-
vida.yar در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
استاد خواهش میکنم زودتر مبحث اینه و عدسی سال اول و گاز های،فصل ۶ سال دوم و تدریس کنین.
مباحث مهم تری مثل الکتریسیته چاری،القا،مغناطیس،صوت و ... مونده!شما گیر دادین هی اینو تدریس کنین اونو تدریس کنین!استاد تا عید تموم میکنه!بذارین طرح درس خودشونو ادامه بدن لظفا :|
@Dr.Bernosi منم موافقم
خودشون بهتر میدونن استاد -
@Dr.Bernosi منم موافقم
خودشون بهتر میدونن استادmina raeesi منم موافقم. هی به استاد دستور ندین چی تدریس کنن . خودشون هرچی صلاح بدونن تدریس می کنن. ای بابا
-
با عرض سلام و خسته نباشید به مجموعه ی زحمتکش و عالی آلا و جناب آقای دکتر طلوعی.ببخشید دکتر طلوعی کی الکتریسته ی جاری رو درس میدن؟من سال سوم ریاضی هستم و به کمک دکتر طلوعی خازن ها رو یاد گرفتم.تدریس ایشان عالی است.اگه میشه لیست بخش هایی رو که دکتر طلوعی تدریس خواهند کرد را بگویید
-
ای کاش جزوه میداد استادیوم حجم فیزیک زیاده و بخدا زمان زیادی میبره وقتی فیلم میبینیم خواهش میکنم
جزوه قرار بدین تا بتونیم همراه با فیلم با سرعت پیش برسم
خیلی لطف میکنید اگه جزوه بذارید
یک دنیا ممنون. -
-
aminbadri اقای طلوعی بهتره به نظر من البته بی احترامی نشه هر دو شون خوبن
-
استادطلوعي برترين استاد فيزيك ايران هستند
-
سلام ببخشید ویدیو آخر دینامیک قسمت پنجم آخرشو تموم نشده آهنگ گذاشتید تموم شد تست همون طوری موند !!!
-
ریز مباحث جلسه 065 (دینامیک قسمت 5) :
مدت زمان: 31 دقیقه و 10 ثانیه.مفهوم تعادل نیروها با بررسی 4 تست:
شرط تعادل : برآیند نیرو ها در راستای x و در راستای y صفر باشد(جسم ساکن باشد.)
تست1) در این تست نیروی کشش طناب ها باید محاسبه شوند.این تست با 3 روش حل می شود.
نکاتی که در این تست مطرح می شوند:
1)هر نخی که کوتاه تر باشدکشش بیشتری خواهد داشت.
2)بررسی قضیه سینوسها(قضیه لامی)-----> در تشخیص زوایا باید دقت کرد.
3)حل با تجزیه بردارها که در جلسه اول دینامیک تدریس شد.
4)ارائه فرمول تستی روی شکل.%(#942525)[(بسیار مهم)]
//همراه با توضیحات کامل روی شکل.تست2)در این تست که باز هم مساله تعادل نیروها مطرح است و این بار تست در مورد ناوه است.
نکات :
1)در ناوه سطح زیرین است که بیشتر وزن را تحمل میکن.
//توضیحات مهم روی شکل.
//حل تست به روش لامی بر عهده دانش آموز.تست3) مطابق شکل کره ای همگن به جرم 4 کیلوگرم به نخی متصل شده و روی سطح شیبدار بدون اصطکاک با زاویه شیب 45 درجه در حال تعادل است.نیروی کشش نخ و نیروی واکنش سطح شیبدار به ترتیب چند نیوتن هستند؟(سراسری تجربی 89 با تغییر)(تست بسیار مهم)
نکته حل: در این مساله سریعترین روش تجزیه نیرو ها است و باید در تشخیص زاویه دقت شود.تست4)در شکل مقابل وزن جسم B برابر 600 نیوتن است و ضریب اصطکاک ایستایی بین جسم B و میز 0.5 است.حداکثر وزن جسم A چند نیوتن باشد تا سیستم متعادل بماند؟
نکته حل: اصطکاک در آستانه حرکت باید حساب شود.
//توضیحات مهم روی شکل. -
سلام ببخشید ویدیو آخر دینامیک قسمت پنجم آخرشو تموم نشده آهنگ گذاشتید تموم شد تست همون طوری موند !!!
amirab78 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فقط محاسباتش موند دیگه جوابش میشه 225
-
aminbadri در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام میشه بگید کدوم استاد فیزیک مفهومی تر و بهتر درس میده اقای کازرانیان یا اقای طلوعی
هر دو عالی هستند.من از هر دو استفاده کردم.
با آقای کازرانیان از مغز فیزیکتم باید استفاده کنی.
آقای طلوعی هم که محبوب دلها هستند کنکور رو با ایشون فکر میکنم خیلی خوب میشه از پسش بر اومد. -
استاد سلااام دیروز آزمون من حرکت رو فقط دیده بودم اونم ن کامل اما تونستم تستاشو بزنم بدون اینکه تست از کتاب تستم زده باشم مررررسی
همون نکاتی ک گفته بودین عیناً مورد استفادم قرارگرفت شما فوق العاده اید اقای طلوعی
-
آقای طلوعی خواهشا" بعد دینامیک آینه و نور هندسی رو فراموش نکنید.
بیرون ز تو نیست هر آنچه در عالم هست/از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی (شمس تبریزی) -
منم موافقم..لطف کنین این فصل درس بدین استاد
-
بله دکتر طلوعی عزیز، من هم به نوبه ی خودم چندبار کامنت گذاشتم و بازم به حمایت همدیگه ازتون خواهش میکنیم بعد دینامیک فصل آینه ها و عدسی ها رو تدریس کنین آخه تدریستون خیلی عالیه و ما با شما کامل یاد میگیریم! و اینکه بچه ها میگن فصل های پیچیده تری هم داریم بجز آینه ها و عدسی ها، درسته؛ اما خب تعداد سوالای این فصل تو کنکور زیاده و طبیعتاً هر دانش آموزی که هدفی داره، هیچ وقت نمیخواد سوالات مباحث راحت رو از دست بده. خسته نباشید استاد.
-
منم موافقم آ ينه رو تدریس کنن استاد،
استاد طلوعی فوقالعاده تدریس می کنن
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی