Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
-
-
#تدریس #فیزیک جلسه 45 - نوسان(قسمت 6)
نوسان بدون مثلثات - تاکید این جلسه بر نمودار سرعت زمان و مکان زمان هست.
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5624
@alaa_sanatisharif
آلا
نوسان (قسمت ششم)
امیدوارم 5 جلسه قبل رو با دقت تماشا کرده باشین و تست هاش رو زده باشین، در این جلسه تاکید بر نمودارهای مکان زمان و سرعت زمان است با تکنیک هایی که خدمتت... -
سلام
دوستان کسی میدونه که تا قسمت سومی که استاد نوسان رو تدریس کردند تو گاج تستاش چقدره ! یا اینکه تو گاج تا کدوم مبحثه
ممنون الطافتان میشم ! -
سلام بچه ها من تازه با استاد شروع کردم خیلی میترسم که نرسم من تا ایجا فقط نوسان که برا آزمون هست رو خوندم استاد تا کی تموم میکنن کسی میدونه ؟ میترسم کند باشه عقب بیفتم
-
@mohade3h در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها من تازه با استاد شروع کردم خیلی میترسم که نرسم من تا ایجا فقط نوسان که برا آزمون هست رو خوندم استاد تا کی تموم میکنن کسی میدونه ؟ میترسم کند باشه عقب بیفتم
سلام.خودشون گفتن تا عید تموم میشه
-
ریز مباحث جلسه 044:
مدت زمان:33 دقیقه و 54 ثانیه
در این جلسه تکنیک دایره طلایی ارائه میشود همراه با 6 تست:
*اگر X=½ A باشد زاویه برابر 30 درجه و (a=½ a(max و (V=√3/2V(max می باشد.
*اگر X=√2/2 A باشد زاویه برابر 45 درجه و (V=√2/2 V(max و (a=√2/2 a(max می باشد.
*اگر X=√3/2 A باشد زاویه برابر 60 درجه و (V=½ V(max و (a=√3/2 a(max می باشد.
_اگر نسبتها هیچکدام از سه نسبت بالا نبود میتوان از فرمول x/A)^2+(V/Vm)^2=1) یا فرمولهای کلی که در جلسات قبل گفته شد, استفاده نمود.
حل 7 تست از کنکورهای سراسری اخیر:
1)نوسانگری روی پاره خطی به طول 12 سانتی متر حرکت هماهنگ ساده انجام می دهد.این نوسانگر دو جابجایی مساوی و متوالی را بدون تغییر جهت انجام می دهد که مجموع آنها برابر دامنه نوسان است.اگر هر یک از این جابجایی ها در 0.04 ثانیه انجام شود,بیشینه سرعت این نوسانگر چند متر بر ثانیه است؟(حاوی نکته در یافتن ناحیه جابجایی)
2)معادله سرعت-مکان نوسانگر ساده ای به صورت V^2=0.4-4000X^2 می باشد, بیشینه سرعت این نوسانگر چقدر است؟(در این نوع مسائل یکبار X را صفر میدهیم تا Aω را بدست بیاوریم و با دیگر V را صفر قرار میدهیم تا A را بدست بیاوریم زیرا هر موقع سرعت ماکزیمم باشد بعد صفر است و هر موقع بعد ماکزیمم باشد سرعت صفر می باشد.)
3)معادله سرعت-مکان نوسانگری در SI بصورت 25V^2/π^2+2500X^2=1 است بسامد نوسان چند هرتز می باشد؟(روش حل مانند سوال بالا)
4)سرعت نوسانگری در لحظه t1 برابر (V=√3/2V(max است.حداقل پس از چه کسری از دوره , اندازه شتاب این نوسانگر بیشینه می شود؟(حل با استفاده از تکنیک دایره طلایی)
5)دوره نوسانگر ساده ای π/50 ثانیه استو دامنه آن 2 سانتی متر است.در لحظه ای که نوسانگر به اندازه 3√ سانتی متر از وضع تعادل دور شده است, بزرگی سرعت ان چند متر بر ثانیه است؟(حل با استفاده از تکنیک دایره طلایی)
6)نمودار مکان-زمان دو حرکت هماهنگ ساده مطابق شکل است.بیشینه سرعت نوسانگر1 چند برابر بیشینه سرعت نوسانگر 2 است؟(تجربی-93)
7)با توجه به نمودار روبرو که مربوط به مکان-زمان دو نوسان کننده AوB است و جرم جسم A , جهار برابر جرم جسم B است بیشینه نیروی وارد بر جسم A چند برابر بیشینه نیروی وارد بر جسم B است؟(ریاضی-92)http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5627
@ادمین -
سلام. من امشب چند بار جلسه 44 رو دانلود کردم ولی باز هم فیلم ناقصه و قسمت تکنیک دایره طلایی نیست. میشه کمک کنین. آیا کسی موفق شده فیلم کامل رو دانلود کنه
-
با هر سه کیفیت جلسه 44 رو امتحان کردم ولی فقط ده دقیقه است و قسمت تکنیک های طلایی رو نداره
-
من جلسه 44 رو دان کردم با کیفیت پایین مشکلی نداشت