Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
استاد سلااام دیروز آزمون من حرکت رو فقط دیده بودم اونم ن کامل اما تونستم تستاشو بزنم بدون اینکه تست از کتاب تستم زده باشم مررررسیهمون نکاتی ک گفته بودین عیناً مورد استفادم قرارگرفت شما فوق العاده اید اقای طلوعی
-
آقای طلوعی خواهشا" بعد دینامیک آینه و نور هندسی رو فراموش نکنید.
بیرون ز تو نیست هر آنچه در عالم هست/از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی (شمس تبریزی) -
منم موافقم..لطف کنین این فصل درس بدین استاد
-
بله دکتر طلوعی عزیز، من هم به نوبه ی خودم چندبار کامنت گذاشتم و بازم به حمایت همدیگه ازتون خواهش میکنیم بعد دینامیک فصل آینه ها و عدسی ها رو تدریس کنین آخه تدریستون خیلی عالیه و ما با شما کامل یاد میگیریم! و اینکه بچه ها میگن فصل های پیچیده تری هم داریم بجز آینه ها و عدسی ها، درسته؛ اما خب تعداد سوالای این فصل تو کنکور زیاده و طبیعتاً هر دانش آموزی که هدفی داره، هیچ وقت نمیخواد سوالات مباحث راحت رو از دست بده. خسته نباشید استاد.
-
منم موافقم آ ينه رو تدریس کنن استاد،
استاد طلوعی فوقالعاده تدریس می کنن -
دوستان عزیز فعلا که کسی نظر سنجی نکرده از ما که بعد این فصل استاد چه مبحثی رو درس بدن!!
اجازه بدین خودشون بر اساس مصلحت کلی و تجربه چندین ساله ای که دارن مباحث رو دنبال کنن -
Masood1139 نگفتن ک نظرندین چ اشکال داره بچه هانظرشون بدن بعداستادخودشون تصمیم میگیرن
-
کاش میشد سرعت ضبط یکم بیشتر میشد
-
اینجا نوشته ارسال نظر خب ما هم فقط نظرمون رو گفتیم..حتما ک نباید اعلام کنن بیاین نظر بدین..ما خواهش کردیم..فقط همین..اگه استاد صلاح ندونن ما کاره ای نیستیم..
-
سلام و با سپاس فراوان از همه ی کسانی که برای آلا زحمت میکشن .لطفن از تصویر بردار محترمتون بخاین بیشتر زوم کنن چون کیفیت پایین مشخص نیست .ممنون
-
دکتر طلوعی سلام فقط از ته قلب برای شما و خانواده محترمتون هر روز که نه اما همیشه دعا میکنم ممنون اجرتون مستقیم با خدای سبحان
-
سلام از استاد تشکر می کنم و به فیلمبردار محترم خداقوت می گویم یک خواهش دارم هنگام نوشتن استاد زوم کنند چون با کیفیت متوسط اصلا معلوم نیست استدیو قبلی نور روی تخته نمی افتد و نوشته ها معلوم بودند یک سوال دیگر تست آخری که در جلسه ۵ دینامیک چند هست باز هم تشکر می کنم از آلاء محور اصلی توسعه عدالت آموزشی است
-
شما خودتون میتونین کیفیت فیلم رو تغییر بدین..اگه نت پرسرعت دارین کیفیت عالی رو انتخاب کنید و لذت ببرین..یا حداقل کیفیت بالا..
-
Kolsum در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شما خودتون میتونین کیفیت فیلم رو تغییر بدین..اگه نت پرسرعت دارین کیفیت عالی رو انتخاب کنید و لذت ببرین..یا حداقل کیفیت بالا..
شاید یکی حجم نداره.
-
ﺳﻼﻡ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻓﯿﻠﻤﺒﺮﺩﺍﺭ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺧﺪﺍﻗﻮﺕ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ ﯾﮏ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﺩﺍﺭﻡ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺯﻭﻡ ﮐﻨﻨﺪ ﭼﻮﻥ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺍﺻﻼ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﺳﺘﺪﯾﻮ ﻗﺒﻠﯽ ﻧﻮﺭ ﺭﻭﯼ ﺗﺨﺘﻪ ﻧﻤﯽ ﺍﻓﺘﺪ ﻭ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫﺎ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﯾﮏ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﯾﮕﺮ ﺗﺴﺖ ﺁﺧﺮﯼ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺟﻠﺴﻪ ۵ ﺩﯾﻨﺎﻣﯿﮏ ﭼﻨﺪ ﻫﺴﺖ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺍﺯ ﺁﻻﺀ ﻣﺤﻮﺭ ﺍﺻﻠﯽ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﺍﺳﺖ
-
Farhad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ﺳﻼﻡ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻓﯿﻠﻤﺒﺮﺩﺍﺭ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺧﺪﺍﻗﻮﺕ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ ﯾﮏ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﺩﺍﺭﻡ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺯﻭﻡ ﮐﻨﻨﺪ ﭼﻮﻥ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺍﺻﻼ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﺳﺘﺪﯾﻮ ﻗﺒﻠﯽ ﻧﻮﺭ ﺭﻭﯼ ﺗﺨﺘﻪ ﻧﻤﯽ ﺍﻓﺘﺪ ﻭ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫﺎ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﯾﮏ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﯾﮕﺮ ﺗﺴﺖ ﺁﺧﺮﯼ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺟﻠﺴﻪ ۵ ﺩﯾﻨﺎﻣﯿﮏ ﭼﻨﺪ ﻫﺴﺖ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺍﺯ ﺁﻻﺀ ﻣﺤﻮﺭ ﺍﺻﻠﯽ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﺍﺳﺖ
اگر منظورت این سوال هست:
تست4)در شکل مقابل وزن جسم B برابر 600 نیوتن است و ضریب اصطکاک ایستایی بین جسم B و میز 0.5 است.حداکثر وزن جسم A چند نیوتن باشد تا سیستم متعادل بماند؟
جوابش 225 میشه. -
سلام آقای طلوعی
لطفا بعد تدریس دینامیک،مبحث آینه و نور هندسی و مغناطیس و القای الکترومغناطیسی رو در اولویت تدریس قرار بدین