Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
cr7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اعضاي محترم كانال چه مبحثي بعد صوت تدريس بشه ؟؟؟
امواج الكترونغناطيس پيش ٢ – 456
49%نور و آينه و عدسي – 355
39%الكتريسيته جاري – 111
12%922 people voted so far.
خوبه اون چیزی که میخوام اوله پس دیگ نیازی نیس رای بدم
-
بچه ها حتمن تو نظرسنجی شرکت کنین حتی اگه مبحث موردنظرتون بیشترین رای رو داشته باشه . خیلی مهمه.
-
negar2012 رای کم داره حیف
-
این پست پاک شده!
-
واقعا هرکس به امواج الکترومغناطیس رای داده براش متاسفم.. اصن شما بشین رتبه 1قلمچی به چه دردی میخوره؟؟؟ در ضمن از این فصل فقط یه تست میاد ولی از آینه و عدسی 3یا4تا تست میاد.. همش میگین به برنامه برسیم.. من دیگه نمیدونم چی بگم.. در ضمن من رتبه 1071کنکور95هستم ولی فقط دانشگاه تهران میخوام بخاطر همین حتی پزشکی شیرازم نزدم.. هرکی خواست تا کارناممو واسش بفرستم.. یه تجدید نظرم تو رایتون بکنین
-
@sara10 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
واقعا هرکس به امواج الکترومغناطیس رای داده براش متاسفم.. اصن شما بشین رتبه 1قلمچی به چه دردی میخوره؟؟؟ در ضمن از این فصل فقط یه تست میاد ولی از آینه و عدسی 3یا4تا تست میاد.. همش میگین به برنامه برسیم.. من دیگه نمیدونم چی بگم.. در ضمن من رتبه 1071کنکور95هستم ولی فقط دانشگاه تهران میخوام بخاطر همین حتی پزشکی شیرازم نزدم.. هرکی خواست تا کارناممو واسش بفرستم.. یه تجدید نظرم تو رایتون بکنین
سلام اگه زحمت نیست برای من بفرستین!
-
الكتريسيته جاري – 111
-
کاملا با نظرسارا موافقم فصل ۷ فیزیک رو به خدا خودتون تنهایی هم می تونین بخونین از روی کتاب های گاج یا حتی کتاب درسی خواهش می کنم یکم واقع بین باشین فیزیک پایه خیلی مهم تر از و سخت تر از پیش۲ هست و باید تاقبل از عید پایه تموم بشه و گرنه کار هممون سخت میشه خواهش می کنم به نور وآینه رای بدین چون استاد طلوعی واقعا این فصل رو متفاوت برامون تدریس می کنن اصلا شیوه استاد متفاوت بودنشونه و گرنه امواج الکترو مغناطیس مگه چی داره تا استاد روش مانور بدن
-
لطفا نور هندسی تدریس کنید
-
Cr7 خب ببخشید همون فصل ۶
-
این پست پاک شده!
-
آقای cr7 خب آزمون این دفعه قلمچی الکتریسیته جاریه خب برای چی به این راینمیدین این هم مهم تره هم جز آزمونه
-
این پست پاک شده!
-
بنظرمن خوبه که استادمیخوان فصل 6پیشوتدریس کنن درسته بعضیامون درصدای خوبی ورتبه های خوبی داریم ولی اینم باید درنظرگرفت پیش دو سی درصده کاره وازهمین مباحث آسون میشه به رتبه خوبی رسید درسته پایه باید قبل عید بسته بشه ولی نظرنهایی با استادوبچه هایی که درنظرسنجی شرکت کردندهست .ونکته آخر
لطفابه هم احترام بزارید دوستان -
این پست پاک شده!
-
cr7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
erfan199 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
cr7 خب شما کنکور واست مهم تره یا آزمون آزمایشی؟
واسه موفق شدن تو کنکور یاید آزمون هم موفق بشی ! واسه تفریح مگه میری آزمون؟
حرفی ندارم دیگه!
-
cr7 خخخ مسخرس.. شما مشکلت اینه بدبینی به دیگران. من چرا باید دروغ بگم؟؟؟ میخوای قسم بخورم؟؟ چ گیری کردیما.. آقا ولش کن باشه الکترومغناطیس تدریس میشه چون زیادم نیست احتمالا 2-3 جلسه بشه چون صوت از اون سنگین تره و شده 6جلسه
-
@sara10 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
cr7 خخخ مسخرس.. شما مشکلت اینه بدبینی به دیگران. من چرا باید دروغ بگم؟؟؟ میخوای قسم بخورم؟؟ چ گیری کردیما.. آقا ولش کن باشه الکترومغناطیس تدریس میشه چون زیادم نیست احتمالا 2-3 جلسه بشه چون صوت از اون سنگین تره و شده 6جلسه
ایشالا که زود تموم میشه و میرسیم به نور و آینه