Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
alireza_ysf75
خيلي ممنون از راهنماييتون
حتما ميذارم -
ممنون از آلا و استاد عزیز
امیدوارم زودتر فیلم ها قرار بگیره که سریع تر استفاده کنیم و به مباحث آزمون ها برسیم -
سلام
لطفا ! :
از آقای دکتر طلوعی بپرسین که قراره بعد فیزیک پیش، چی رو شروع کنن ؟
چون تو آزمونای قلم چی به صورت زوج درسی گذاشتن درس هارو و باید با یه برنامه ای خوند درس هارو ....
لطفا ، لطفا ، لطفا ...
مگه هدف از این سایت کمک به بچه هایی که مدارس عادی میرن یا مناطق محروم هستن نیست ؟
پس خواهشا رسیدگی کنین که ما تکلیفمون روشن باشه ! بدونیم چجوری برنامه ریزی کنیم که با دکتر طلوعی پیش بریم ...
نگین از اساتید دیگه استفاده کن ...چون خودتون میگین یا هر دبیری راحت ترین با همون پیش برین ... من با دکتر طلوعی راحتم ولی وقتی ندونم قراره چه موقع چیو درس بدن ، نمیشه با ایشون جلو رفت ...
لطفا لطفا لطفا به ایشون بگین قراره چه موقع چیو درس بدن ...(بعد پیش میرن فیزیک 1 ؟ فیزیک 2 ؟ یا فیزیک 3 ؟ یا چی ؟ ! ) -
alireza_ysf75 ايول دم آلا گرم ️️️️️
-
mohamad_m7
منم خسته نباشم -
alireza_ysf75 واقعا خسته نباشيد . با اينكار آخرتتون رو خريديد
-
سلام به تمام الایی ها
دوستان که لطف میکنین توضیح واسه جلسه ها می نویسین خواهشا ، طومار ننویسین فقط چیزی که در کلاس تدریس میشه کافیه........ممنونم...یا علی -
Reza zendeh
اگه نارضایتی دارین چرا خودتون نمینویسین؟
بچه ها هر طوری هم که مینویسن با خلوص نیت این کار رو انجام میدن و قصدشون فقط کمک به بقیه است نفرات کمی این کار رو انجام میدن و بهتره در وهله ی اول قدر دان زحماتشون باشیم
مطمئن باشین هر چه قدر ریزتر مینویسن میخوان ظرافت و دقت بیشتری رو رعایت کنن و همش از سر دلسوزیه و نکته ی آخر این که وقت همه ی کنکوری ها ارزشمنده! -
سلام به الا
یه خواهش دارم نمیدونم الان میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امکانش هس در کنار تدریس اقای طلوعی از اقای محمد نو کنده هم دعوت کنین برای تدریس تشریف بیارن
ایشون دبیر فوووووووق العاده ای هستن
من مطمئنام که اقای راوش و جلالی ایشون رو میشناسن
میشه خواهش کنم ایشون رو هم امسال به مجموعه اضافه کنین -
از فیزیک خبری نیست ؟؟؟
-
mohamad_m7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
از فیزیک خبری نیست ؟؟؟
جلسه ی بعدی
1⃣ #هندسه #دهم
2⃣ #شیمی کنکور
3⃣ #ریاضی_تجربی
4⃣ #زبان_و_ادبیات_فارسی
5⃣ #عربیدر حال آپلود، جلسه ی بعدی
6⃣ #فیزیک کنکوردر حال تدوین است.
@alaa_sanatisharif -
مرررسی قربونت دکتر طلوعی عالی درس میدی ایشالله همیشه سلامت باشی.
-
فیزیک تا فردا میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام خدمت آلایی ها
واقعا یه دنیا ممنونم از اینکه این لطف رو در حق ما دانش اموزان منطقه محروم هستید واقعا تدریس فیزیک استاد طلوعی اینقذ جذاب هست که اصلا باورمون نمیشد تا این حد به تست های فصل حرکت شناسی جواب بدیم من از طرف بیش از 300 دانش آموز یه مدرسه استان کرمان از همه شما تشکر رو دارم که امسال استاد طلوعی رو اوردین چون ما فقط ویدئوهای استاد طلوعی رو تو مدرسه میبینیم و عملا کلاس فیزیکمون تعطیل شده
در ضمن خدمت مهسا خانم بگم که من دی وی دی های اقای نوکنده از موسسه مخدومی و مسعودی از کنکور اسان رو خریداری کردم که مفتی نمیارزن اگه ادرس بدین همشون رو میفرستم خدمتتون که اصلا قابل مقایسه باتدریس دکتر طلوعی نیستن یه دنیا ممنونم از آلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا -
maryam1370
سلام
خوشحالیم ک تونستی سهم کوچیکی تو تحصیل شما داشته باشیم
ان شا الله کارنامه موفقیت همتون رو تو کنکور بفرستید برامون