Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
Enrique s78
سلام
به آلاء خوش اومدین
بله 0تا 100 کنکور رو پوشش میده
چرا که نه حتما
فیلم رو میبینید یاد میگیرید با تست و مرور و تمرین هست که می تونید به درصدهای عالی متمایل به 100 برسید -
سلام دوستان ...خداقوت آلایی های عزیز.....دوستان من فک کردم که جزوه نوسان رو سایت هست ولی متاسفانه اینطور نبود..کسی هست که جزوه نوسان رو کامل نوشته باشه بزاره روسایت بتونم باهاش پیش برم....ممنون میشم اجرتون باخدا # آلا_سپاس
-
سلام میخواستم بپرسم از دوستان عزیزم کتاب موج آزمون برای فیزیک هست آخه کتاب های تو بازار صدهزارتومان صدبیست هزارتومان اینطوری هست که ندارم اینقدر هزینه کنم آیا شما کتابی میشناسید حدود شصت هزار تومان این ها پایه وپیش ؟ با تشکر
-
Farhad دادا من کتاب نشر الگو فیزیک دو جلد پیش و خریدم30000تومن البته دست دوم... اگه کرج هستید میتونم بهت جایی که دست دوم میشفروشن و معرفی کنم اگه نه هم برو تو برنامه دیوار اونجا بزن کتاب کنکور شهرتم میزن برات کیاره دست دوم بخر..
-
سلام این سوال برای ابتدایی یا راهنمایی باشد ولی چه میشه کرد این سوال طرفین وسطین در مسائل چگونه است؟
-
Farhad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام این سوال برای ابتدایی یا راهنمایی باشد ولی چه میشه کرد این سوال طرفین وسطین در مسائل چگونه است؟
درود!خب دو سمت بالای تساوی در سمت پایین تساوی ضرب میشه و همینطور برعکسش!ینی سمت بالای چپ تساوی در سمت پایین راست تساوی ضرب میشه!
-
سلام به همه ، یکی ب من بگه صوت و الکترومغناطیس کمه یا زیاده؟! خیلی واسش باید وقت بزارم؟؟دکتر تو چند ساعت تموم میکنن؟!
-
M.an مرسی از شما ممنونم
-
سلام.
کسی ترتیب برنامه تدریس استاد رو میدونه؟ -
سلام میشه بپرسم بهترین کاب کمک اموزشی برای فیزیک چیه
-
من کتاب فیزیک خیلی سبز(همون ک عکس زندانی روش داره)رو گرفتم
دریغ از یه تست کنکور:/
بنظرمن گاج بهتره
بازم برو کتابفروشی درسنامه جفتشو تویه مبحث ببین,بعدبخر
من ک پشیمونم از خریداین کتاب: )
+
دوستان نظراتشون رو بگن درباره خیلی سبز(کتاب فوق ذکر) -
کهکشان کتاب گاج خیلی حجم داره نمیشه تمومش کرد
-
تستای کنکورشو فقط بزن و دقیق بررسی کن
-
کتاب ابی کانون رو دارم
-
نظری ندارم درباره ابی کانون چون ندیدمش: )
امامهم تست زدنه
همون رو خوب کارکن: ) -
باشه ممنون
-
خواهش میکنم: )
من خیلی از درس دوربودم
نظراتم خیلی کارشناسی نیست
ببین بقیه چی میگن: ) -
استاد طلوعی
آینه و نورهندسی حتما مد نظرتون باشه. -
@سپهر سلام . پسر عموی من پارسال کنکور دادن . میگن میکرو طبقه بندی گاج بهترین کتاب برای فیزیکه .