Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
-
قسمت دوم صوت کی گذاشته میشه؟فیلماکه ضبط شده پس چرایه دونه یه دونه گذاشته میشه؟
-
-
سلام ذوستان مبحث مغناطیس سال سوم رو کجا دانلود کنم ؟
من جمعه ازمون دارم استاد هم مثل اینکه تدریس نکردن
ممنون میشم جواب بدید -
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/21/4531 سلام از اینجا برو بقیه جلسه هایشو هم خودت پیدا کن تدریسشون هم عالیه
-
http://forum.alaatv.com/topic/3144/نظر-خود-راجب-این-تست-خازن-برام-بفرستین دوستان تو این لینک ی تست خازن گذاشتم لطفا در حلش راهنمایی کنید با راه حل ساده و منطقی
-
سلام کسی میدونه استاد بعد از صوت چی تدریس میکنن؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید.
-
نور و آینه ها رو استاد تا قبل عید تدریس میکنن؟
اگر نه ; از کدوم دبیر برای فیزیک سال اول استفاده کنم؟ -
سلام من فقط میخواستم بدونم که دروس شیمی و فیزیک صفر تا صد تاکنکور 96 کامل تمام میشوند یانه
-
بنظرتون از صوت تا اخر تدریس استاد هر کی بخونه چند درصد مباحث میشه؟
-
سلام دوستان من می خواستم بپرسم من فیلم ها را با کیفیت متوسط دانلود می کنم می خواستم یک رم یا فلش بخرم برای ذخیره فیلم ها حالا به نظر شما من رم چند گیگی بخرم که فیلم همه درس ها قرار بگیرند باتشکر از آلا و دوستان
-
مرسی از رسیدگیتون قسمت 5 درست شد ولی متاسفانه هنوز قسمت 4 خرابه لطفا این هم درست بشه با تشکر فراوان
-
نه هزینه ندارم Mr.Dr@
-
Farhad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان من می خواستم بپرسم من فیلم ها را با کیفیت متوسط دانلود می کنم می خواستم یک رم یا فلش بخرم برای ذخیره فیلم ها حالا به نظر شما من رم چند گیگی بخرم که فیلم همه درس ها قرار بگیرند باتشکر از آلا و دوستان
حداقل 64 گیگابایت فضا لازمه برای تمامی فیلم ها در مباحثی که یک رشته داره
اما اگه شما همه ی مباحث رو نمیبینید و فقط مباحث لازم خودتون رو میبینید و توی نصف مباحث خودتون مسلط هستید، در این صورت 32 گیگابایت کافیه -
-
خیلی ممنون