IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
-
Farhad
به جای کشش فنر (k
=دلتا
Tگذاشتن که فرمول زیاد شلوغ نشه،بعد آخر سر واسه به دست آوردن مقدار افزایش طول فنر که برابر 10نیوتون شد فرمول قرار دادن.
توی سوال kبرابر 50بود پس دلتا X ميشد یک پنجم تا ضرب X و kبرابر بشه با ده نیوتون! دلتا X که یک پنجم به دست اومد،واحدش متر بود و افزایش طول فنرو نشون ميداد.سوال افزایش طول فنرو بر حسب سانتی متر ميخواست،پس یک پنجم متر برابر بود با بیست سانتی متر!
امیدوارم تونسته باشم مشکلتون حل کرده باشم!موفق باشید. -
-
mehdi7899 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان لطفا میشه یه راهنمایی کنید فصل 5 فیزیک پیش سخته یا اسون و اینکه وقت گیره؟؟؟؟
چون تو ازمون میاد و هنوز دبیرمون تدریس نکرده
میخواستم ببینم اگه فصلِ به نسبت اسونیه از با ویدیو ها پارسال شروع کنم به خوندن
خیییلی ممنونرشته ریاضی هستید یا تجربی؟
-
بچهها چرا تدریس ها دوروز ی بار رو سایت قرار میگیره
-
سرعت تدریس عالیه دوستان دیگه تو این درس لااقل گله نکنید!
-
ممنون دوستان خوبم
من برای بهبود درس فیزیک از چه راهی و از چه منبعی استفاده کنم باتشکر
:-@
B-) -
ببخشید شکلک اشتباه شد
-
-
سلام و خسته نباشید آقای دکتر طلوعی بسیار از شما سپاسگذارم و همه دبیران محترم و
-
پاسخ به مهدی سلام من مهندس صنایع هستم اما میخام کنکور تجربی رو امسال شرکت کنم اگر هر درسی رو با علاقه و با کنجکاوی بخونی و کاوشگرانه نه سخته نه وقت گیره و نه .... با عشق بخونی آسونه ریاضی خوندن من به حدی رسید که واقعا میگم توی خواب ریاضی حل میکردم چون علاقه مند شدم و حتی فیزیک ....باید با عشق بخونی همین
-
m.jafari9877 منظورم کلی بود .میگم فیلما دوروز ی بار قرار میگیره
-
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺑﻢ
ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺩﺭﺱ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺍﺯ ﭼﻪ
ﺭﺍﻫﯽ ﻭ ﺍﺯ ﭼﻪ ﻣﻨﺒﻌﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻢ
ﺑﺎﺗﺸﮑﺮ
-
Farhad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺑﻢ
ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺩﺭﺱ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺍﺯ ﭼﻪ
ﺭﺍﻫﯽ ﻭ ﺍﺯ ﭼﻪ ﻣﻨﺒﻌﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻢ
ﺑﺎﺗﺸﮑﺮ
سلام
همین تدریس آقای طلوعی رو چند بار ببین.
اگه بلد بودی فیلم رو نگه دار مثال رو خودت حل کن،اگه بلد نبودی اول حل استاد رو ببین بعد انقدر خودت اون رو حل کن که مطلبش کاملا برات جا بیافته.
تست هم اگه وقت نداری قلمچی بزن.اگه وقت داری گاج یا مبتکران. -
سلام بچه ها میشه کمک کنید من میخوام فیزیک رو کلنن حذف کنم در عوض زیست روزی ۵ ساعت شیمی ۴ ساعت ریاضی ۲ ساعت ۳ ساعت هم عمومی فارغ التحصیلم میخوام بکوببب بخونم تا الان چیزی نخوندم خیلییی حالم بده میشه راهنمایی کنید خبلی دوس دار رتبه چهار هزار سه هزارو پونصد بیارم ولی حیف که نمیشه کاش زودتر به خودم اومده بودممم حالا پرستاریو اینا میخوام میگم به نظرتون چطوره کلن فیزیکو بحذفم شیمیو زیستو عالییی بخونم؟؟؟؟ یا فیزیک فقط پیش ۲ رو لخونم ؟؟؟؟ تورو خدااا راهنمایی کنید خیلییی سردرگمم هی خداا
-
@mohade3h سلام دوست خوشکلم
اول این که به نظر من انقدر حالت بد نباشه قطعا میتونی به بهتر از ینم برسی اگه واقعا بخوای بخونی
دوستم اقای طلوعی به نظر من تدریسشون کاملا روون هست و فرق داره با تدریس معلمامون که بیشتر مارو زده کردن از فیزیک پیشنهاد میکنم از نوسان شوع کن و کلاس هارو ببین روزی ۱ ساعت فعلا واسه فیزیک هم بذاری پشیمون نمیشی نظر من اینه و این که ۵ ساعت زیست واقعا سنگینه -
@mohade3h سلام . منم نظرم همینه . فیزیک رو شروع کنید . هیچ درسی رو کنار نذارید . لازم نیست تمام مباحث رو بخونید . کافیه همون مباحثی که خوندید رو کاملا مسلط باشید . الانم دیر نیست به شرط اینکه همین الان شروع کنید . منم از یک ماه قبل شروع کردم .
-
@mohade3h
سلام
اصلا درست نیست که درسی رو به طور کامل حذف کنی
من بهت قول میدم اگه از الان بخونی می تونی فیزیک رو حداقل 40درصد بزنی
پیش دو رو بخون نور بخون مغناطیس بخون از دوم ویژگی های ماده بخون کلی مبحث ساده هست که اگه وقت بذاری براشون کامل مسلط میشی
ترس و نگرانی رو بنداز دور
مسیرتو مشخص کن بعدش برو جلو
حتما حتما هم اگه با جون و دل کار کنی و بخونی و خوب تست بزنی میتونی رتبه خوبی به دست
بیاری
توکل کن به خدا و تلاشت رو بکن