Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
بابا خوبه آلاء مال تو نیست و حامی مالیش تو نیستی و گرنه سر تک تک بچه ها رو میزدی چیه اومدی این وسط کاسه از اش داغ تر شدی
جوری که بوش میاد الاء نفسای اخرشو داره میکشه هیچ گونه خبری نیس فیلم جدید که نمیگیرن قبلیا هم که روزی 3 ، 4 تا میاد رو سایت -
چرا این قدر حرف الکی میزنین اینجا شیمی سخت ترین مبحت تو کنکور درصد گرفتن کلاس خصوصیش از همه درسا بالاتره چون تو همین شیمی هست که زدن یک تست رتبه یکی را در کنکور عوض میکنه بجای این که این قدر بجای سازندگان اصلی سایت حرف بزنین برین یکم از این پول تو جیبی یا که میگیرین نفری 1000 تومان بریزین به حساب (آلاء) تا فیلم ها زودتر اماده بشه و شما استفاده کنین(ممنون)
-
سلام و خسته نبا شید به استاد عزیز و الایی هایه پشت صحنه
انشاالله تا قبل این جمعه مباحث اولیه نوسان رو که در کانال قول دادین رو میزارین دیگه؟؟؟میشه یکم پیلیز عجله...حد اقل دوقسمت ..چون این آزمون خیلی کمه از نوسان. -
fatima.k28 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام و خسته نبا شید به استاد عزیز و الایی هایه پشت صحنه
انشاالله تا قبل این جمعه مباحث اولیه نوسان رو که در کانال قول دادین رو میزارین دیگه؟؟؟میشه یکم پیلیز عجله...حد اقل دوقسمت ..چون این آزمون خیلی کمه از نوسان.اصن فکررشو نکن ب ازمون این هفته نمیرسه
-
عزیز من خوبه یه کم با واقعیت بیای جلو
خیلی اینطوری کند برنامه ها پیش میره
الان شما با نگاه کردن فیلم های سال گذشته استاد آقاجانی هم میتونی همین بازدهی که با فیلمای جدید داری داشته باشین
ولی با نگاه کردن زیست و فیزیک و ریاضی , بخاطر نحوه بیان متفاوت سالهای گذشته با امسال شاید نتونن بعضی بچه ها استفاده کنند.
باز هم میگم که موسساتی که دی ودی میفروشن و پشتوانه مالی دارن هم بعضی درساشون هرسال نمیسازن چون هزینه ها زیاده,چه برسه به...
بعضی دوستان هم تمام بار درساشونو رو آلا خالی میکنن, خوبه لااقل درسای عمومی رو خودتون بخونین...
دست اندرکاران آلا خودشون میدونن اول واسه کمک به بچه ها بود.
ولی الان مسولیتشون سنگین شده
من به شخصه ازتون میخوام تصمیمات جدیدی اتخاذ کنید -
amiraliiii در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
عزیز من خوبه یه کم با واقعیت بیای جلو
خیلی اینطوری کند برنامه ها پیش میره
الان شما با نگاه کردن فیلم های سال گذشته استاد آقاجانی هم میتونی همین بازدهی که با فیلمای جدید داری داشته باشین
ولی با نگاه کردن زیست و فیزیک و ریاضی , بخاطر نحوه بیان متفاوت سالهای گذشته با امسال شاید نتونن بعضی بچه ها استفاده کنند.
باز هم میگم که موسساتی که دی ودی میفروشن و پشتوانه مالی دارن هم بعضی درساشون هرسال نمیسازن چون هزینه ها زیاده,چه برسه به...
بعضی دوستان هم تمام بار درساشونو رو آلا خالی میکنن, خوبه لااقل درسای عمومی رو خودتون بخونین...
دست اندرکاران آلا خودشون میدونن اول واسه کمک به بچه ها بود.
ولی الان مسولیتشون سنگین شده
من به شخصه ازتون میخوام تصمیمات جدیدی اتخاذ کنیدببین عزیز من چیزی نمیگم منم حرف شمارو میزنم بچه ها همه درس هاشونو انداختن گردن الا .خودشون کمی زحمت بکشن بخونن تا از ازمون عقب نه افتین تا اینکه الا فیلم بزاره یا نه.کمی خودضشون بخونن که از ازمون عقب نه افتن..
در ضمن من میگم بجای اینکه همه درس هارو رو الا میزارین کمی از پول تو جیبیتون بزنین به الا کمک کنید تا الا بتونه زود فیلم بزاره. -
yema در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بابا خوبه آلاء مال تو نیست و حامی مالیش تو نیستی و گرنه سر تک تک بچه ها رو میزدی چیه اومدی این وسط کاسه از اش داغ تر شدی
جوری که بوش میاد الاء نفسای اخرشو داره میکشه هیچ گونه خبری نیس فیلم جدید که نمیگیرن قبلیا هم که روزی 3 ، 4 تا میاد رو سایتزیاد حرف نزن.کمی از پول تو جیبیت بزن به الا کمک کن تا زودتر فیلم ها قرار بگیره.
-
در مورد فیزیک آقای #طلوعی:
دوستان عزیز فیلم ضبط شده خیالتون راحت، تدوین فیلم مشکل خورده1⃣ امروز آخرین جلسه ی #خازن رو سایت قرار می گیره ( و همینطور کانال )
2⃣ و 3⃣ دو جلسه #نوسان چهارشنبه رو سایت میاد
4⃣ یک جلسه #نوسان پنجشنبه میاد رو سایت- توی این 4 تا جلسه مباحث آزمون به طور کامل پوشش داده میشه، خیالتون راحت.
- اگه بتونیم به جای اینکه چهارشنبه دو تا بفرستیم بالا، سعی می کنیم یکی فردا بفرستیم رو سایت و یکی چهارشنبه.
5⃣ یک جلسه #نوسان هم روز شنبه میاد رو سایت
@alaa_sanatisharif
-
sohrab در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
در مورد فیزیک آقای #طلوعی:
دوستان عزیز فیلم ضبط شده خیالتون راحت، تدوین فیلم مشکل خورده1⃣ امروز آخرین جلسه ی #خازن رو سایت قرار می گیره ( و همینطور کانال )
2⃣ و 3⃣ دو جلسه #نوسان چهارشنبه رو سایت میاد
4⃣ یک جلسه #نوسان پنجشنبه میاد رو سایت- توی این 4 تا جلسه مباحث آزمون به طور کامل پوشش داده میشه، خیالتون راحت.
- اگه بتونیم به جای اینکه چهارشنبه دو تا بفرستیم بالا، سعی می کنیم یکی فردا بفرستیم رو سایت و یکی چهارشنبه.
5⃣ یک جلسه #نوسان هم روز شنبه میاد رو سایت
@alaa_sanatisharif
حالا هی بگین الا نفسای اخر میکشه
-
@دانش-آموزان-آلاء سلام به روی ماه همه ی شما،
می دونم که استرس دارید طبیعه و به خاطر این استرس همه رو مقصر می دونید، اینم طبیعیه
آلاء قول داده که برسونه میرسونه خیالتون راحت، ولی قول داده برای کنکور فیلم ها رو میرسونه نه برای آزمون
از طرفی سعی می کنیم به برنامه آزمون ها هم برسیم مثلا این هفته به برنامه ی فیزیک می رسیم.آلاء همیشه دوست داره نظرات سازنده ی شما رو بشنوه ولی دخالت تو سیاست هاش رو دوست نداره،لذا اینکه این رو درس بدید این رو درس ندید و... اصلا در نظر گرفته نمیشه. چون سیاست آلاء اینه "تمام مباحث توسط چندین دبیر خوب تدریس بشند و فیلم ها با بهترین کیفیت صلواتی عرضه بشه"
برای اینکه سرعت بارگزاری فیلم ها بره بالا چند تا چیز لازمه ولی چون کسی به ما کمک نمی کنه نمی تونیم به این موارد برسیم
- تجهیز استدیو جدید آلاء - 30 میلیون پول کم داریم
- استخدام کارمند جدید - حقوق ماهیانه می خواد که فعلا نداریم بدیم
- نوشتن ریز مباحث که اگه شما ننویسید، کارمندان فعلی آلاء می نویسند لذا فیلم برداری کنسل میشه و برنامه عقب می مونه
-
sohrab
درسته آقا سهراب منم همینو میگم مهم کنکوره شما آزمون اصلا بشو رتبه 1 ولی کنکور بشی 100000 بهت میگن چون شما آزموناتو رتبه برتر شدی بیا برو دانشگاه تهران نه که نمیگن
ولی رتبه آزموناتو از آخرم اول بشی که همچین چیزی نداریم لا اقل الایی ها اینطوری نیستند رتبه کنکورت 1 بشه اون ملاکه نه 1 شدن تو آزمون اتفاقا به نظر من سرعتشون زیاد پایینم نیست
میدونید چرا 50 درصد بچه ها اینجا میان فیلمارو میبینن میگن خوب حرکت تموم شد اینم از الکتریسیته ساکن الآن فول فولم ولی اشتباه هستش شما باید تست بزنی باید سرعتتو ببری بالا
وقتی شما فیلما رو دیدی بیای تستاشو بزنی میبینی فیلم بعدم اومده میری اونم میبینی پس سرعتشون خوب
درصورتی که شما هم یه خورده پول خرج کنی یه بانک تستم کنارش داشته باشی -
@دانش-آموزان-آلاء
باورکنین فیلما تا آخر فروردین تمومه
الان 3فصل وقت گیر داریم فقط یه دینامیک هست یه آینه ها و مقاومت ها ، بقیه ی مباحث بچه بازی بیشترین شون 2 هفته نمیکشه تدریسش و فیلمارو گذاشتن
مثلا همین نوسان نگاه کنین آقای طلوعی چیجوری تدریس میکنن حالا مونده پیش 2 رو که لذت میبرین کلا یه ماهم نمیکشه
فیزیک دو هم یه دو هفته کلش جمع پس دیدید
باورکنین تا آخر فروردین تمومه -
sohrab
صلاح کار خویش را خسروان دانند -
@parastu23
من معذرت میخوام اینطور با شما حرف زدم من اشتباه کردم شما به بزرگی خودت ببخش اصلا جواب دادم
از اولم اشتباه بود کارم دهن به دهن گذاشتن با امثال تو چیزی جزء وقت تلف کردن نیس بازم عذر میخوام بهت و به بقیه توهین کردم!!!!!!!
تو خوبی تو راس میگی........ -
مارال در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان
کسی هس فصل 8 پیش رو خونده باشه ؟
من یه سوال دارماووه اوووه