Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
iman azad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خبر خوب اینکه احتمال زیاد استاد میخوان برن پایه ازاین ب بعد درس بدن . چون ازمونهای پیش رو که فروردین هم قلمچی هم سنجش پایه و پیش 1 هست.
خودشون گفتن یا خودتون میگین؟
-
دوست عزیز من دوشنبه پیش استاد بودم و کلی باهم صحبت کردیم من بهشون پیشنهاد دادم پایه رو تدریس کنن با دلایلم و ایشون گفتن بله ان شاالله میریم پایه
-
بعد دینامیک بنظرم احتمالا نورواینه و شکست نور هست . فقط خواهشا به دوستان دیگه بگین همش برای خودشون فصل خواستی رو تعیین نکنن ک استاد تدریس کنه . استاد همه ی فصلا رو میگن و با برنامه ی خودشون
-
بعد دینامیک بنظرم احتمالا نورواینه و شکست نور هست . فقط خواهشا به دوستان دیگه بگین همش برای خودشون فصل خواستی رو تعیین نکنن ک استاد تدریس کنه . استاد همه ی فصلا رو میگن و با برنامه ی خودشون
شما هم برای خودتون رفتین فصل درخواستی تعیین کردین طبق اصول خودتون.
منم با پایه موافقم ولی شما خودتون اعمال نظر کردین به بقیه میگین حرف نزنن. -
Tara در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
منم با پایه موافقم ولی شما خودتون اعمال نظر کردین به بقیه میگین حرف نزنن.منم برم با اقای طلوعی حرف بزنم بگم برین فصل 2 سوم=))))
-
دوست عزیز نظر دادم و اقای طلوعی خودش قبلش نظرش همین بود وتایید کرد
-
دوست خوب شما هم بیا نظر بده . کسی جلوتونو نگرفته . خیلیا متاسفانه هرکس یه فصلی میگه ولی چون ایشون استاد بنده هستن میبینمشون گفتم برای بچه ها بهتره پایه بگین چون لازم دارن ب ازمون برسن وگرنه نمیگفتم
-
دوست عزیز نظر دادم و اقای طلوعی خودش قبلش نظرش همین بود وتایید کرد
خودتون گفتین کلی صحبت کردین و با دلایلتون قبول کردن.
در کل منظورم اینه اگر نظر دادنی هست همه میتونن نظر بدن.
آقای طلوعی رو همه دوست دارن و همه میخوان زودتر اون چیزی رو که اشکال دارن رو با ایشون یاد بگیرن. -
منم با پایه موافقم ولی شما خودتون اعمال نظر کردین به بقیه میگین حرف نزنن.خیلی خوشم اومد از قاطع بودنت
لایک -
من چون شاگردشون هستم و کل فیزیکو 100 میزنم و خداروشکر درسم خوبه نظراتمو میپرسه باهم صحبت میکنیم وگرنه قصد تعریف از خود نداشتم ک بگم فقط نظر منو گوش میکنن . من گفتم استاد پایه رو تدریس کنید بهتره همه ی بچه ها منتظرن و دلایل رو اوردم ایشون هم گفتن موافقم . وگرنه همه ی دوستان تو اینجا عزیز هستن برای من و باید با تلاشمون آلاء رو ب همه معرفی کنیم و بچه ها پولشون رو ب موسسات دیگ ندن الکی
-
عااطفه در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
منم با پایه موافقم ولی شما خودتون اعمال نظر کردین به بقیه میگین حرف نزنن.خیلی خوشم اومد از قاطع بودنت
لایک -
Šàřà در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان شما از چه کتابی برا تست زنی فیزیک استفاده میکنید؟؟؟؟؟
گاج نقره ای
-
سلام خداقوت مرسی از سایت خوبتون
چراانقد فیلما دیر میذارن توسایت؛تاموق کنکورهمه فیلما روتدریس میکنن