Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
دینامیک کی تموم میشه؟ بعدش صوت شروع میکنین؟
-
پیش 2 آسونه اگه میشه برید پایه لطفا ..من خیلی دوست دارم قبل عید تموم بشه که نمیشه ..ولی حداقل تا آخر فروردین تموم شه:^^
-
ببخشید همه نظر دادن من هم برای اولین بار نظر می دم چون قراره پایه شروع بشه به نظرم بهتره جریان الکتریکی رو استاد تدریس کنند چون اونایی که آزمون میدن اکثرا نیم سال دوم فیزیک ۳ رو انتخاب کردند و اگه استاد این فصل رو درس بدن خیلی خوب میشه چون این فصل واقعا خیلی از بچه ها باهاش مشکل دارند و مطمئنا استاد طلوعی این فصل رو باتدریس فوق العادشون شیرینش می کنند و تعداد تستی که تو کنکور میاد هم بسیار بیشتر از فصول دیگه سال سوم هست
-
اگه بعد از درسهای استاد تست نزنیم درصدهامون تو قلمچی تو چه حدود میتونه باشه
-
بعد هرتدریس تست باید بزنید ک موضوع و تکنیکها کاملا جابفیه براتون اگر زیاد وقت ندارین کتاب 30 سال کنکورو فقط بزنید
-
با سلام صوت کی تدریس می شود
-
اقای طلوعی ممنوووووووون واقعا
فیزیک پیشو 80 زدم :" نمیدونم چه کار خوبی کردم به درگاه خدا که خدا این اساتید گل رو سر راهم گذاشت -
Dr.Saraaa در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sahba در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اقای طلوعی ممنوووووووون واقعا
فیزیک پیشو 80 زدم :" نمیدونم چه کار خوبی کردم به درگاه خدا که خدا این اساتید گل رو سر راهم گذاشتایوووووووول ^_^
فدات
-
اقا سینا شما ساله بعد ، بعد دینامیک صوت ببخشیدا ما امسال کنکور داریم شما کنکور دارین ؟؟
-
با سلام خدمت استاد و ادمین های
از استاد خواهن اینم که جریان الکتریکی رو با صوت رو تدریس کنن خیلی عالی میشه -
بین تمام اساتید و ملعمهای فیزیک معلمی به خوبیه اقای طلوعی ندیدم.واقعا تدریسشون تکه
-
دیگه نمیتونم قبل از اینکه تدریسه استادو ببینم برم سراغه فیزیک:-( حالا با این فصلای تدریس نشده که قراره تو ازمون بیاد چکار کنم:-(
-
سلام
تو کانال تلگرام استاد نظرسنجی گذاشتن برای تدریس فصل بعد,کدوم فصل باشه
اگه دوست دارین برید تو نظرسنجی شرکت کنین -
سلام آدرس کانال استاد طلوعی را بدهید ممنون
-
pooria7878 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام آدرس کانال استاد طلوعی را بدهید ممنون