Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
xaniar سلام درسته من الان دچار همین استرس شدم
-
من هم آبی کانون رو دارم هم نشر الگو هر دو خوبن ولی آبی کانون زودتر جمع میشه ولی پاسخنامش افتضاحه باید اول بری فیلم ها رو گوش کنی بعد بری تست از روش بزنی و کاری به پاسخنامش نداشته باشی درمورد نشر الگو اینکه پاسخنامه این هم خوب نیست ولی نکته جدید خیلی داره
-
استاد خواهش میکنم زودتر مبحث اینه و عدسی سال اول و گاز های فصل ۶ سال دوم و تدریس کنین.
-
ریز مباحث جلسه 064 (دینامیک قسمت 4) :
مدت زمان: 36 دقیقهنیروی عکس العمل سطح(R) : در صورت وجود اصطکاک , سطح بر جسم دو نیرو وارد می کند: نیروی عمودی سطح و نیروی اصطکاک که برآیند این دو باهم می شود نیروی عکس العمل سطح.
//توضیح روی شکل.ارایه فرمول برای R زمانیکه جسم در آستانه حرکت قرار دارد.
ارایه فرمول برای R زمانیکه جسم در حال حرکت باشد.
ارایه فرمول برای R زمانیکه جسم روی سطح شیبدار در حال حرکت و در آستانه حرکت باشد.
//همراه با توضیحات روی شکل.نکته مهم: اگر جسمی روی سطح شیبدار %(#3fbf9b)[ساکن] باشد یا %(#3fbf9b)[با سرعت ثابت] رو به پایین سطح در حال لغزش(حرکت) باشد بزرگی نیروی عکس العمل سطح با وزن جسم برابر است.(در هر دو حالت شتاب برابر صفر است.) // همراه با اثبات روی شکل.
نیروی کشسانی فنر: وقتی فنری را از وضعیت عادی خودش خارج می کنیم یعنی فنر را می کشیم یا فشرده می کنیم, فنر همواره بر دست ما نیرویی در خلاف جهت جابجایی وارد می کند که می خواهد فنر را دوباره به وضعیت اولیه خودش بر گرداند.
وقتی فنر را فشرده می کنیم یا می کشیم, نیرو در دو انتها ماکزیمم است.
نیرو از لحاظ علامت با جابجایی مختلف العلامه است.
بزرگی نیروی فنر: F=kx
نیروی فنر همراه با جهت: F=-kx
واحد ثابت فنر: N/m
نکته: اگر بگویند دو نفر هر کدام از سرهای فنری را با نیروی F میکشند, نیروی فنر چقدر است, میگوییم F.//اثبات با قانون سوم نیوتن.
نکته: اگر فنری را به n قسمت مساوی تقسیم کنیم ثابت هر قسمت n برابر ثابت فنر اولیه خواهد شد.
ارایه فرمولی برای پیدا کردن k زمانیکه دو جرم متفاوت به فنری یکسان دو طول متفاوت می دهند. //همراه توضیحات کامل با مثال.
نیروی گرانشی: هر دو جرمی در جهان طبق قانون گرانش نیوتن همدیگر را جذب میکنند.
در گرانش بر خلاف قانون کولن دافعه نداریم و فقط جاذبه داریم.
ارایه فرمول برای دو جسم که همدیگر را جذب می کنند و مقایسه اندازه و جهت نیروها. بزرگی دو نیرو برابر ولی جهتشان مخالف هم است.
واحد ثابت شتاب جهانی گرانش (G) مهم است وبرابر است با: 2^(Nm^2/(kg //همراه با توضیح
نکته: نیروی گرانش با ضرب دو جرم نسبت مستقیم و با مجذور فاصله دو جرم نسبت عکس دارد.//همراه با مثال
نیروی وزن: نیروی وزن یک جسم بر روی یک سیاره, همان نیروی جاذبه گرانشی بین جرم جسم و جرم سیاره می باشد.
ارایه تعریف و فرمول جدید برای وزن و فرمول شتاب جاذبه برای زمین یا هر سیاره دیگر وقتی روی سطح سیاره قرار دداریم(g).
ارایه فرمول شتاب جاذبه(g) , وقتی به فاصله h از سطح قرار داریم.
چون سیارات کروی هستند بهتر است بدانیم : حجم کره = V=4/3πR^3
تفاوت جرم و وزن: جرم مقدار ماده سازنده جسم است و در همه جا ثابت است ولی وزن به شتاب گرانش بستگی دارد و متغییر است.
ارایه فرمول برای پیدا کردن نسبت وزن یک جسم در دو مکان متفاوت.(با شتاب گرانشی متفاوت.)
-
vida.yar در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
استاد خواهش میکنم زودتر مبحث اینه و عدسی سال اول و گاز های،فصل ۶ سال دوم و تدریس کنین.
مباحث مهم تری مثل الکتریسیته چاری،القا،مغناطیس،صوت و ... مونده!شما گیر دادین هی اینو تدریس کنین اونو تدریس کنین!استاد تا عید تموم میکنه!بذارین طرح درس خودشونو ادامه بدن لظفا :|
-
@Dr.Bernosi منم موافقم
خودشون بهتر میدونن استاد -
mina raeesi منم موافقم. هی به استاد دستور ندین چی تدریس کنن . خودشون هرچی صلاح بدونن تدریس می کنن. ای بابا
-
با عرض سلام و خسته نباشید به مجموعه ی زحمتکش و عالی آلا و جناب آقای دکتر طلوعی.ببخشید دکتر طلوعی کی الکتریسته ی جاری رو درس میدن؟من سال سوم ریاضی هستم و به کمک دکتر طلوعی خازن ها رو یاد گرفتم.تدریس ایشان عالی است.اگه میشه لیست بخش هایی رو که دکتر طلوعی تدریس خواهند کرد را بگویید
-
-
aminbadri اقای طلوعی بهتره به نظر من البته بی احترامی نشه هر دو شون خوبن
-
استادطلوعي برترين استاد فيزيك ايران هستند
-
سلام ببخشید ویدیو آخر دینامیک قسمت پنجم آخرشو تموم نشده آهنگ گذاشتید تموم شد تست همون طوری موند !!!
-
ریز مباحث جلسه 065 (دینامیک قسمت 5) :
مدت زمان: 31 دقیقه و 10 ثانیه.مفهوم تعادل نیروها با بررسی 4 تست:
شرط تعادل : برآیند نیرو ها در راستای x و در راستای y صفر باشد(جسم ساکن باشد.)
تست1) در این تست نیروی کشش طناب ها باید محاسبه شوند.این تست با 3 روش حل می شود.
نکاتی که در این تست مطرح می شوند:
1)هر نخی که کوتاه تر باشدکشش بیشتری خواهد داشت.
2)بررسی قضیه سینوسها(قضیه لامی)-----> در تشخیص زوایا باید دقت کرد.
3)حل با تجزیه بردارها که در جلسه اول دینامیک تدریس شد.
4)ارائه فرمول تستی روی شکل.%(#942525)[(بسیار مهم)]
//همراه با توضیحات کامل روی شکل.تست2)در این تست که باز هم مساله تعادل نیروها مطرح است و این بار تست در مورد ناوه است.
نکات :
1)در ناوه سطح زیرین است که بیشتر وزن را تحمل میکن.
//توضیحات مهم روی شکل.
//حل تست به روش لامی بر عهده دانش آموز.تست3) مطابق شکل کره ای همگن به جرم 4 کیلوگرم به نخی متصل شده و روی سطح شیبدار بدون اصطکاک با زاویه شیب 45 درجه در حال تعادل است.نیروی کشش نخ و نیروی واکنش سطح شیبدار به ترتیب چند نیوتن هستند؟(سراسری تجربی 89 با تغییر)(تست بسیار مهم)
نکته حل: در این مساله سریعترین روش تجزیه نیرو ها است و باید در تشخیص زاویه دقت شود.تست4)در شکل مقابل وزن جسم B برابر 600 نیوتن است و ضریب اصطکاک ایستایی بین جسم B و میز 0.5 است.حداکثر وزن جسم A چند نیوتن باشد تا سیستم متعادل بماند؟
نکته حل: اصطکاک در آستانه حرکت باید حساب شود.
//توضیحات مهم روی شکل. -
amirab78 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ببخشید ویدیو آخر دینامیک قسمت پنجم آخرشو تموم نشده آهنگ گذاشتید تموم شد تست همون طوری موند !!!
فقط محاسباتش موند دیگه جوابش میشه 225
-
aminbadri در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام میشه بگید کدوم استاد فیزیک مفهومی تر و بهتر درس میده اقای کازرانیان یا اقای طلوعی
هر دو عالی هستند.من از هر دو استفاده کردم.
با آقای کازرانیان از مغز فیزیکتم باید استفاده کنی.
آقای طلوعی هم که محبوب دلها هستند کنکور رو با ایشون فکر میکنم خیلی خوب میشه از پسش بر اومد.