Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
@dr.yassi
اتفاقا خیلی به جا بود دستشون درد نکنه واقعا =))
جدددن شما این رو محترمانه نمیبینید؟
-
@dr.yassi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
m.jafari9877@
نظر خودشونو توکامنتا بزارن هیچ مشکلی نیس.....ولی ن اینکه به نظر بقیه نظر بده.....هرکی یه اعتقادی داره یه وضعیتی مختلف و یه دید متفاوت ......پس خودشون باید به نظرم احترام میگذاشتن ....ودست به اعتراض نزنن....بعدشم این صفحه رو گذاشتن که هرکی نظر شخصی خودشو به اشتراک بزاره اگه قراره به هم اعتراض کنیم که عده ای خاصی رو انتخاب میکردن واسه نظرسنجی.....آلایی خوب ناراحت نشو
این جا ریپلای کردن به این معنا نیست که کسی بخواد کسی رو زیر سوال ببره.جه برسه اون شخص سارای مهربون باشه.
فقط بیان نظره مثلا شما نظرتون یه چیز بود سارا یه چیز دیگه.این که نظر شما رو زیر سوال نمیبره یا باعث تصمیم گیری نمیشه.
انجمن برای همفکریه از چیزای کوچیک برداشتای بزرگ نکنین.مطمئن باشین اینجا کسی قصد تخریب و بحث با کسی رو نداره -
این حرفا رو ول کنید ..جلسه ی 76 چی شد؟
-
m.jafari9877@
خیلی مناسب نمیدونم ک براتون توجیه کنم
ولی دوست گلم اگه متن پیاممو بخونید نوشتم هرکسی که میخواد دیگران رو نصیحت بین خودشو طرف محترمانه نظرشو یا حالا انتقادشو بگه.،...وجلو بقیه حرفشو سوراخ نکنه.....
خدایی کاش بیشتر وقت داشتم که با شخصی تحلیل گر مثل شما بحث کنم،،،،.ان شالله درفرصتی دیگر
موفق باشید -
banoo در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
m.jafari9877@
نظر خودشونو توکامنتا بزارن هیچ مشکلی نیس.....ولی ن اینکه به نظر بقیه نظر بده.....هرکی یه اعتقادی داره یه وضعیتی مختلف و یه دید متفاوت ......پس خودشون باید به نظرم احترام میگذاشتن ....ودست به اعتراض نزنن....بعدشم این صفحه رو گذاشتن که هرکی نظر شخصی خودشو به اشتراک بزاره اگه قراره به هم اعتراض کنیم که عده ای خاصی رو انتخاب میکردن واسه نظرسنجی.....آلایی خوب ناراحت نشو
این جا ریپلای کردن به این معنا نیست که کسی بخواد کسی رو زیر سوال ببره.جه برسه اون شخص سارای مهربون باشه.
فقط بیان نظره مثلا شما نظرتون یه چیز بود سارا یه چیز دیگه.این که نظر شما رو زیر سوال نمیبره یا باعث تصمیم گیری نمیشه.
انجمن برای همفکریه از چیزای کوچیک برداشتای بزرگ نکنین.مطمئن باشین اینجا کسی قصد تخریب و بحث با کسی رو نداره
همفکری هیچ وقت معنی خنثی کردن حرف همدیگه رو نداشت.... -
همفکری هیچ وقت معنی خنثی کردن حرف همدیگه رو نداشت....
همفکری میتونه نظرات مخالفو هم در بربگیره اینطور نیست؟همه ی آدما که با هم موافق نیستم و بیان نظر مخالفم اشکالی نداره و بیان نظر مخالف خنثی نمیکنه نظر یه آلایی دیگه رو
من این صحبتو دیگه ادامه نمیدم ولی چیزی رو از انجمن به دل نگیرین!اینا یه سری سو تفاهمای کوچیکن.موفق باشین و شاد و آلایی
-
@dr.yassi
دوست خوشگلم
برو درس بخون
الان جو اروم شده
شمام نظر خودت گفتی حتما خونده و شنیده میشه الکی ذهن مشغولی برا خودت درس نکن -
-
.....خیلی ممنونم خانمی ....موفق باشید
-
m.jafari9877 نه برا چی نظرشونا گفتن و منم موافقم ، بابا شماها خودتونا بدبخت کردین از بس کی گفتین اقای طلوعی دینامیکککککککک
-
این پست پاک شده!
-
باسلام خدمت استاد گرامی.فقط میخواستم بگم شماتکین وواقعا روون درس میدین .خدا به شما سلامتی وطول عمر بده.
-
-
نظرسنجی مبحث بعدی نتیجش چی شد؟؟کیا با موج صوتی موافقن زودترم تموم میشه.حالا باز هرچی استاد صلاح بدونن
-
من که میگم استاد طلوعی اگه فصل دوم سال سوم که جریان الکتریکی و مقاومت هستش رو شروع کنن. خیلی بهتر هستش چون هم فصل سنگینیه هم سوالای کنکورش زیادن .و هم ازمون بعدی گذینه 2 تازه بچه های سومی هم می تونن استفاده کنن.
-
HASSSAN.K.J.. موافقم
-
به نظر من اگه استاد کمی زودتر مباحث سوم رو هم شروع کنن بهتره چون برای سومی ها هم خوب میشه از الان میتونن برای نهایی تلاش کنن نمرشون بهتر بشه. باز ایشون استادن هرچی صلاح بدونن.
-
mohammadhassan من که فک نکنم به درد سومی ها زیاد بخوره چون بعید می دونم تو امتحان مصحح ها با این تکنیک های دکتر طلوعی اشنا باشن وهمون سر تصحیح برگه سکته را یک جا میزنن خخخخخخ