Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
با سلام و خسته نباشید....تدریس فصل دینامیک از کی شروع میشه؟
-
سلام استاد ممنون بابت تدريستون...
فصل نوسان عااالي بود خسته نباشيد واقعا -
سلام قسمت اول نوسان تکنیک دقیقه ۲۰ استاد چرا ۱.۲ نضفش کنی میشود ۱.۴ و یا ۵.۲ نضفش کنی ۵.۴ چرا؟ دوبرابر میشه
-
negar2012 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Tara خب مگه میشه بدون دیاپازون موج ایجاد بشه؟
میشه یه تعریفی از هماهنگ بگین؟ اصن هماهنگ ینی چی؟بزار بیام توی چت بگم
-
بچه ها میگم استاد بعد از فصل الکترومغناطیس راضی کنیم که دینامیک درس بده چون این فصل به نظرم خیلی ها مشکل داشته باشن (ازجمله خود من)
-
سلام . لطفا این تست هایی که داخل کلاس حل میشه رو به صورت جزوه داخل سایت بزارین . خیلی سخت میشه اگه بخواییم موقع تماشای فیلم سوالا رو بنویسیم . وقت زیاد میگیره . اگه به صورت جزوه تو سایت بزارین میتونیم چاپ کنیم تا وقت کمتری بگیره واسه نوشتن و اینجوری کمتر دکمه ی pause رو میزنیم . ممنون
-
سلام
من به شما توصیه میکنم خودتون جزوه نویسی کنینن هرچند زمانبر هستش اما واسه همیشه مطالب یادتون میمونه. -
سلام استاد
تصویر سازی های شما بسیار زیبا هستند
بدون هیچ نکته ی غیر اخلاقی که بعضا معلم های اموزشگاه استفاده می کنند
و راحت در ذهن می شنن
من از شما بی نهایت متچکرم! -
سلام,فصل 2 پیش دانشگاهی(دینامیک)کجاست پس؟تدریس نشده؟کی تدریس میشه؟
-
KingAlireza7277 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام,فصل 2 پیش دانشگاهی(دینامیک)کجاست پس؟تدریس نشده؟کی تدریس میشه؟
بعد ازموج
-
استاد طلوعی تکه واقعا.مرسی از تدریس بینظیرتون استاد.امیدم ب فیزیک زیاد شد
-
با تشکر فراوان از استاد طلوعی که باعث علاقه من نسبت به درس فیزیک شدند خیلی عالی تدریس می کنن