Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
الان شد.. دکتر طلوعی دمت گرم خودتون هرچی میدونن با تجربه چندین سالتون تدریس کنین و نظرسنجی نکنین تا اختلاف نظر و جر و بحث پیش نیاد.. ممننووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووونننننننننننن
-
bache ha vase ayne ha va shekaste nor kasi az film haye ostad haye dg dide?
kodom film ro pishnahad midid? -
![متن جایگزین]( )
-
M.an قسمت 4 حرکت شناسی مشکل داره اینم لینکش: http://dl1.sanatisharif.ir/media/140/hq/004asdf.mp4?download=1
-
چقد خوشحال بودم ، فک میکردم موج الکترومغناطیسی رو تدریس میکنن ...
-
سلام بچه ها قسمت 81 پایان دینامیکه؟
-
u3f در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها قسمت 81 پایان دینامیکه؟
سلام،آقایِ طلوعی گفتن که 1 جلسه از دینامیک مونده که بعداً تدریس میشه و حل تست های تکانه هست!
-
ممنون داداش
-
حیف شد استاد الکترومغناتیسو نمیگه..تو آزمونا امیدمون به ایشون بود
-
سلام
نوشته شده در کانال استاد:
"سلام اعضاي محترم كانال امروز باخبر شديم استادمبحث فشار سال دوم رو تدريس كردند️خواهشا لطفا فقط نياين تو پي وي كه كدوم بحث تدريس بشه يا نشه قراره استاد به زودي همه مباحث رو تدريس كنند"
-
Mohammad.A حرکت دایره ای هم مونده ولی استاد گفتن بعدا تکمیل می کنن.
-
این پست پاک شده!
-
نوووووور -_____-
-
mpaahy سلام.تو کانال استاد جزوه حرکت شناسی نیستسش.شما چرا میگی هستش؟؟اگه شما داری بفرست استفاده کنیم ممنون
-
سلام بچه ها کسی اینجا میدونه که چجوری برنامه ریزی کنم خودم برسونم تو چهار ماه با قی مانده؟
-
Farhad مباحثی رو که روشون تسلط داری و رو خوب خوب بخون... بعد برو سراغ نیمه مسلط ها وبعد اگر وقت شد اونایی که اصلا تسلط نداری...اگر وقت نشد مهم نیس...چون تا اینجاشم حدود 40 تا 50 درصد رو خوندی واین میانگین رتبه هایی که رشته ها خوب میارنه..اگه میانگین هارو در پیک سنجش چک کنید..متوجه میشید.... لازم نیس 100 درصد رو بخونی اونم کشکی کشکی که تو کنکور 10 هم نتونی بزنی...شما 60 درصدو خوب بخون...40 درصدو مطمعن بزن.... شما پیش 2 و نورهندسی رو بخونی 50 درصد روخوندی:)
-
fatima.k28 نوسان و موج و صوت 20درصد الکترو مغناطیس و فیزیک اتمی جدید14درصد نورهندسی هم 10 درصد حدودا 45درصد