Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
دوستان کی میدونه چطوری باید از انجمن بیرون اومد؟؟؟
-
سلام صوت7 جلسه س.پس کی سه جلسه دیگه رومیذارید؟فرداازمونه ها
-
jtuiujgngjjhb شما به جای اینکه اینجا هر یه ربع هی کامنت بزاری خودت اینترنتت رو خاموش کن برو بخون...از بالا تا پایین صفحه فقط پیام های شماست و هی هم میگید درس دارم..خو درس داری برو بخون دیگه
-
zahra alirezaie استاد تو کانال گفتن امروز هر سه قسمت میاد
-
parham.rs98 میشه لطف کنی کانال استاد رو بفرستی ؟
-
parham.rs98 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
jtuiujgngjjhb شما به جای اینکه اینجا هر یه ربع هی کامنت بزاری خودت اینترنتت رو خاموش کن برو بخون...از بالا تا پایین صفحه فقط پیام های شماست و هی هم میگید درس دارم..خو درس داری برو بخون دیگه
همین
-
jtuiujgngjjhb در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
pop من هیچی بهت نمیگم.. شما کوری به من چ؟؟؟؟ اسمم رو هم عوض کردم چون نمیدونستم چطوری باید از انجمن بیام بیرون چون وقتمو میگیره.. شما هم برو تو سایت قلمچی خوب نگاه کن بعدا تهمت بزن..
سلام لطفا متوجه این باشید که چه جایی هستین و چه جوری باید حرف بزنید ومخاطبتونو مورد خطاب قراربدین دوست عزیز.
شما نمیتونی اکانتتو پاک کنی ولی میتونید از پروفایلتون قسمت بیرون رفتن رو بزنید وازانجمن خارج بشید.
ممنون . -
mpaahy در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فااطمه سلام بحث کردن تودرس به نظر منم سازندس اما اگه از حدی بگذره حرمت ها شکسته میشه.و باید این بحث ها رو در بخش بحث آزاد یا انتقادات وپیشنهادات مطرح کرد.
سلام بله حرفتون درسته منم همینو گفتم تاجایی که به بقیه کاربرا توهین نشه وحرمتها شکسته نشه بحث کنیم ولی این خوده کاربره که باید تشخیص خوب ازبدو بده دیگه .
ودربخش ازاد مثل هرچی تودلته بریز بیرون بحث های غیر مربوط روانجام بده .
ممنون از نظرتون -
-
jtuiujgngjjhb
شما خیلی حد خودتو رد کردی.من شب و روز از این به بعد دوبرابر بیشتر تلاش میکنم تا روی تو یکی رو کم کنم.بعد کنکور بیا نتیجه هامونو بگیم با سندش.
میای؟؟
jtuiujgngjjhb -
سلام . دوستان من نمیخواستم اینجا بیام نظرو بدم ولی واقعن دیگه شورشو دراوردین . پیش بینی این بحث کردن هم میشد . من اینو حضورا خیلی با اقای طلوعی صحبت کردم گفتم این دوستان ما میان فقط اینجا میگن فلان فصل تدریس شه و... اخرشم که اینجور کل کل و بحث کردن باهم . مگه بحث رو کم کردنه اینجا ؟ این حرفا رو کسی میزنه که 18 سالشه ؟ آلاء داره شبانه روز تلاش میکنه تا بهترین امکاناتو دراختیارتون بذاره بهترین استادا رو اورده و بجای اینکه اینجا فقط فقط بگیم استاد دستت درد نکنه تو فوق العاده ای عالییییییی هستی و... بهتره عمل کنیم و نتایج ازمونا رو برای استادا بفرستیم بخصوص ازمونهای جامع و کنکور و خستگی رو از تنشون بیرون بیاریم . آلاء این قسمت نظرات رو گذاشته که هرجا مشکلی پیش اومد گفته شه نه اینکه بحث کنید و بگین فلان فصل تدریس شه همش . بجای اینکه از سال کنکورتون درس زندگی کردن رو یادبگیرین اینکه حرفای دیگران روتون تاثیر نذاره ناامیدنشید شکست خوردین بلندشید ادامه بدین تلاش کنید تا اخرین لحظه و کنکور و درس خوندنو مثل یه شغل بدونید برای خودتون که هرچقد زحمت بکشید و کیفیت بالایی ب خرج بدین مزد خیلی بیشتری میگیرین . خواهشا دیگه این بحث کردنای بیهوده رو تموم کنید و همین وقتتونو بذارید درس بخونید تا سال دیگه پشیمون نشید . موفق باشید همه ی دوستان عزیزم . التماس دعا
-
cr7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Sepehr CR7
چقد اسمت جالبه،نه؟خودتون نیستین مگه؟
-
cr7 شما جالب تره
-
خواهشا تا قبل عيد تموم بشه
-
ولی استاد گفتن تا عید تموم میشه.....
-