوالی در مورد حرکت شناسی امد که به راحتی با توجه به تدریس استاد به راحتی پاسخ داده شد
موفقیت شما مارو خوشحال میکنه همیشه موفق باشید
-
بچه ها استاد چه کتابی را معرفی کردن؟خواهشا از استاد بپرسید
-
mohsen kazemi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها استاد چه کتابی را معرفی کردن؟خواهشا از استاد بپرسید
استاد طلوعی :
سلام با اموزشي كه ارايه ميشه هر كتاب تستى كه داشته باشن رو ميتونن تست هاشو بزنن اموزش بايد به نحوى باشه كه هر منبعى كه دارن بتونن تست ها شو با اموزشي كه ميدم بزنن
گاج -خيلي سبز -الگو كتابهاى خوبي هستن -
mahdi31477 یعنی چی ایراد داره ؟ من پخش کردم مشکلی نداره
چه کیفیتی رو دانلود کردید ؟ -
banoo در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ببخشید ایشون چه زمانی پایه رو تدریس میکنن؟
بهتر نیست پیش و پایه موازی با هم تدریس بشه؟برای بودجه بندی آزمون ها هم بهترهخب سینماتیک هم پیشه هم پایه
-
@javadm328
منظورم آینه ها و مباحث مستقل فیزیک پایه بود که توی آزمون ها باید جواب بدیم وگرنه خودم میدونم! -
banoo در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@javadm328
منظورم آینه ها و مباحث مستقل فیزیک پایه بود که توی آزمون ها باید جواب بدیم وگرنه خودم میدونم!سلام استاد فعلا صلاح دونستن این مبحث تدریس بشه !
به زودی مبحث بعدی هم اعلام میکنیم -
سلام کانال تلگرام استاد رو لطف کنید بزارید ممنون
-
m.javad7596 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام کانال تلگرام استاد رو لطف کنید بزارید ممنون
سلام
@physicsss100 -
سلام خسته نباشید.
من همین الان قسمت اول فیزیکو دیدم. خیلی خوب بود!
فقط یه خواهش یا پیشنهاد، اگه شد یه مجموعه تست هم خود استاد بعد هرجلسه از مبحثی که اون جلسه تدریس می کنند بهمون بدن،
خیلی ممنون