Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
Masood1139
حتی اگه حق با شما باشه
در مورد چیزی که مطمئن نیستید حق قضاوت ندارید
حتی اگه مطمئن هم باشید حق قضاوت ندارید
اینکه در مورد تموم شدن درس ها استرس داشته باشید طبیعیه چون دانش آموز کنکوری هستید
ولی خواهشا قضاوت کردن و کتاب باز کردن رو بذارید کنار و بخاطر جرم نکرده زودتر مجازات نکنید
چون چیزی که توش شکی نیست اینه که اگه آلاء درس هارو به موقع تموم کنه شما هرگز به خودت این اجازه رو نمیدی که بخاطر تهمت هایی که زدی عذر خواهی کنی
و برعکس اگر به موقع تموم نکنه بشدت از آلاء طلبکار میشید در صورتی که هیچی از سختی های کارشون خبر ندارید
نگرانی با تهمت زدن خیلی فرق داره,امیدوارم درک کنید -
سلام.
دیروز استاد توی کانالشون فرمودن فیزیک تا آخر فروردین تموم میشه. مث شیمی افتاد بعد عیددوستان و عزيزان كانال سعي ميشه تمام مباحث تا اخر فروردين تدريس بشه و نگران نباشين از اين بابت مباحث پايه به زيباترين شكل ممكن تدريس ميشه اين يه قول از طرف ما
ارادتمند :طلوعي ٢٤ بهمن ماه -
کاش پیش از این در دوران دبیرستان معلم هم خوب و عزیزی مثل اقای طلوعی رو داشتم. واقعا زحمت میکشن و واقعا عالی درس میدن. فقط دلم میخواد بقیه درسا تموم شن بیام فیزیک درس دادن ایشون رو ببینم.من خیلی مدیونشونم.شماهم قدرشونو بدونید بچه ها (ناگفته نماند من دانشگاه رفتم و رشتمم فیزیک بود ولی هیچکسو ندیدم به خوبی ایشون قشنگ فیزیکو درس بدن)
-
بچه ها شما که دینامیکو دیدید استاد مثل نوسان با تکنیک درس میده یا مثل حرکت معمولی میگه؟؟
-
من رفتم فیلم های ..استاد کارزانیان رو ببینم ..دیدم ..نمیشه ..من فقط صحبتای دکتر طلوعی رو میفهمم ..ایشون عالین
-
amir1785 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها شما که دینامیکو دیدید استاد مثل نوسان با تکنیک درس میده یا مثل حرکت معمولی میگه؟؟
فکر میکنم حتما یاد میگیرین.
چون بخش بندی شده تر از حرکته و هم مفهومیه و هم تکنیکی. -
دوستان کسی جزوه الکتریسیته نداره خدایی
-
Mohammad Fakhari
داخل کانالِ آقایِ طلوعی دیدم یه سری جزوه گذاشتن به دست خط بچه ها،یکیشون مربوط به "خازن" بوده!
بدردتون میخوره؟ -
سلام
کسی جزوه یدست نویس موجو داره؟؟ -
سلام
من اگه حرکت و دینامیکو نبینم بقیه مباحث فیزیکو ببینم چند درصد میشه؟ -
-
خب نمیشه که از همه مباحث سخت بدن اگه بدن یکی دو مبحث
-
حرکتو دینامیکم تا همشو خوب نخونی نمیشه تستشو خوب زد