Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
-
saeeb در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها استاد نکته محور تدریس میکنن بیشتر جنبه تکنیک داره یا تدریس مفهومی انجام میدن؟
هردوتاش
استاد تدریس میکنن بعد اگر جایی نکته تستی باشه رو میگن
بعضی نکاتم توی سوالا میگن ک سریه تر ب جواب برسید -
@ادمین ریز مباحث جلسه 37:
مدت زمان: 29 دقیقه
این چهارمین فیلم از مبحث خازن می باشد. در این جلسه 5 تست کنکور حل می شود:تست 1: در مدار روبرو اگر انرژی ذخیره شده در خازن C2 برابر 30 میلی ژول باشد انرژی مجموعه خازن ها چند میلی ژول است؟ (سراسری تجربی 95)
تست 2: سراسری تجربی 94
تست 3: در مدار روبرو اگر انرژی ذخیره شده در خازن C2 دو سوم انرژی ذخیره شده در خازن C3 باشد ظرفیت خازن C3 چند میکروفاراد است؟ (سراسری تجربی 93)
تست 4: در شکل زیر بین صفحات خازن C2 هوا است. اگر فضای بین صفحات این خازن را از عایقی با ثابت دی الکتریک k = 2 پر کنیم بار الکتریکی ذخیره شده در این خازن چند برابر می شود؟ (سراسری تجربی 92)
تست 5: در شکل زیر حداکثر ولتاژ قابل تحمل خازن برای اینکه دچار فروریزش نشود برابر 10 ولت است. بین دو نقطه A و B حداکثر چند ولت اختلاف پتانسیل می توانیم اعمال کنیم تا هیچ کدام از خازن ها آسیب نبیند؟ (سراسری ریاضی 94)لینک فیلم: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5567
-
سلام دوستان... ببخشید یه سوالی داشتم ...یعنی یه اشکال درسی تو قسمت سوم الکتریسته ساکن استاد یه نکته ای رو گفتن و گفتن خودتون اثباتش کنید.... اگه کسی بلده لطفا راهنماییم کنه ممنن میشم اگه بگین چطوری اثباتش کردین ؟ منظورم سوالی هست که گفتن اگه برآیند نیروها عمود بشه بر قاعده مثلث نسبت دو بار مساوی میشه با نسبت فواصل بار ها ......... ممرررسسسییی
-
ngcشکلشوبکشی حله
-
@ادمین ریز مباحث جلسه 38:
مدت زمان: 35 دقیقه
این پنجمین فیلم از مبحث خازن می باشد. در این جلسه 4 تست کنکور حل می شود و نکات مربوط به کلید و اتصال صفحات خازن ها به یکدیگر گفته می شود:تست 1: در شکل های الف و ب خازن ها و باتری ها مشابه اند اگر بار الکتریکی هر یک از خازن ها در شکل الف را q1 و بار هر یک از خازن ها را در شکل ب q2 بنامیم نسبت q2 به q1 کدام است؟ (سراسری ریاضی 94)
تست 2: در شکل روبرو با بستن کلید K ظرفیت خازن معادل ترکیب خازن های بین دو نقطه A و B چند برابر می شود؟ (تالیفی)
تست 3: خازن های شکل مقابل ظرفیت های یکسان دارند و انرژی مجموعه کل مدار u است. اگر کلید K را ببندیم انرژی کل مدار 'u می شود نسبت 'u به u چند است؟ (به دو سر A و B اختلاف پتانسیل ثابت V بسته شده است) (احتمالی کنکور)
تست 4: با توجه به مدار مقابل نسبت V1 به V3 چند است؟ (سراسری ریاضی 93)ارائه نکات مربوط به اتصال صفحات خازن ها به یکدیگر
نکات تستی:
- همواره نسبت ظرفیت معادل خازن ها بعد از بستن کلید به ظرفیت معادل مدار قبل از بستن کلید از 1 بزرگ تر است (درباره انرژی هم صدق می کند).
- اگر خازنی را با مولدی پرکنیم و دوباره آن را به خازن خالی مشابه با خودش وصل کنیم بار خازن اولیه نصف می شود، انرژی آن یک چهارم می شود و انرژی کل مجموعه نصف انرژی اولیه خازن پرشده می شود.
لینک فیلم: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5568
-
mohammadhasan تشکر بابت توضیحات
-
فااطمه در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadhasan تشکر بابت توضیحات
خواهش میکنم:)
-
دوستان تست شماره 304 رو ببینید استاد طلوعی تو یکی از قسمت ها حل کردن، وقتی مدار رو ساده کردن درست مثل تست شماره 303 شد. یه تست یه بار تکرار شده. برام جالب بود. -
-
Dr.am دوست عزیز تدریس میکنن ولی بعد از خازن نوسان رو میخوان شروع کنن
-
mohammadhasan در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@ادمین ریز مباحث جلسه 37:
مدت زمان: 29 دقیقهممنون به سایت اضافه شد
-
mohammadhasan در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@ادمین ریز مباحث جلسه 38:
مدت زمان: 35 دقیقهممنون به سایت اضافه شد
-
yema دوست عزیز استاد فرمودند تا 19 آذر کل فیامای نوسان پخش میشه
-
سلام من تازه این یکی از این فیلمارو دیدم میگم استاد جزوه ای واسه الکتریسیته نمیذارن؟