Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
mohammadsalehhassni.1gmail.com در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دیگه وقتمون تموم شد
جزوه متناسب با فیلم ها تکمیل میشه، یعنی اول تست ها حل میشن بعد ادامه ی تدریس
به ادامه ی تدریس که رسیدیم جزوه هم تکمیل میشه -
جلسه هفتم:
زمان: 23:58
حل 6 تست.
تست20(جزوه): نمودار سرعت-جهت متحرکی مطابق شکل مقابل م باشد کدام مورد نادرست است/؟
تست21(جزوه): نمودار شتاب زمان متحرکی در یم مسیر مستقیم مطابق شکل مقابل است. حرکت تحرک در بازه زمانی 0 تاt به کدام صورت نمی تواند باشد؟
توضیح: اگر سرعت اولیه صفر بود: جواب می شه تند شونده.
اگر سرعت اولیه عددی مثبت باشه و شتاب منفی باشد، ابتدا کند شونده. بعد اینکه به صفر رسید، می شود تن شونده. پی ابتدا کند شونده سپس تند شونده.
اگر بازه زمانی طوری باشه که متحرک تغییر جهت ندهد و سرعت اولیه عددی مثبت با شتاب منفی داشته باشیم. حرکت کند شونده است.- امکان ندارد یک نوع حرکت اشته باشیم با یک شتاب که ابتدا تند شونده و سپس کند شونده باشد.
تست22(جزوه): با توجه به نمودار مقابل کدام مورد درست است.
تست 23 (جزوه): متحرکی در مسر مستقیم حرکت می کن و نمودار سرعت-زمان آن مطابق شکل می باشد. شتاب متوسط این متحرک در بازه زمان 2 تا 12 چند متر بر مجذور ثانیه است؟
تست 23(جزوه): متحرکی از حال سکون در مسیر مستقیم به حرکن درمیاد. نمودار شتاب-زمان آن مطابق شکل است. در کدام لحظه جهت سرعت عوض می شودد؟
پاسخ: جهت عوض می شود یعنی سرعت بشه صفر. از تکنیک فلش برای حل این مسئله استفاده می کنیم.
تست25(جزوه) عادله حرکت جسمی که برروی خط راست حرکت می کند در si بصورت زیر است. در لحظه ی 1 و 5 به ترتیب از راست به چپ حرکت جسم چگونه ست؟ - دو روش برای حل:
_روش اول: بدست آوردن ریشه معادله سرعت و شتاب، سپس تعیین علامت.
_روش دوم: با گرفتن مشتق از معادله حرکت، معادله سرع را بدست آورده سپس نمودار آن را رسم می کنیم و تند شونده بودن یا کند شونده بودن را بر روی نمودار مشخص می کنیم.
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5329
- امکان ندارد یک نوع حرکت اشته باشیم با یک شتاب که ابتدا تند شونده و سپس کند شونده باشد.
-
faezenj در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه هفتم:
زمان: 23:58
حل 6 تست.
تست20(جزوه): نمودار سرعت-جهت متحرکی مطابق شکل مقابل م باشد کدام مورد نادرست است/؟
تست21(جزوه): نمودار شتاب زمان متحرکی در یم مسیر مستقیم مطابق شکل مقابل است. حرکت تحرک در بازه زمانی 0 تاt به کدام صورت نمی تواند باشد؟
توضیح: اگر سرعت اولیه صفر بود: جواب می شه تند شونده.
اگر سرعت اولیه عددی مثبت باشه و شتاب منفی باشد، ابتدا کند شونده. بعد اینکه به صفر رسید، می شود تن شونده. پی ابتدا کند شونده سپس تند شونده.
اگر بازه زمانی طوری باشه که متحرک تغییر جهت ندهد و سرعت اولیه عددی مثبت با شتاب منفی داشته باشیم. حرکت کند شونده است.- امکان ندارد یک نوع حرکت اشته باشیم با یک شتاب که ابتدا تند شونده و سپس کند شونده باشد.
تست22(جزوه): با توجه به نمودار مقابل کدام مورد درست است.
تست 23 (جزوه): متحرکی در مسر مستقیم حرکت می کن و نمودار سرعت-زمان آن مطابق شکل می باشد. شتاب متوسط این متحرک در بازه زمان 2 تا 12 چند متر بر مجذور ثانیه است؟
تست 23(جزوه): متحرکی از حال سکون در مسیر مستقیم به حرکن درمیاد. نمودار شتاب-زمان آن مطابق شکل است. در کدام لحظه جهت سرعت عوض می شودد؟
پاسخ: جهت عوض می شود یعنی سرعت بشه صفر. از تکنیک فلش برای حل این مسئله استفاده می کنیم.
تست25(جزوه) عادله حرکت جسمی که برروی خط راست حرکت می کند در si بصورت زیر است. در لحظه ی 1 و 5 به ترتیب از راست به چپ حرکت جسم چگونه ست؟ - دو روش برای حل:
_روش اول: بدست آوردن ریشه معادله سرعت و شتاب، سپس تعیین علامت.
_روش دوم: با گرفتن مشتق از معادله حرکت، معادله سرع را بدست آورده سپس نمودار آن را رسم می کنیم و تند شونده بودن یا کند شونده بودن را بر روی نمودار مشخص می کنیم.
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5329
ممنون از توضیحات شما
به زودی به سایت اضافه خواهد شد - امکان ندارد یک نوع حرکت اشته باشیم با یک شتاب که ابتدا تند شونده و سپس کند شونده باشد.
-
behnam.d در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام...
این تست هایی که آقای دکتر گذاشتن ، تستای کنکوره ؟ یا تالیفی ؟ یا آزمون های آزمایشی ؟ یا از همش داره ؟سلام
تركيبي هستن بهترين تست هايي كه میتونن كل فصل رو پوشش بدن -
Ali_bar77 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
لطفا از استاد بپرسین که زوج کتاب کدومو انتخاب کنیم برای ازمون کانون.سلام
فعلا پیش تدریس میشه -
Ali_bar77 ب نظرم سوم بهتره چون اول ساله و درسا آسونه بعدا سرت خیلی شلوغ میشه شاید کمتر وقت کنی ب اندازه ی الان وقت بذاری واسه سوم
میتونی از تدریس استاد کازرانیان استفاده کنی
اگه هم میخوای با استاد طلوعی پیش بری باید ب ادمین ها بگی از استاد سوال کنن ببینن کدوم پایه رو با پیش تدریس میکنن
قبلش ی نگا ب جلسه ی 0 بنذار ببین اونجا صحبتی نکردن -
zahra1303 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Ali_bar77 ب نظرم سوم بهتره چون اول ساله و درسا آسونه بعدا سرت خیلی شلوغ میشه شاید کمتر وقت کنی ب اندازه ی الان وقت بذاری واسه سوم
میتونی از تدریس استاد کازرانیان استفاده کنی
اگه هم میخوای با استاد طلوعی پیش بری باید ب ادمین ها بگی از استاد سوال کنن ببینن کدوم پایه رو با پیش تدریس میکنن
قبلش ی نگا ب جلسه ی 0 بنذار ببین اونجا صحبتی نکردنهمین الان جواب دادم دیگه فعلا رو پیش هست تدریس بعدش استاد تصمیم میگیرن چی تدریس کنن !
-
به نظرم مبحث بعدی دینامیک باشه که متناسب با پیش دانشگاهیه البته هرجور استاد صلاح میدونن ولی اگر میشه یکم فیلما سریعتر قرار بگیره چون خود مبحث حرکت شناسی وقتگیره و حجم فیزیک کنکور هم زیاد!
-
سلام دوستان لطفا قبل از نظر گذاشتن به این لینک سر بزنین...
http://forum.alaatv.com/topic/2265/در-مورد-فیلم-ها-سوالات-متداول
(مجبورم این پست رو چند جا کپی کنم چون بعضی ها در گروه ها عضو نیستند !!! )
-
فربد در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام شرمنده که من نمینویسم چون من سومم این مباحث مال پیشه
یه سوال ایا جزوات کامل اقای طلوعی قراد میگیره؟سلام بله بالاتر هم اشاره کردیم که قرار میگیره
-
@mahsa_k در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مباحثی که تا الان تدریس شدن مربوط به فیزیک دوم هست یا پیش؟
مبحث حرکت شناسی به صورت کامل هست
-
این پست پاک شده!
-
سلام...
لطفا فیلم ها رو مطابق برنامه ی آزمون های آزمایشی(من که میرم قلم چی ، یعنی اکثریت میرن قلم چی ...حالا هر آزمون آزمایشی که صلاح دیدین) ظبط کنین !
منظورم اینه که هم زمان با فیزیک پیش ، مباحث فیزیک پایه هم تدریس بشه تا بچه ها بتونن برای کنکور 96 از همه ی کلاس های دکتر طلوعی استفاده کنن...
چون اگه مثلا بخوان فیزیک پیش رو کاملا درس بدن، بعد برن فیزیک پایه ؛ اونوقت برای کنکوری های 96 استفاده از کلاسا یکم سخت میشه ! ( شایدم کلا نشه استفاده کرد برای امسال ... چون ناهماهنگی پیش میاد با برنامه ی آزمونا ...)
ببخشید طولانی شد...امیدوارم پیگیری کنین ....